2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045337 بازدید | 684460 پست
اگر مشکل دی اف ای نداشته باشه همسرت لازم نیست از ب ی ض ه نمونه بگیرن....اگر dfiمشکل داشته باشه از ب ...

ممنون عزیزم تا آزمایش بده ببینم وضعیتش چجوریه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام شادن جونم بله عزیزم خداروشکر  همیشه تو یادم هستی  نزدیک اذانه انشاالله به حرمت   ...

مرسی عزیزممم برای دعای قشنگت😙😙😙 الهی آمین❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثمین مگه شما نی نی نداری؟ 17بار انتقال منفی داشتی؟

نه خواهر نینیم کجا بود.دوبار از این 17بار مثبت شدم ولی بدلیل رشد کم جنین مجبور به سقط شدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ممنون عزیزم منم میخوام برم تهران ببینم دکترای تهران چی میگن به ما حق داری ناامیدی خیلی بده ول ...

ای خواهر آخرین بار چیه اینم نشد باز میرم پانکچر.بلاخره هنوز ذخیره تخمدانم خوبه و میتونم پانکچر شم بلاخره خدا تلاشهامو میبینه دیگه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نزن منو حالا🙈😁آره واقعا حق داری اینطوری میگی خجالت می کشم از خودم ولی چیکار کنم خسته شدم فکرم ...

دقیقا.دختر فکر کن ی نینی خدا بهت بده توی رحم خودت تکون بخوره ی کم فکر کن چه حس خوشگلی داره

سلام دوستای مهربونم انشاالله هر کجا که هستین شاد باشین  بعد اون همه سختی خدا معجزش رو به من نش ...

سلام ثمین جون خوبی دختر کجایی ازت خبری نیست  همیشه به یادتم 🦋

سلام عزیزترینم چطوری؟میبینم که تیکر بارداری داری هوراااااااااااااااااااااا مبارکه خواهری

نینی جنسیتش چیه؟طبیعی باردار شدی یا انتقال دادی؟

وای من ی دنیا سوال دارم ازت ذوق کردم تیکرتو دیدم وااااااااااااای ای ول خداجون

بله عزیزم طبیعی  انشاالله شما هم طبیعی مامان بشی و‌خدا واست معجزه کنه 😘

وای خدایا مرسی چه عالی مبارکت باشه الهی به همین وقت اذان دلت همیشه شاد باشه و دردونتو صحیح و سالم بغل بگیری

هست ثمین جان 

عه جدی؟بذار امشب ی اذیت کنم پژمان رو.

نظرت چیه  

قربونت بشم ممنوووون عزیز دلم انشاالله قسمت خودت  بله من میکرو کردم و با اولین انتقال مامان دوق ...

تبریک میگم لیانا جان 😍😍خیلی خوشحال شدم به خدا،انشالله که به سلامتی دوران بارداریت رو سپری کنی و نی نیت رو سالم بغل بگیری 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزترینم چطوری؟میبینم که تیکر بارداری داری هوراااااااااااااااااااااا مبارکه خواهری نینی جنسیت ...

قربونت بشم خواهر خوشگلم 😘😘😘 همش تو ذهنمی همیشه تو دعاهام هستی ایشالا زود زود با خبر بارداریت خوشحالیم کاملتر بشه 

طبیعی مامان شدم قسمت خودت ❤️❤️❤️ 

ان تی احتمال دختر ملوس داد 😻😻😻😻

ایشالا قسمت خودت و همه منتظرا 

هنوز خودم باورم نشده 😭😭😭

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بلی ، فکر کنم بهمن ماه انتقال داده بود، شکر خدا مثبت شد

الهی شکر

وای خدایا مرسی چه عالی مبارکت باشه الهی به همین وقت اذان دلت همیشه شاد باشه و دردونتو صحیح و سالم بغ ...

فدای مهربونیت عزیز دلم ایشالا همین روزا قسمت خودت بشه ❤️❤️❤️❤️❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
به خودت امید بده دختر، هیچی توکل کن، خواهر من که 1 به 500 بود یه ماه خودش و بچه را عذاب داد، آخرش هم ...

ممنونم عزیزم،  الان با صحبت های شما دوستان از اون روزی که از پیش دکتر اومدم خیلی ارومتر و امیدوارترم فقط میخوام زودتر جوابشو بدونم،  التماس دعا

تبریک میگم لیانا جان 😍😍خیلی خوشحال شدم به خدا،انشالله که به سلامتی دوران بارداریت رو سپری کنی و نی ...

ممنوووون عزیز دلم فدات شم 💜💜

ایشالا خبر مامان شدنت  رو زود زود بشنویم به حرمت اسم حضرت فاطمه 😘😘😘😘😘