2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045398 بازدید | 684464 پست

سلام خانوما عيدتون مبارك🌹

اميدوارم همه همقطاراي پارسال الان به آرزوشون رسيده باشن زينب جون مبارك باشه قدم گل پسرت يادت هست منو با هم انتقال داده بوديم پارسال همين موقع ها🙂

خانوما كسي اينجا بوده از اسپرم كس ديگه استفاده كرده باشه؟

يا تجربه اي رو شنيدين؟؟

خيلي نياز به همفكريتون دارم🥺

سلام خانوما عيدتون مبارك🌹 اميدوارم همه همقطاراي پارسال الان به آرزوشون رسيده باشن زينب جون مب ...

فکر نکنم الان دیگه بزارن اینکار انجام بشه مگر اینکه جنین اهدایی باشه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انجام كه ميشه  ولي علني اعلام نميكنن تو مراحلشم ولي خيلي نگرانم خيلي تصميم سختيه

حق داری خب ولی انشاالله خیری توش هست شوهرتون‌چطوری راضی شد چقدر هزینه کردید؟کجا انجام میدید منم می خوام رحم اجاره کنم طاقت ندارم اینهمه دارو استفاده کنم خدای نکرده دوباره منفی بشه

دوستان برای تنبلی تخمدان و کلا اینکه تخمک بهتر داشته باشم برای میکرو اووبوست بگیرم یا فرتیل اید؟ چو ...

هردوتا خوبه من پرگناکر کانسپشن می خورم یکساله

سلام خانوما عيدتون مبارك🌹 اميدوارم همه همقطاراي پارسال الان به آرزوشون رسيده باشن زينب جون مب ...

سلام عید شما هم مبارک...من بهمن ماه انتقال میدادم که خانمی بودند همسرش اسپرم اهدایی گرفت روز پانکچر....من خودم تخمک اهدایی گرفتم 1 سال طول کشید که خودم رو راضی کنم ...اقایون اصولا سخت قبول میکنن برای اسپرم اهدایی

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
انجام كه ميشه  ولي علني اعلام نميكنن تو مراحلشم ولي خيلي نگرانم خيلي تصميم سختيه

همسرتون راضی شده؟ 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
همسرتون راضی شده؟ 

كدوم مركز شما انجام دادين؟؟

بله از همون اول كه دكتر گفت همسرم به راحتي قبول كرد و منو هم راضي كرد ولي ما باز هم ٤ بار امتحان كرديم با جنبن خودمون كه نشد و الان به اين نتيجه رسيديم

كدوم مركز شما انجام دادين؟؟ بله از همون اول كه دكتر گفت همسرم به راحتي قبول كرد و منو هم راضي ...

امید انجام دادم....خوب مشکل همسر و جنین خودتون چیه؟

همسرم مشكل تعداد و سرعت داره خودم مشكلي نداشتم دكتر اقصي از همون اول گغت نميشه ولي ما گوش نكرديم

تقصیر شما نیست منم همینجور یه سال انواع امپولها و مراکز رو امتحان کردم ...چه دولتی چه خصوصی تا دیگه اهدایی گرفتم

ممنون سارا جون که همیشه راهنماییم می کنی که اینطور من فکر می کردم نصر خصوصی تره معطلیش کمتره ولی به ...

عزیزم چه فکرها میکنیا 😒 مگه چند سال داری که به فکر رحم اجاره ای افتادی.سنی نداری که.

من دو سه بار رفتم مطب نصر.هرسری پنج شش ساعت تو نوبت بودم.الان نمیدونم چه طوره.ولی سال پیش که اینطور بود! فکرنمیکنم که هیچ جا به این راحتی قبول کنن که رحم اجاره کنی! چون خودت شانس باروری داری.ان شاء الله که طبیعی  باردار میشی به زودی زود 😍و به حرفا و فکرای امروزت میخندیم 😉😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
۱.۷ بود آخرین آزمایشی که دادم مال مهر ۹۸ بود

منم ذخیره م همینه،آذر ماه ۹۸ آزمایش دادم،البته نمیدونم درسته یا ن ،چون ۶ ماه قبلش که آز دادم ۱/۱ بود که تازه پانکچر هم داشتم بعدش،یعنی به جای اینکه کم بشه،زیاد شد،منم شرایطم مثل شماست حجم پریودی کم شده همچنین تعداد روزها،البته من ۳ ساله اینجورم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...