2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045288 بازدید | 684449 پست
ما هم پیش دکتر جنتی رفتیم و آزمایش رو همونجا از شوهرم گرفتن ، فقط آندروفرتی داد  اما بعدش یکم ...

ما هم مشکل اصلیمون مورفولوژی ولی تا الان داروی خاصی نخورده همسرم،ای کاش مورفولوژی درمان داشت،شما تو این فصل چ آبمیوه ای مصرف میکنید که تاثیر داشته باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ما هم پیش دکتر جنتی رفتیم و آزمایش رو همونجا از شوهرم گرفتن ، فقط آندروفرتی داد  اما بعدش یکم ...

گلم من تحقیق کردم میوه بهتر از آب میوه هست

منم اوایل آب هویج میدادم بعد متوجه شدم میوه بهتره ...چون وقتی آبشو میگیریم انتی اکسیدان موجود در فیبر ۹۰درصدش از بین میره وانتی اکسیدانم که معجزه مورفو هست 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسرم مشكل تعداد و سرعت داره خودم مشكلي نداشتم دكتر اقصي از همون اول گغت نميشه ولي ما گوش نكرديم

عزیزم میشه فاکتورهای اسپرم رو بدونم؟تعداد حرکت ومورفو چند هست که منفی میشه؟تو میکرو که تعداد مهم نیست 

چندبار پانکچر شدی؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
ممنون سارا جون که همیشه راهنماییم می کنی که اینطور من فکر می کردم نصر خصوصی تره معطلیش کمتره ولی به ...

چند بار انتقال منفی داشتی؟

من بار سوم که منفی شدم و یک شانس دیگه برای انتقال بیشتر نداشتم دقیقاً همین فکر شما رو کردم، چون واقعاً دلم نمیخواست برای بار سوم پانکچر بشم. حتی اینجا هم گفتم که همه بهم گفتن خیلی زود ناامید شدم و ... البته مطمئن بودم که همسرم هم قبول نمیکنه. بار چهارم هم انتقال دادم ولی به همه گفتم این بار آخره، اگر نشد من دیگه نمیتونم، نمیکشم و نمیخوام که ادامه بدم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
البته من مشکل تنبلی تخمدانه و کلا یه تخمدان دارم مادر زادی ولی هر ماه با دارو تخمک گذاری فولیکول د ...

این روزها هم میگذره، درست میشه همه چی، یه ماهی گیر بیارین که به بچه فکر نکنین، واقعا تاثیر داره، این نعمت خدا نمیدونم چه خصلتی داره که وقتی میخوای نمیشه مگه اینکه بیخیال بشی، توکل بر خدا گلم درست میشه

عزیزم چه فکرها میکنیا 😒 مگه چند سال داری که به فکر رحم اجاره ای افتادی.سنی نداری که. من دو سه بار ...

انشاالله که همینطور باشه ممنون از دعات چون شنیدم بعضیا چندبار منقپفی میشن آخرش همینکارو می کنن من گفتم همین اولش اینکارو امتحان کنم نمی دونم درسته یا غلط خدا خودش راه درستو بزاره پیش پام بازم متشکر عزیزدلمممم 

باز خوبه پس زیاد شلوغ نیست 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
چند بار انتقال منفی داشتی؟ من بار سوم که منفی شدم و یک شانس دیگه برای انتقال بیشتر نداشتم دقیقاً هم ...

خداروشکر همون بار چهارم نتیجه گرفتید 

راستش من یبار انجام اادم فقط سه تا جنین برامون موند وبا اینهمه دارو وآمپول واسه انتقال منفیشد  واینکه چون سینه هام فیبروکیستیک دوست ندارم زیاد این داروهارو مصرف کنم هم اینکه خیلی استزسی هستم خیلی سخته اینهمه زحمت بکشی به امید مثبت شدن خدلی نکرده دوباره منفی بشه این فکرا اذیتم می کنه سنم 34 ساله تقریبا فقط دلم میخواد چشام ببندم باز کنم ببینم  بچه داریم با سلامتی

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
منم ذخیره م همینه،آذر ماه ۹۸ آزمایش دادم،البته نمیدونم درسته یا ن ،چون ۶ ماه قبلش که آز دادم ۱/۱ بود ...

منم مثل شما هستم دقیقا

نمیدونم علت چیه

حالا تا تیر ماه دارو بخورم و بدم برای میکرو

ایشالله تعداد تخمکام زیاد بشه این دفعه

الان ۸ ساله که باردار نمیشم  همه کار کردیم  غذای تقویتی داروی تقویتی  عکس رنگی ه ...

منم دقیقا شرایط تورو دارم.سقط نداشتم میکروهم که یک بار انتقال ناموفق داشتم.

من همه این کارا روکردم ولی آز شوهرم تغییر نکرد.نهایتا تعدادش از 17میلیون رسید 19 میلیون ودفعه بعدش هم 21 میلیون.ولی سرعتش همچنان صفر.مورفولوژی هم بدون تغییر.سال 96 حدود 5میلیون مجموعا داروخریدیم.

البته اینم بگم جنتی گفت نتیجه آزمایشش عجیبه.معاینه که کرد گفت بافت درونی بیضه مشکل داره ونمیتونه به اندازه کافی اسپرم تولید کنه.

همسرم مشكل تعداد و سرعت داره خودم مشكلي نداشتم دكتر اقصي از همون اول گغت نميشه ولي ما گوش نكرديم

شما انتقالت منفی میشه یا اصلاجنین تشکیل نمیشه؟

اگرجنین تشکیل میشه چطوری دکتر از اول گفته نمیشه؟؟؟