2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
عزیزم من هروقت نخود خیس میکنم بو میگیره ...بو مونده بعد اینکه آبش خییییلی نفخ داره 

نه‌من‌که‌درست‌میکردم‌بونمیداد

ازاول‌بزارتویخچال..هیچی‌نمیشه

همون‌دیگ‌میگن‌اثرش‌به‌همون‌آب‌نفخ‌دارشه

اگه‌بتونه‌بخوره‌واذیتش‌نکنه‌..خیلی‌تاثیرداره

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم سینه ام فیبروکیستیک هست میخام وارد سیکل میکرو شم، ممکنه برای کیست سینه ام بد باشه داروهای میکرو؟ ...

من از قبلش این مشگل داشتم سنمم خیلی کم بود و باعث شد عود کنه ولی الان 2دوره بعد عملم سیکل ivf قرار گرفتم خداروشکر چیزی نشده..

نگران نباش انشاالله چیزی نیست..

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
سلام دوستان من ۷فروردین یک سوم  دکاپتیل زدم ۱۶ فروردین پری شدم دیگه نشدم هفته ی پیش رفتم دکتر س ...

عزیزم‌دکاپیتل‌برای‌چی‌تزریق‌کردی؟

منم‌میخام‌ماه‌بعدبرم‌برانتقال..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ممنون عزیزم، توکل به خدا رویان فکر کنم زیادی شلوغ باشه دیگه هرچند الان همه ی مراکز تقریبا شلوغن😕 ...

ممنون عزیزدلم وهمچنین😍🙏🏻

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم‌دکاپیتل‌برای‌چی‌تزریق‌کردی؟ منم‌میخام‌ماه‌بعدبرم‌برانتقال..

اندومتریوزم ضخیم میشد برای نازک شدن اندومتریوز یک سومشو زدم ..دکتر داد  قبل انتقال بزنم که زدم وکرونا شد انتقال ندادم 

من از قبلش این مشگل داشتم سنمم خیلی کم بود و باعث شد عود کنه ولی الان 2دوره بعد عملم سیکل ivf قرار گ ...

گلم بافت فیبروکیستیک با کیست وتوده سینه فرق داره ها..

شما قبل از میکرو فقط بافتش فیبروکیستیک بود یا کیست وتوده هم داشتید قبل میکرو؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
سلام دوستان گلم  ی مدتی نبودم  انشالله کسانی که انتقال داشتن چندماه گذشته جواب گرفته باش ...

عزیزم میشه بپرسم مشکلتون چی هست؟مورفولوژی چند؟

پیش کدوم دکتر میکرو کردی؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
آن شاالله مامانی همین امسال. من آمپول الونوا بهم دادن برای تحریک تخمک گذاری برای پانکچرخیلی خوب بود ...

عزیزم دکترتون کی بود و ذخیره تخمدانتون چنده ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آره‌فقط‌آب‌نخود..‌.نخود‌خیس‌کردی‌بزاریخچال ۳روزبمونه..بعدش‌یه‌همش‌بزن‌..قشنگ‌آبش‌زرد‌شده جداکن‌‌.. ...

میشه به جای این روش نخود و کشمش خورد ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام دوستان عیدتون مبارک⚘⚘⚘⚘ یک سوال؛ من بعد از خوردن۲۱  قرص ال دی و دو روز استراحت از قرص دی ...

من یکی دوبار اینطوری شدم.یه روزپاک شدم ولی بعدش پری شروع شده.بیشتر ازیکی دو روز شد وقت بگیر ازدکترت برو سونو.

سلام دوستان گلم  ی مدتی نبودم  انشالله کسانی که انتقال داشتن چندماه گذشته جواب گرفته باش ...

انشاله اینبار جواب میگیری عزیزم ...جنین داری؟تا حالا مثبت نشده؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
سلام دوستان من یه بار انتقال منفی داشتم تو آذر ماه و قرار شد تو اسفند بریم که خورد به کرونا مشکل خ ...

حداقل دو ماه باید داروهاشو بخوره.ویتامین E هم حتما بخورید هم خودت هم شوهرت.هم برای مقاومت بدن وسلامتی خوبه هم برای مشکل تحرک اسپرم.