2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
همسر من هم مورفولوژیش یک درصد بود.. جنین فریز داری یا دوباره باید پانکچر بشی؟ پیاده روی قبل انتقال ...

من کلا باید از اول شروع کنم همه چی رو.

پیاده روی میکنم حتما ،خداروشکر وزنمو ۱۰ کیلو آوردم پایین ولی بازم اضافه وزن دارم ،اما دکتر گفت خیلی خوبه ادامه بده،امیدوارم جواب بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من یه بار انتقال منفی داشتم تو آذر ماه و قرار شد تو اسفند بریم که خورد به کرونا مشکل خ ...

من مورفولوژی یک بود هرررشب نخود گردو انار دادم شد ۳

میوه های قرمز مثل توت فرنگی انار پرتقال گریپ فروت سیب قرمز اینا عالین

اینا معجزه مورفو هستن

لباس زیر تنگ نپوشه

هرشب یه ربع بطری اب یخ بزار رو ب ی ض ه ها

ازهمه مهمتر ازمایش دی اف ای (شکنندگی دی ان ای اسپرم)بده همسرت چون مورفو پایین هست ممکنه دی اف ای بالا باشه وبازمیکرو منفی بشه

دی اف ای برای میکرو باید زیر ۲۵ باشه 

مال همسر من ۲۷ بود 

من هنوز میکرو نکردم فعلا دلم خوشه که شاید معجزه بشه طبیعی بشه

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
من تهران بیمارستان لاله رفتم مثلا جای خوب و دکتر خوب. مرسی که گفتی یعنی نخود رو فقط آب خیس شده رو ...

آره‌فقط‌آب‌نخود..‌.نخود‌خیس‌کردی‌بزاریخچال

۳روزبمونه..بعدش‌یه‌همش‌بزن‌..قشنگ‌آبش‌زرد‌شده

جداکن‌‌..آبشوبزاریخچال..هرروزیه‌لیوان‌بخوره

نخودهم‌میتونی‌توآش‌یاآبگوشت‌استفاده‌کنی

کلا‌نخودبرااسپرم‌خوبه..

غذاهای‌نخودداربیشتراستفاده‌کن+آب‌نخود

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
آره‌فقط‌آب‌نخود..‌.نخود‌خیس‌کردی‌بزاریخچال ۳روزبمونه..بعدش‌یه‌همش‌بزن‌..قشنگ‌آبش‌زرد‌شده جداکن‌‌.. ...

عزیزم من هروقت نخود خیس میکنم بو میگیره ...بو مونده

بعد اینکه آبش خییییلی نفخ داره 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
خیلی حالم بده شنیدم در و همسایه هم واسمون حرف در آوردن من نمیدونم مردم بیکارن به فکر پایین تنه من ...

انشالله عزیزم مادر میشی نگران نباش توکل بخدا 

منم ۴بار اقدام کردم و جواب نگرفتم کاری به حرف مردم نداشته باش خدابزرگه 

دوباره به امیدخدا میخوام اقدام کنم 

شوهر منم همچین حرفی رو بهم زد اما بهش گفتم اگر مشکل هست من و تو نداریم این مشکل ما هست 

فقط باید توکل داشت 

درسته سن و سال مهم ولی خیلی بهش فکر نکن منم الان ۳۸ سالمه ولی باز امید دارم تا زمانی که توانش داشته باشم انجام میدم تا ان شالله جواب بگیرم هرچی صلاح و مصلحت خدا باشه همون میشه 

فقط توکل کن

به حرف هیچکس هم توجه نکن کار خودتون رو انجام بدید 

موفق باشی گلم❤🙏

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏

سلام دوستان گلم 

ی مدتی نبودم 

انشالله کسانی که انتقال داشتن چندماه گذشته جواب گرفته باشن و الان نی نی خوشگلشون تو بغلشون باشه

والان هم کسایی که تازه انتقال دادن امیدوارم جواب بگیرن

زینب جون به شما هم تبریک میگم دیگه الان باید زایمان کرده باشید😍

دوستان عزیزم 

من برای پنجمین بار قصد دارم دوباره اقدام کنم

کسایی که شیراز هستن 

خبر دارن بیمارستان زینبیه در چه وضعیتی هست برای آی وی اف و میکرو کسی بوده که انجام داده باشه؟؟

اگر دوست عزیزی میدونه راهنماییم کنه ممنون میشم 

اینسری میخوام برم پیش پارسانژاد 

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
ممنون مهربونم ما درست تو آذر رفتیم  و قبلش همه آزمایش ها رو داده بودیم که گفتن عالیه و گفتن ...

واقعا خدا ازشون نگذره.. ولی باز خوبه با منفی اول فهمیدی خیلی ها بعد از ۳بار منفی شدن تازه مشکلشون رو میفهمن چون دکتر دلسوز کم هست بیشتر فکر پول هستن تا درمان.. عزیزم اصلا امیدتو از دست نده خدا اگه بخواد همه چیز میشه من خواهرم بعد از دخترش به اندومتیوز شدید لنگ دچار شد بعد رفت هیستروش کردن دکتر نامرد گفتش که عفونت لگنت زده به تخمدانت و یکی از لوله هاشو در آورد دیگه کلا امیدی به بارداری نداشت تا بعد از ۱۴سال با یه لوله حامله شد طبیعی. منظورم اینه اگه خدا بخواد میشه منم ذخیره تخمدانم کمه. ولی ما که قراره آی وی اف بشیم زیاد مهم نیست چون میگن بعد از ۴بار پانکچر باید نگران ذخیره بشیم فقط بهت قرص اوابوست ندادن واسه تخمک هات؟ کم هم گیر میاد ولی میگن خوبه 

سلام دوستان من ۷فروردین یک سوم  دکاپتیل زدم ۱۶ فروردین پری شدم دیگه نشدم هفته ی پیش رفتم دکتر سونو کرد گفت تازه تخمک گذاریم بوده  وضخامتم ۷ونیم بود دیگه بهم داروهای قبل انتقالو نمیده قراره  توسیکل طبیعی برم انتقال الان ۱۸روز از موعدم گذشته هنوز پری نشدم درد دارم احساس میکنم هر ان قراره بشم ولی خبری نیس زعفرونو سیاه دانه هم خوردم کسی اینطوری بوده ؟ دوس دارم زود پری شم برم انتقال 

ممنون عزیزم، توکل به خدا رویان فکر کنم زیادی شلوغ باشه دیگه هرچند الان همه ی مراکز تقریبا شلوغن😕 ...

والله همه گفتن رویان‌خوب نیست نمی خوام برم می خوام برم ابن سینا وقت گرفتم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام دوستان من ۷فروردین یک سوم  دکاپتیل زدم ۱۶ فروردین پری شدم دیگه نشدم هفته ی پیش رفتم دکتر س ...

شما کجا انجام میدید ؟

آن شاالله مامانی همین امسال. من آمپول الونوا بهم دادن برای تحریک تخمک گذاری برای پانکچرخیلی خوب بود ...

شما کدوم مرکز انجام دادید که این آمپولو به شما داد