2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045415 بازدید | 684464 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره واقعا گاهی کم میارم از بس تلاش کردم و نشد کلی سرچ کردم هنوزم دلم نمیاد بی خیال بشم، جالبی ماجرا ...

اره خب شیر مادر هر چقدم کم باشه خوبه

من برا 6ماهگی ک بردم بهداشت برا واکسن. تو دوماه 800گرم وزن.گرفته بود بهم. گفت هر چ میریم جلوتر دبگه وزنگیری کمتر میشه و مثل 4ماه اول نیست دیگه و اینکه وزنش رو نمودار هست جای نگرانی نیست منم.دیگه خیلی حساس نیستم 

خب خداروشکر پسر شما هم وزنگیریش خوب شده پس

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام دوستان عیدتون مبارک⚘⚘⚘⚘

یک سوال؛

من بعد از خوردن۲۱  قرص ال دی و دو روز استراحت از قرص دیروز لک دیدم در واقع لک نبود خونریزی کم به صورت لخته های خییییلی خیییلی کوچیک و دیگه هیچ خبری از خونریزی نیست و حتی علائم پریودی هم ندارم نمیدونم چکار کنم؟ دکتر گفت پنج پریودی بیا برای سونو (دفع بقایای جنین)..

طبیعیه این قضیه؟ چکار کنم به نظرتون؟؟

هفدمین روز از قرص ال دی امپول دیفرلین ۳/۷۵(البته ایرانی)رو تزریق داشتم.

سلام دوستان

من یه بار انتقال منفی داشتم تو آذر ماه و قرار شد تو اسفند بریم که خورد به کرونا

مشکل خودم تنبلی تخمدان

اما همسرم موفولوژی یک درصد داره که بهش دارو دادن بخوره، فقط نمیدونم که تا کی باید بخوره

چون زنگ زدم مرکز کسی پاسخگو نیست و موندم چیکار باید کرد

براش قرص پروفرتیل و سلن پلاس گرفتم 

ایشالله اگه بشه میخوام تو تیر برم ولی نمیدونم که میشه و قبول میکنن یا نه

به نظرتون تقویتی دیگه چی بدم بخوره ؟ کسی تجربه ای داره؟

خیلی نا امیدم😔

یعنی میشه که یه روز منم مامان بشم؟؟؟؟؟

امروز همسرم گفت اگه من مشکل اسپرمم شدید باشه و نتونم بهت بچه ای بدم چی میشه

من موندم چی جواب بدم

آخه چرا واقعا

دوتامون سالم 

چرا باید بچه دار نشیم

یعنی این مورفولوژی لعنتی رو هیچ دکتری تو این هشت سال نتونست به ما بگه 

که انقدر الکی وقت تلف نکنیم و مستقیم بریم کار درست رو انجام بدیم

من تا الان تنها کار مثبتی که انجام دادم تو این سه ماه وزنم رو آوردم پایین البته بازم باید کم کنم ولی ۱۰ کیلو کم کردم

و کلی ویتامین و ... به همسرم دارم میدم

انتقال قبلی این کارها رو انجام نداده بودیم امیدوارم با اینا اگر بشه

واسم دعا کنین

از یه طرف هم هنوز پول میکرو این دفعه جدید رو جور نکردیم نمیدونم چیکار باید بکنم، چرا انقدر گرونه

اون دفعه ۱۳ میلیون شد و ما بیمه نیستیم

این دفعه حتما ۱۵ تومن میشه

من تا الان تنها کار مثبتی که انجام دادم تو این سه ماه وزنم رو آوردم پایین البته بازم باید کم کنم ولی ...

من برای اسپرم بلد نیستم راستش ولی برای خودت دقیقا کاهش وزنت خیلی موثره و اینکه بتونی حداقل یه ماه قبل پانکچر چهارمغز با عسل روزی یه قاشق بخوری، پودر اینوفولیکم خیلی خوبه برای تقویت تخمک

انشاالله که این سری دست پر باشی با دوقلوی سالم😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من تا الان تنها کار مثبتی که انجام دادم تو این سه ماه وزنم رو آوردم پایین البته بازم باید کم کنم ولی ...

سلام گلم فداتشم انشاالله به حق بی بی فاطمه زهرا خدا دلتو روشن کنه و باردار بشی به همین زودیا. 

گلم غصه نخور همه مشکل دارن فقط شما نیستید منم برای آی وی اف انتقال اولم رفتم پول قرض گرفتم واقعا درکت میکنم عزیزم😔😔

عزیزم حسابی خودتو تقویت کن اگه جنین داری که دیگه بیشتر رو خودت تمرکز کن ولی اگه ندارید قراره پانکچر بشی دوتاتون حسابی تقویتی بخورید شب قبل از انتقالت هم رحمت رو با روغن سیاه دانه گرم نگه دار ولی بعد از انتقال اصلا ازش استفاده نکن چون خیلی گرمه...

عزیزم برای انتقال بهت گفتن همسرت مرفولوژیش مشکل داره؟؟

من برای اسپرم بلد نیستم راستش ولی برای خودت دقیقا کاهش وزنت خیلی موثره و اینکه بتونی حداقل یه ماه قب ...

حتما میخرم و می خورم

اینوفولیک و تقویتی رو گذاشتم دقیقا یک ماه قبل پانکچر

سلام سهیلاجون خوبی؟خیلی وقته نیومدم سایت الان دیدمت بارداری انشاالله؟

مامان سهیلاجونم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام دوستان عیدتون مبارک⚘⚘⚘⚘ یک سوال؛ من بعد از خوردن۲۱  قرص ال دی و دو روز استراحت از قرص دی ...

منم باخوردن ال دی بدتر به لک بینی وضعیت مشابه شمامیفتادم.حتی تو بیست ویک روزش هم بعضی وقتا بااینکه داشتم مصرفش میکردم ولی به لک .به هم ریختگی میفتادم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام گلم فداتشم انشاالله به حق بی بی فاطمه زهرا خدا دلتو روشن کنه و باردار بشی به همین زودیا.  ...

ممنون مهربونم

ما درست تو آذر رفتیم 

و قبلش همه آزمایش ها رو داده بودیم که گفتن عالیه

و گفتن علت اینکه بارداری طبیعی نداشتی 

شما جز علتهای ناشناخته حساب میشین و باید برین آی وی اف

خدا ازشون نگذره

میدونستن ما بیمه نیستیم

خلاصه ما آی وی اف رو انجام دادیم و کلا سه تا جنین داشتم و انتقال دادن و .... منفی شد

بعد که پرسیدم چرا منفی شد گفت وا مگه نمیدونستی، شوهرتون مورفولوژی یک درصد داره، گفتم اون چیه من نمیدونم.

خلاصه تازه فهمیدیم مشکل ناباروری ما اینه.

انقدر عصبی بودم که نگو

آخه خدارو خوش نمیاد تو این گرونی شما باید از اول میگفتین، چرا بعدش میگین.

تازه گفتن میکرو باید میکردی نه آی وی اف.

الانم خودمونو بستیم به ویتامین و ...

منم وزنمو کم کردم که دکتر جدیدم گفت عالیه

دکترمم عوض کردم همین دو روز پیش ،حداقل دیدم پشت تلفن خیلی توضیح میده و حرفای خوبی میزنه.

گفت دارو که خوردین تو تیر بیا، گفت قبلشم ال دی بخور یه ماه و بعد بیا، فقط میترسم نمیدونم تو کرونا میشه یا نه؟

به نظرتون با مشکلات من و همسرم ما جواب میگیریم؟

من تنبلی دارم و کلا یه تخمدان ،عدد Amh ۱.۷ بود تو آذر ماه ،و همسرمم مورفولوژی یک درصد داره و کلا اسپرم جالبی نداره😔😔

خانما اگه کسی مثل من بود و میخواست برای اولین بار بره برای آی وی اف.

خواهش میکنم قبلش همه آزمایشات رو بگین ازتون بگیرن مخصوصا اسپرم همسرتون رو.

بعدش منفی شد یهو نگن که تازه مشکلات چی بوده و باید میکرو میکردین و .......

به خدا سخته کل مراحلش، جدای هزینه ش، هر روز آمپول دور ناف و عضلانی و کلی امید

یهو منفی میشه انگار زندگی تو ازت میگیرن و واقعا سخته.

حتما قبل مراحل دارو و ویتامین بخورین ،گرمی بخورین و حتما یه دوره ال دی بخورین

چون به من نگفته بودن و من کیست داشتم و شروع کردم به زدن آمپول گونال دور ناف 😥 بعد تو سونو دکترم شوک شد که تو کیست داری و نباید آمپول میزدی.

خلاصه اینا تجربیات من بود ،دوست ندارم شما هم این بلاها سرتون بیاد