2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045269 بازدید | 684443 پست
سلام عزیزم خدا رو شکر مشکل عجیبی نیست، و خیلی از خانم ها دارن و باردار بشی و شیر بدی هم برات عالیه&n ...

سلام مرسی  عزیزم

اینجا فقط یه دونه متخصص غدد هست که پارسالم که تی پی او بالای هزار بود اصلا بهش نگا نکرد

الان تی اس اچ یک و چهل و نه صدم هستش

سلام عزیزم خیلی ممنون  ببین گلی شما چون ذخیره پایین داری با رعایت اصول بهداشتی حتما میکرو رو ش ...

ممنون گلم،آره توکل به خدا،باید در اولین فرصت بیام تهران،ببینم چی میگن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جاااااانم خداروشکر😍😍😍😘😘😘مبارک باشه انشاالله صیحیح و سلامت بیاد تو بغلت گلم منم 4 ساله منتظر ...

فدای شما دوست عزیزم،ایشالا بزودی زود قسمتت بشه🤲

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
عزیزم هیچ کدوم رو لازم نیست قطع کنی، راحت برو آزمایش بده، من نيلو رفتم 25 روز طول کشید تا جوابش اومد ...

ممنونم عزیزم ، آخه من میخواستم امروز بعد از ساعت اداریم برم نیلو الان زنگ زدم میگن باید آسپرین و آنوکسا رو دو تا سه روز قبلش قطع کنی بعد بیای ولی دکترم گفتش نمیخواد نمیدونم برم یا نه گیج شدم آخه من دیشب دارو استفاده کردم ،، 

ممنونم عزیزم ، آخه من میخواستم امروز بعد از ساعت اداریم برم نیلو الان زنگ زدم میگن باید آسپرین و آنو ...

ای بابا این دوگانه حرف زدن ازمایشگاه و پزشک کلافه میکنه آدمو...

نمیتونی از یک دکتر دیگه مشورت بگیری؟

زنگ بزن یکی از مراکز ناباروری تهران از ازمایشگاهش یا منشی دکترش سوال کن ببین اونا چی میگن..

منم میرم ارمغان گفتن از پریود بعدت بیا سونو کنیم ک انشالله پانکچر بشم..شما پیش کدوم دکتر؟

من میرم نوین
البته شنیدم که ارمغان هم خوبه"
ولی چون بانک اسپرممون تو نوین ذخیره کردیم واسه همین باید همونجا برم
امروز اگه خدابخواد میرم نوین که منم شروع کنم دیگه  

ای بابا این دوگانه حرف زدن ازمایشگاه و پزشک کلافه میکنه آدمو... نمیتونی از یک دکتر دیگه مشورت بگیری ...

آخه اونا هم یکی از این دو حالتو میگن بازم گیج میشم چندتا آزمایشگاه تا حالا زنگ زدم یکی درمیون میگن باید قطع کنی نباید قطع کنی خود دکتر هم میگه لازم نیست قطع کنی نمیدونم به حرف آزمایشگاهی که میخوام برم عمل کنم یا دکترم ، اینجا هم دوستان میگن نمیخواد قطع کنم ، یعنی واقعاً عجب داستانیه ها

فدای شما دوست عزیزم،ایشالا بزودی زود قسمتت بشه🤲

عزیزم تیکرت مبااااااارک‌ انشاالله به سلامت این دوران رو بگذرونی 🥰🥰😍😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

فدات عزیزم ایشالا روزی خودت بزودی،آزمایش بتا دادم ساعت ۱ جوابش میگیرم میام خبر میدم

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

سلام عزيزم

من روز يازدهم انتقالم تا الان ترشح كمي داشتم ولي خب بي رنك و شفاف

ولي الان رفتم دستشويي  اخر ترشحم رنگ زرد خيلي روشن داشت

اين يعني ديگه تموم شده و دارم پريود ميشم؟؟

دو بار قبلي هم كه انتقال داشتم از روزاي پنجم ششم همين ترشح زرد رنگ رو بعضي وقتا داشتم

ديگه نااميدم

سلام عزيزم من روز يازدهم انتقالم تا الان ترشح كمي داشتم ولي خب بي رنك و شفاف ولي الان رفتم دستشويي ...

سلام گلم 

نه اصلا به ترشح ربطی نداره من موقع انقال از ۵ مین روز ترشح شروع شد و انتقالم مثبت شد واسه من خیلی زیاد بود 

بعضی دارن بعضی ها ندارن اصلا به اینا فکر نکن ایشالا مامان شدی 

جنینت چند روزه بوده ؟ 

دقیقا واسه منم همین رنگ بود 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
فدات عزیزم ایشالا روزی خودت بزودی،آزمایش بتا دادم ساعت ۱ جوابش میگیرم میام خبر میدم

انشاالله ساعت ۱خوش خبری ❤️