2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045415 بازدید | 684464 پست
ای بابا  خداروشکر رحمت عالیه عزیزم این ضخامت هم ایشالا که درست بشه  تارا جون یه بار انتق ...

با هزار بدبختی هر دو بار ضخامت رفت بالا با استرادیول و استروژل و پنتوکسی فیلین 

دفعه اول که 24 سیکل انتقال دادن یک هفته قبلش ضخامت 7.5 بود که مثبت شدم

دفعه دوم 23 سیکل انتقال دادند که 5 روز قبلش 7.3 بود که منفی شدم فکر کنم بعد سقط این مشکل ضخامت شدیدتر شده 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
با هزار بدبختی هر دو بار ضخامت رفت بالا با استرادیول و استروژل و پنتوکسی فیلین  دفعه اول که 24 ...

انشاالله خدا کمکت کنه و به راحترین شکل مامان بشی💜 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما مگه اعلام نکردن بخاطر کرونا فعلا هیچ کس نمیتونه بره واسه ای وی اف؟ من مشهدم مرکز نوین گ ...

منم میرم ارمغان گفتن از پریود بعدت بیا سونو کنیم ک انشالله پانکچر بشم..شما پیش کدوم دکتر؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
اینا رو هم ادامه بده گلم، دکترت لازم باشه شیاف رو یکی میکنه برات 

سلام،  امروز جواب غربالگری بردم دکتر،  معلوم بود شوک شده ولی سعی میکرد آروم باشه،  گفت مشکوک به سندروم دان هستم،  عدد بنا اچ سی جی هم باید پایین ۲ باشه ولی برای من بالای ۳ بود،   گفت یه آزمایش خون هست که قیمتشم بالاست به اسم NIFT یا N IF7 نوشته تو دفترچه که هفته دیگه انجام بدم و جوابشو ببر،،،  خیلی داغونم میشه یکم راهنمایی کنید

سلام،  امروز جواب غربالگری بردم دکتر،  معلوم بود شوک شده ولی سعی میکرد آروم باشه،  گف ...

عزیزم انشالله ک چیزی نیس.برا خیلیا ریسک زدن و تو آزمایشات بعدی مشخص شده مشکلی نبوده.آزمایشت چطور بود؟تو آزمایش بتا بالا بود؟ ان تی هم بالا بود؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم انشالله ک چیزی نیس.برا خیلیا ریسک زدن و تو آزمایشات بعدی مشخص شده مشکلی نبوده.آزمایشت چطور بود ...

ان تی نرمال بود ولی بتا خیلی بالا بود،،  اعصابم داغون شده آخه سندروم دان زیر ۱۰۰۰ نباید باشه برای من ۱ به ۷۲۲ هست دکتر هم کاملا معلوم بود از عدد بتا و سندروم دان شوکه شده فقط دارم گریه میکنم همسرمم گریه میکنه نمیدونم اگه آزمایش دوم هم بد بشه چه خاکی تو سرم بریزم

ان تی نرمال بود ولی بتا خیلی بالا بود،،  اعصابم داغون شده آخه سندروم دان زیر ۱۰۰۰ نباید باشه بر ...

عزيزم مگه تو خانواده هاتون هست؟ فامیلید باهمسرت؟؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزیزم انشالله ک چیزی نیس.برا خیلیا ریسک زدن و تو آزمایشات بعدی مشخص شده مشکلی نبوده.آزمایشت چطور بود ...

هرچقدر هم اینترنت میگردم این آزمایشی که برام نوشته چیزی درموردش نیست، یا نوشتن امینو سنتز یا نوشته یه آزمایش دیگه که اسمش اینی نیست که دکتر نوشته

عزيزم مگه تو خانواده هاتون هست؟ فامیلید باهمسرت؟؟ 

نه فامیل نیستیم،  تو خانواده هامون هم کسی سندروم دان نداره،،،  خودمم ۳۴ ساله هستم،،،  اسم این آزمایشی که نوشتمو شما میدونید چیه؟  تو اینترنت چیزی ازش نیست

اینا رو هم ادامه بده گلم، دکترت لازم باشه شیاف رو یکی میکنه برات 

درضمن از دکترم پرسیدم شرایط خاصی برای این ازمایش هست گفت نه، الان زنگ زدم یه آزمایشگاه میگه اگه آسپرین میخوری حتما باید ۴۸ ساعت قبلش قطع کنی و اگه انوکسا تزریق میکنی هم باید با مشورت دکترت قطع کنی،،  دارم از دست این دکترا دیونه میشم الان من چکار کنم دکترمم تا سه شنبه نیست ازش بپرسم

هرچقدر هم اینترنت میگردم این آزمایشی که برام نوشته چیزی درموردش نیست، یا نوشتن امینو سنتز یا نوشته ی ...

عزیزم همون آزمایش سلفری هست که براتون نوشته، هزینه حدود ۲. انشاالله که هیچ مشکلی نباشه.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
نه فامیل نیستیم،  تو خانواده هامون هم کسی سندروم دان نداره،،،  خودمم ۳۴ ساله هستم،،،   ...

عزیرم نیفتی یا سلفری بهش میگن،یه ازمایش خون ساده ست

دقتش هم تا۹۷ درصده و ان شالله که بچت چیزیش نیست

این عدد رو هم احتمالا به خاطر سنت بالا زده،چون ۳۴ سالته

این ازمایش کروموزوم های جنین رو بررسی میکنه که مطعننا مال بچه ی شما سالمه

خواهش