2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
سلام زینب جون خوبی عزیزم؟پسر گلت خوبه ؟گلم من بین دو راهی گیر کردم نمیدونم با این شرایط کرونا میکرو ...

سلام عزیزم خیلی ممنون 

ببین گلی شما چون ذخیره پایین داری با رعایت اصول بهداشتی حتما میکرو رو شروع کن واسه انتقال هم بعدا میشه تصمیم گرفت، ان شاء الله کلی جنین تپل و عالی برات تشکیل میشه عزیزم😍😍😍😍

سلام،  امروز جواب غربالگری بردم دکتر،  معلوم بود شوک شده ولی سعی میکرد آروم باشه،  گف ...

سلام عزیزم، دقیقا شدی مثل اون موقع من 

اصلا نترس گلی منم این آزمایش رو دادم، همون سلفری هست و برای خیلیا میگن انجام بدین

اگر تاپیک رو بخونی فقط و فقط یک مورد توی این سالها از 94 تا الان واقعا سندروم داون بوده، تازه اون استخوان بینی تو سونو رویت نشده بود، 

شنا خیالت راحت باشه وقتی سونو اوکی هست همه چی عالیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درضمن از دکترم پرسیدم شرایط خاصی برای این ازمایش هست گفت نه، الان زنگ زدم یه آزمایشگاه میگه اگه آسپر ...

عزیزم هیچ کدوم رو لازم نیست قطع کنی، راحت برو آزمایش بده، من نيلو رفتم 25 روز طول کشید تا جوابش اومد تازه فکر کن این وسط باید سرکلاژ هم میشدم، دکترم میگفت بچه ات سالمه نترس ولی خب باید قبل عمل جوابش بیاد، که نیومد و من اورژانسی عمل شدم؛ 5 روز بعدش تازه جواب اومد

یعنی تمام صفحاتش هست و استرسی که داشتم، خواهری نترس توکل به خدا، حال نی نی ت خوبه 

@زینبی_بابا     عزیزم نوشته فیبروکیستیک یعنی چی؟ تو نامه ای که هم نوشته برای دکترم گفته ...

سلام عزیزم خدا رو شکر مشکل عجیبی نیست، و خیلی از خانم ها دارن و باردار بشی و شیر بدی هم برات عالیه 

اون anti_tpo هم یه آزمایش مربوط به تیروئید هست و بالا بودنش تفاسیر زیادی داره که خدا رو شکر چون خیلی بالا نیست و بقیه هورمون ها نرمال هست احتمالا باید پردنیزولون بخوری، یا شاید هم نه، متخصص غدد راهنماییت می‌کنه 

Tsh چی اون چند بود عددش؟ 

دختر گلا من ميخام جنين هامو ببرم مرکز مام زير نظر دکتر نصر برج چهار برام انتقال بده خواهش ميکنم کمک ...

سلام عزیزم چرا میخوای اینکارو کنی؟ ریسک داره و تانک مخصوص باید باشه حتما

قبلا دکتر نصر منشیش یه گروه داشت جواب سوالا رو از دکتر می‌پرسید الانم از دوستانی که بیمار ایشون بودن بپرس ببین چه جوریه؟ هنوز هم مثل قبل هست یا نه

قربونت عزیزم خداروشکر خوبیم  بنظرم.شیر ماها کلا مدلش اینه کمه دیگه ..منکه دیکه هیچی برا زیاد ش ...

آره واقعا گاهی کم میارم از بس تلاش کردم و نشد

کلی سرچ کردم هنوزم دلم نمیاد بی خیال بشم، جالبی ماجرا اینه هر چی بیشتر سرچ میکنم بیشتر میفهمم شیر مادر چه قدر خوبه و بیشتر مصمم میشم، میگم حتی شده بدوشم با شیشه بهش بدم ولی نهایت تو بهترین حالت طی 24 ساعت فقط 50 سی سی میشه، بعد اونو که میخوره چون خوشمزه س بعدش با اکراه شیر خشک میخوره و گریه اش درمیاد 

راستی وزن گیری پسر شما خوب شد؟ 

پسر من بهتر شده

سلام عزیزم چرا میخوای اینکارو کنی؟ ریسک داره و تانک مخصوص باید باشه حتما قبلا دکتر نصر منشیش یه گرو ...

ريسک يعني چي؟ ممکنه جنين هام بميرن؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
عزیزم انتقال جنین فریز از یک مرکز به مرکز دیگه خیلی هزینه داره؟ باعث ضعیف شدن جنین هم میشه؟ و اینکه ...

انتقال جنینها که اصلن هزینه ای برامون نداشت و کیفیت جنینها هم کم نشد اما فکر نکنم بشه به شهر دیگه ای درد جنینهای منو تو کپسول مخصوص ریختن و با موتور سریع بردم بیمارستان آبان

دور از جون گلی ولی خیلی ٱشنایی ندارم، واسه همین میترسم خدای نکرده از بین برن

بهم گفتن با تانک جابجا ميکنيم همه مرکزا شروع ب کار کردن مرکز ما 35ب بالا ذخير کم و اندومتريوز رو انتقال ميده ما مونديم انتقال نميدن من مبخام جنين هام ببرم نصر

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
بهم گفتن با تانک جابجا ميکنيم همه مرکزا شروع ب کار کردن مرکز ما 35ب بالا ذخير کم و اندومتريوز رو انت ...

والا منم آندومتریوزم انتقال نمیده گفتن فعلا تا تیر بعدشم معلوم نیست مرکزم گاندیه

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
بهم گفتن با تانک جابجا ميکنيم همه مرکزا شروع ب کار کردن مرکز ما 35ب بالا ذخير کم و اندومتريوز رو انت ...

آهان، پس اگر تانک میدن فکر کنم مشکلی پیش نمیاد

اما یادمه پارسال یه مدت نصر گفت همه جنین هاشون رو انتقال بدن مام، ولی این کارو نکرد و فقط بیماران جدید رو تو مرکز مام کارهاشون رو انجام می‌داد 

سلام بچه ها من عصری باز بیبی چک گذاشتم اینبار کاملا پرررررررررنگ شد،ایشالا بحق ۶ ماهه امام حسین قسمت ...

ای جاااااانم خداروشکر😍😍😍😘😘😘مبارک باشه انشاالله صیحیح و سلامت بیاد تو بغلت گلم منم 4 ساله منتظرم هیچ بچه ندارم برام دعا کن عزیزم😍🙏