2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
@زینبی_بابا     عزیزم نوشته فیبروکیستیک یعنی چی؟ تو نامه ای که هم نوشته برای دکترم گفته ...

گلم یعنی بخاطر فیبروکیستیک بودن بافت سینه نامه داده که حداقل دارو داده بشه؟؟؟؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره فکر کنم ولی برای چی گفته رو نمیدونم

سینه منم بافتش فیبروکیستیک هست 

بخاطر اینکه داروهای ای وی اف هورمونی هستن وروی بافت سینه های فیبرو کیست اثر میذار وباعث تغییرو بزرگ شدنش میشه 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
عزیزم من سال ۹۴ جنین هام و از مرکز رویان بردم بیمارستان آبان هیچ مشکلی هم نبود و باردار هم شدم دخترم ...

عزیزم انتقال جنین فریز از یک مرکز به مرکز دیگه خیلی هزینه داره؟ باعث ضعیف شدن جنین هم میشه؟

و اینکه به نظرتون اجازه ی انتقال از یک استان به استان دیگه میدهند؟

فکر کنم ده ۱۱روزه اومد.ولی گفتن تا ۲۰ روز هم طول میکشه. نه.ربطی ب دوقلویی نداره.کلا همین قیمت بود. ...

اره تهرانم ولی برام خیلی دوره مخصوصا که نمیتونیم مرخصی بگیریم و مجبوریم بعد کار تو اوج ترافیک بریم البته بازم اینا اصلا مهم نیست مهم برام نتیجه شه،،،  ان تی یک نیم بود کلا دکتر گفت سونو خوبه آزمایش خون مشکل داره هم بتا هم T21

سلام اگه خاطرتون باشه من تیروییدم توی هشت هفته 12 بود بعددکتر زنان برام دهرونوشت روزی 2تا 17 اردیبهشت جواب ازمایشم شد0.008 یعنی پرکار شده بود دکتر گفت قرصاتو بکن روزی یکی و نصفی بعد از مرکزبهداشت گفتن باید بری دکتر غدد منم رفتم تومرکز استانمون دکتر. غدد گفت تا حالا هرچی دارو خوردی فایده نداشته بلکه بدتر شدی و امکان سقط داری و ممکن رو جنینت اثربذاره گفت یه هفته داروتو قطع کن. بعد روزی یکی ب جمعه و پنج شنبه هام نصفی.  کسی تا حالا مثل مورد من شنیده خیلی نگرانم چیکار کنم از کجا بفهمم  بچم سالمه ترو خدا. برام دعا کنید

سلام اگه خاطرتون باشه من تیروییدم توی هشت هفته 12 بود بعددکتر زنان برام دهرونوشت روزی 2تا 17 اردیبهش ...

عزیزم نگران نباش به نظرم حرف دکترتون اصلا درست نیست، منم تو هفت هفته تیروییدم نزدیک ۶ شده بود، با اینکه روزی یه دونه قرص میخوردم دکتر غدد ازمایشم رو نگاه کرد گفت tsh مثه نشانگر بنزینه تو ماشین، هورمون‌اصلی که جنین استفاده میکنه با t4 نشون‌داده‌میشه که مال من نرمال بود، ولی با این حال گفت داره به بدنت فشار میاره برای همین قرصم رو زیاد کرد یه روز در میون، یک و نیم میخوردم تا یک ماه بعدش که دوباره ازمایشم رو چک کردم و پرکار شده بود با این حال دکتر زنانم گفت خوبه، چون پرکاری که tsh نشون میده و با قرص ایجاد شده اسیبی به جنین نمی رسونه ولی باز قرصمو کم کردم و الانم روزی یکی میخورم، در کل زیاد نگران tsh نباش، اگه t4 نرمال باشه کافیه، چون‌tsh خیلی با دارو بالا و پایین میشه و به قول دکتر غدد فقط یه نشانگره

سینه منم بافتش فیبروکیستیک هست  بخاطر اینکه داروهای ای وی اف هورمونی هستن وروی بافت سینه های ف ...

من 5 سال پیش که 19 سالم بود عمل کردم اولین باری بود که داروی سیکل ivf استفاده کردم و کیست تجمع شد توی سینم که منجر به عملش شد عملش کردم..

چون سنم کم بود فوری تو سینم عوارضش اثر کرد

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
من 5 سال پیش که 19 سالم بود عمل کردم اولین باری بود که داروی سیکل ivf استفاده کردم و کیست تجمع شد تو ...

بافت سینت فیبروکیستیک بودقبل از ای وی اف؟

توده بدخیم اورد یا فقط کیست؟

مشکل ازخودت بود یا همسرت؟میخام بدونم مگه چقدر دارو بهت دادن که زود اثر کرده

بافت سینت فیبروکیستیک بودقبل از ای وی اف؟ توده بدخیم اورد یا فقط کیست؟ مشکل ازخودت بود یا همسرت؟می ...

توده خوش خیم بود مشگل از هردومونه تو امضام نوشتم..

دیگه داروهایی که مصرف کردم واسه سیکل ivf خیلی زیاد بودن بدنم جوابگو نبود یادم نیست چه چیزایی بودن!

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
توده خوش خیم بود مشگل از هردومونه تو امضام نوشتم.. دیگه داروهایی که مصرف کردم واسه سیکل ivf خیلی زی ...

اها ...معمولا وقتی بدن زن جواب نده دارو زیاد میدن و بیشتر اینکه سنتون کم بوده تاثیر گذاشته ...