2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
نه مادرشوهر عوضیم منو انداخت بیرون ،گفت پسرمم بخواد من نمیزارم راهت نمیدم خونه به شوهرم گفت بزنش ...

ای وای بهاری جان خیلی ناراحت شدم.چه آدمای خدانشناسی هستن تو ماه رمضون اینطوری اذیتت کردن.ایشالا سرعقل بیاد به پات بیفته هرچندنمیدونم به دردت میخوره یا نه :(

ای وای بهاری جان خیلی ناراحت شدم.چه آدمای خدانشناسی هستن تو ماه رمضون اینطوری اذیتت کردن.ایشالا سرعق ...

دقیقا شب احیا این کارو کردن باهام

منم سپردمشون بخدا

بهش گفتم مردم شب احیا قران میخونن

اینام عروسو کتک میزنن و میندازن بیرون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم کلا اینا سبک زندگی مون شده بود از همون اول که رفتیم دنبال کار درمان، سال 94 البته بگما این جور ...

سلام زینب جون خوبی عزیزم؟پسر گلت خوبه ؟گلم من بین دو راهی گیر کردم نمیدونم با این شرایط کرونا میکرو کنم یا ن ؟آخه میگن ما اولویت رو میزاریم به فریز جنین،یعنی فرش انتقال نمیدیم،از یه طرف ذخیرم کمه از طرفی میترسم اصلا جنین قابلیت فریز نداشته باشه،زینب جون اصلا به نظر شما من کی میتونم بیام تهران،من ۵ ماه پیش باید میومدم و مشاوره ژنتیک میشدم،ولی متاسفانه نشد 😢

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عکس بده

سلام خوبی امروز رفتم دکتر دوفاستون داده از پریود بعدیم میرم سونو و انشاالله پانکچر..شما چ میکنی

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
سلام خوبی امروز رفتم دکتر دوفاستون داده از پریود بعدیم میرم سونو و انشاالله پانکچر..شما چ میکنی

سلام چطوری خوبی؟ بسلامتی ایشالا یک عالمه نی نی های عالی برات تشکیل بشه منم هیچی دارم ال دی می خورم پری بشم برای انتقال 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام چطوری خوبی؟ بسلامتی ایشالا یک عالمه نی نی های عالی برات تشکیل بشه منم هیچی دارم ال دی می خورم پ ...

قربونت.الهی برا هممون اتفاقای خوبی بیفته ...پودر اینوغولیک نخوردی قبل پانکچر؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
نه مادرشوهر عوضیم منو انداخت بیرون ،گفت پسرمم بخواد من نمیزارم راهت نمیدم خونه به شوهرم گفت بزنش ...

وااااای خدا ازشون نگذره خیر نبینن الهی😔😔😭

خوب کاری کردی پدرشون رو دربیار از هیچ چیزت نگذر.. 

چوب خدا صدا نداره گلم واقعا دگرگون شدم یه آدم چقدر میتونه پست باشه

دقیقا شب احیا این کارو کردن باهام منم سپردمشون بخدا بهش گفتم مردم شب احیا قران میخونن اینام عروسو ...

وای ببخشیدا ولی عجب خریتی کردن.غصه نخور اونا بدترین اشتباه رو در حق خودشون کردن نه تو.خدا جای حق نشسته چطوری انقدر جرأت دارن همچین کار زشتی کردن :((( ایشالا خدا دلتو آروم کنه وبتونی حقت رو بگیری.

سلام دوستان گلم صبحتون بخیر،بچه ها من امروز ۳۳ پری هستم و ی روز عقب انداختم بیبی چکام مثبت شده البته هاله انداخته،من از دیروز رحمم سمت چپ و راست تیر میکشه بیشتر سمت چپ،آیا این طبیعیه یکم میترسم'خانما باردار کسی هس ماه اول بارداری اینجور شده باشه؟؟؟؟

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍