2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست

یعنی من مثبتم؟؟؟؟فردا موعد پریدمه

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
شیر تا شش ماه هیپ خورد بخاطریکه دیگه وارد نمیشه شیر اس ام ا دادم البته پنج روز قبلی ک اس ام آ شروع ک ...

عزیزم ببخشید شیر هیپ ۱، یک بسته‌ ۴۰۰/۳۰۰ گرمیش چند روز رو جواب میده؟ همراه با شیر مادر یا فقط شیر خشک؟

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی من مثبتم؟؟؟؟فردا موعد پریدمه

به امید خدا ...🤲🤲

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

بچه من بیبیم مثبت شده گوشت قرمز کوبیده میتونم بخورم؟؟؟؟؟؟خطرناک نیس؟

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
عزیزم ببخشید شیر هیپ ۱، یک بسته‌ ۴۰۰/۳۰۰ گرمیش چند روز رو جواب میده؟ همراه با شیر مادر یا فقط ش ...

شیر خشک

بستگی داره ک بچتون چقد تو طول روز شیر بخوره

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
شیر خشک بستگی داره ک بچتون چقد تو طول روز شیر بخوره

مرسی. بله به بچه که بستگی داره ولی میخواستم یه ایده کلی بگیرم، چون الان هیچی در این مورد نمیدونم. منظورم از سوال آخر این بود که شما شیر خودتون رو هم میدادین همراه با هیپ یا فقط شیر خشک میدادین؟

مرسی. بله به بچه که بستگی داره ولی میخواستم یه ایده کلی بگیرم، چون الان هیچی در این مورد نمیدونم.&nb ...

ن فقط شیر خشک

خیلی شیر خوبیه ولی متاسفانه دیگه وارد نمیشه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ن فقط شیر خشک خیلی شیر خوبیه ولی متاسفانه دیگه وارد نمیشه

منم میخوام بگم از آلمان برام بیارن برای همین از شما پرسیدم که حدودی یک بسته برای چند وقتش هست؟

ای جان مبارکههه بله ویتامینaنخور 

فدای شما مرسی

بچه من بیبیم مثبت شده گوشت قرمز کوبیده میتونم بخورم؟؟؟؟؟؟خطرناک نیس؟

عزیزم مبارکه 

دیدی گفتم شما نباید ای وی اف کنی خداروشکر سالمین مثل اینکه از دستم ناراحت شدی و جوابم رو ندادی 

ولی الان خدارو شکر بارداری واسه منتظرا دعا کن این بی بی چک عالیه این مارکو بخر خیلی حساس 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷