2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
ب سلامتی. دکتر نصر ب کسایی ک سن بالا هستن ، پیشنهاد اهدایی نمیده؟ ما یه فامیلمون هست ، ۴۱ سالشه

من هم شنيدم كه اين پيشنهاد رو ميده ولي خواهرشوهر من از اول گفت من بهش اصرار كردم كه ميخوام با تخمك خودم امتحان كنم و ٧ تا جنين براش تشكيل شده بود كه ٣ بار انتقال داد و يك بار هم چند سال پيش پيش دكتر يونسي آي وي اف انجام داده بود .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیالم یکم راحت شد خدا کنه منم اینطوری باشم مرسی عزیزم وقت گذاشتی جوابمو دادی😘😘

فداتشم عزیزم ، ان شاالله مثبت میشین و دلتون شاد میشه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
من دخترام دنیا اومدن😁 ۴۱ روزشونه ای حانم اره منم دوقلوهام هرکدوم یه ساز میزنن 

اییییی جااانم مبارکه ...ایشالا فرشته هات ۱۲۰ ساله بشن زیر سایه پدر مادر

عزیزم میشه بپرسم مشکلتون چی بود که میکرو کردین؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

سلام خانوما خوشحالم با تایپکتون آشنا شدم

کسی از مرکز ناباروری آرش اطلاعی داره؟ 

برای شروع دوباره میخوام برم اون بیمارستان 

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

حالا چرا بلاست انتقال میدادن برات؟ من جنین سه روزه انتقال دادم و باردارشدم.به نظرم تو محیط رحم جنین ...

آخه سه روزه انتقال دادن نگرفت. جنینای بعدی رو گفتن بلاست انتقال بدن که اونا هم نشد

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
درسته عزیزم. من همون نیکان میرم ان شاء الله. تحقیق کردم دیدم همه راضین از نیکان. لطفا گاندی نرو ع ...

ممنونم عزیزم.

اونوقت محل تولدش توی هر دوتا پاسپورتش هم میشه تجریش که جالب نیست. هرجا میره باید توضیح بده تجریش کجاس!

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
نگران نباش تلفنی زنگ بزن بیمارستان بخش نوزادان بگو جوابتو میدن

مامان ماهک جان یه سوال داشتم چرا بعضی از دکترها اول فریز میکنن بعد پی جی دی ولی بعضی دکترای دیگه اول پی جی دی میکنن بعد فریز؟؟

شما اولش نظرشون بر این بود  جنین تازه انتقال بدن بعد شرایط اوکی نبود فریز کردن؟؟یعنی میخوام ببینم دلیلش اینه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

سلام بچه ها ،من دیروز بیبی چک گذاشتم مثبت شد،امروزم باز گذاشتم مثبت شد هردو با خط خیلی کمرنگ،دو روز مونده ب موعدم،مارک بیبی چک میدیکور چقد میتونم اعتماد کنم ب مثبت بودنش؟

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
بهار جون اگه خاستی درخاست دوستیمو قبول کن. تو تلگرام یه گروه عضوم که واسه ای وی افی هاست.اطلاعاتشون ...

ممنون عزیزدلم حتما😍😍

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏