2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
ببین من سر دخترم‌اینطوری شد دکتر گفت ربطی نداره و واقعا هم‌نداشت سعی کن بهش اب بدی که اب بدنش کم نشه ...

دکترش نیست روزی سه بار دفع داره اونم شل و زرد رنگ

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها خوبین

چه خبرا من چند وقت نتونستم بیام

خبرارو بهم بدین🤗🤗🤗🤗🤗🤗😘😘😘😘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم چون آزمایشگاه ابن سینا معتبر هست اونجا انجام بدی بهتره ولی اگر شهر خودتون جای معتبر تو تهران ...

ممنون مامان زینب گل قربون اون گل پسرت با این مامان خوبش ندیده عاشقتم 🤗🤗🥰💖💞💞💕💕🥰💞💞💕🤗😜

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

بدی پژوهشگاه ها اینه که خیلی شلوغه ولی اینکه همون جا همه ی کارات انجام میشه عالی هست من با این ...

آها از این لحاظ مرسییی

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
خانماا کیا قبل انتقال ال دی با آمپول میکرولین زدن؟

عزیزم‌من زولادکس زدم که گفت اگه پیدا نکردی میکرولین بزن

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سارا جون شما یک هفته قبل از من انتقال دادین درسته؟ انتقال من ۱۵ مهر بود... کدوم بیمارستان میرین به ...

درسته عزیزم.

من همون نیکان میرم ان شاء الله.

تحقیق کردم دیدم همه راضین از نیکان.

لطفا گاندی نرو عزیزم.گاندی بیمار کرونایی پذیرش میکنه . محل تولدشم که خوبه .بچه شمیرانات و تجریش میشن دیگه 😁 بد نیست که..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚