2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته عزیزم. من همون نیکان میرم ان شاء الله. تحقیق کردم دیدم همه راضین از نیکان. لطفا گاندی نرو ع ...

بیمارستان نیکان دمه خونه ماست منم ایشالا باردار بشم دکترم اونجا میزاوونه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
۱۲ میشه ۳۸ هفته و شش روزم انشاءالله به سلامتی زایمان کنیم دارم روز شماری میکنم 😍😍

به سلامتی و دل خوش بغل بگیریش عزیزم..ان شاء الله قسمت همه منتظرها ❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
منم ۴روز بستری بودم با عمل آب ریه هاما تخلیه کردن برا همین میترسم. ولی بخاطر اینکه جنین تشکیل شده ب ...

حالا چرا بلاست انتقال میدادن برات؟

من جنین سه روزه انتقال دادم و باردارشدم.به نظرم تو محیط رحم جنین بهتر رشد میکنه

شما رویان رفتید راضی بودید

بهار جون اگه خاستی درخاست دوستیمو قبول کن. تو تلگرام یه گروه عضوم که واسه ای وی افی هاست.اطلاعاتشون کامله راجع به مراکز.شمارتو بده ادت کنم اونجا اگه خاستی.سوالاتو بپرس.

چندتا قرص داشتی (ال دی)بعد زدن این امپول ؟ تو همین سیکل انتقالت مثبت شد؟

قرص ال دی که همون یه بسته بود کامل استفاده کردم ، دقیق یادم نیست باید برم تاریخ امپول رو ببینم ، فردا نگاه کنم بهتون میگم ،بله خداروشکر همین سیکل مثبت شد

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
قرص ال دی که همون یه بسته بود کامل استفاده کردم ، دقیق یادم نیست باید برم تاریخ امپول رو ببینم ، فرد ...

خداروشکر من آمپول و بزنم دو روز بعدش قرصم تموم میشه 

دیگه چه دارویی بهت داد ؟ ویتامین دی و ای هم خوردی ؟

خداروشکر من آمپول و بزنم دو روز بعدش قرصم تموم میشه  دیگه چه دارویی بهت داد ؟ ویتامین دی و ای ...

نه عزیزم ویتامین اصلا نداشتم ، منم فکر کنم دو سه روز بعدش قرصم تموم شد که ۵ روز بعدش پریود شدم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
نه عزیزم ویتامین اصلا نداشتم ، منم فکر کنم دو سه روز بعدش قرصم تموم شد که ۵ روز بعدش پریود شدم 

خیالم یکم راحت شد خدا کنه منم اینطوری باشم مرسی عزیزم وقت گذاشتی جوابمو دادی😘😘