2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خدا رو شکر  گلم نمیگم قطعی ولی احتمالش هست عقب بیفته باز عجول شدیا😁😁😁😁

😂😂😂

دکتر گفت اگه ۱۸ پری شدی امپول تو بزن بعد دو روز دیگه قرصت تموم میشه ۲روز دیگه روز منه تو مرکز بیا می خوام بدونم اگه پری نشدم باز برم ؟؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نوبت آره میده برای ویزیت.ولی الان اینطوری که بچه ها گفتن مراکزدیگه تق و لق هست شاید ابن سینا هم انتق ...

ممنون زنگ زدم تمروز گفت برای نوبت اول ،راحت نوبت میداد بی معطلی ولی چون در شرف پریودی هستم یکم صبر میکنم‌🙏🙏🙏💖

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

دوتا هم شیاف ۴۰۰ و اسید فولیک ۵  هم هست یادم رفته بود بگم

سلام خانم چطوری توراهیت خوبه ان شاللله بسلامتی بغلش کنی برای من دعا کن 💕💞💖🥰😍😘💞💕💕

سلام عزیزم خدا رو شکر  گلم نمیگم قطعی ولی احتمالش هست عقب بیفته باز عجول شدیا😁😁😁😁

زینبی عزیز گل پسرت خوبه بزرگ شده خدا برات نگه داره🥰🥰🥰🥰💖💞💕💕🤗

قربونت❤ آره دوتا بسته دارم یعنی 6 تا ولی یه بار بیشتر انتقال نمیدم دیگه اگه انشاالله گرفت خب اون سه ...

چطوری خوبی؟ چه خبر ؟ جنیناتو میاری تهران یا همون جا انتقال میدی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه ها یه راهنمایی کنید من تقریبا سه سال آزمایش تکمیلی وهورمونی ندادم الان تو دفترچه یه عالمه آزمایش دارم گفتن سوم پریودی بدهدبه نظرتون همین جا شهر خودمون بدم یا بار اول برم ویزیت خودشون ابن سینا برام بنویسن،فکر میکنم آزمایش باشه یه قدم جلوترم ولی میترسم فقط مال آزمایشگاه خودشونو قبول کنن🤔🤔🤔🤔

واقعا دوتا همراه میخواد😓!!؟من تو یکیش هم موندم چقدم من خوش خوابم.فکر کنم مجبور باشم همون یکی دو ما ...

تازه من بچه هام ، زیاد دلدردی و اینا نیستن.

شاید نصف روز خواب باشن یا نوبتی بیدار بشن ، در عوض نیم ساعت همچین باهم شروع میکنن ک آدم گیج میشه.

دست و پاشو گم‌میکنه.

حالا دو تا نه ، ولی یکی حتما میخوای. شوهرت اگر همش خونس ، شاید از پسش بر بیاید.

من هنوز ک نرفتم خونه خودم.ولی اگر برم ، مجبورم مسئولیت پسر بزرگترمو بدم همسرم ، اونوقت دوقلو دست تنها سختم میشه.

آره واقعا خدا خودش رحم کنه بهمون.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام خانمي خدا دوقلوهاتون رو نگه داره، ايشالا سلامت باشيد، ميشه سوالي بپرسم، چکار کنيم که هايپر نش ...

ممنون عزیزم.

راستش من خودمم هایپر شدم.اصلنم روحم خبر نداش.حتی اولم نگفتن بهم.

گفتن برو ۲ ماه دیگه بیا.فریز میکنیم برات.

۲۵ تا تخمک داشتم.

گفتم هایپری همینه ک میگن.گفتن آره.

بعد تازه یادشون افتاد ، گفتن بهتره چند روز تهران بمونی بعد بری .

اینجا خوندم ک هایپری رو نمیشه جلوشو گرفت ، تخمک ک مثلا از ۱۰ تا بیشتر میشه ، هایپر میشی.بعدش باید رژیم پر پروتئن بگیری و .....

من از هایپری بک کم سرگیجه و تنگی نفس داشتم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم من چله ی یاسین دارم ۲۷ نفرنوشتم شمارو هم مینویسم میخونم به نیتتون اگه لایق باشم ...بقیه ی دوست ...

قربونت برم ممنون منم برا همه دعا میکنم

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی