2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
من خودممم الان بیمار مرکز مام هستم و این ماه سیکلم شروع شده بود که دکتر گفت آمپولا تقلبی بوده و اثر ...

دکترتون دکتر نصرِ؟

چه بد انشأالله که خیری توش باشه خودت حامله بشی

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

دوستان هرکی برا نینی دوم در حال اقدام و تازگیا انتقال داره درخواست دوستی بده بمن ممنون میشم

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا کی باید پری بشی؟

فعلا معلوم نیس ۱۱روز عقب انداختم امروز سونو شدم دکتر گفت چندروز پیش تخمک گذاری کردم وداروهای سیکل باعث عقب افتادن پریودم شده گفت چند روز دیگه پریود میشم فک کنم یه هفته ای طول بکشه ازروزی که پریود میشم هفدهمین روز انتقال میدن 

سلام عزیزم ممنون خوبی خیلی به یادت بودم ببخشید اسمت یادم رفته بود پس هنوز جنین داری خداروشکر انشأالل ...

قربونت❤

آره دوتا بسته دارم یعنی 6 تا ولی یه بار بیشتر انتقال نمیدم دیگه اگه انشاالله گرفت خب اون سه تارو نگه میدارم اگه نه که میبخشم به خودشون😅 پناه بر خدا

پس رفتی حتما بهم خبر بده ببینم روالش چجوریه، انشاالله برات خیر داشته باشه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اهان من رویال ژلی وفولیک اسیدو ویتامین  د وسفکسیم وفرتیل سی ام میخورم توروخدا بادلای پاک ومهربو ...

عزیزم ان شاالله به حق این شب عزیز تمام منتظرا مامان بشن 

خدا به شما هر چه زودتر بعدی رو بده😍😍😍🤲🤲🤲

بچه ها چ ویتامینی قبل انتقال خوبه؟

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
آسپرین،  انوکسارین،  ویتامین دی ۱۰۰۰، و نصف قرص تیرویید  پس اون خط آخر که پررنگه نوش ...

داروها رو که حتما ادامه باید بدی مثل قبل

نه بابا اون سایز هیچ مشکلی نداره، من خودم دو تا داشتم که تا زایمان از بین رفتن😉😉😉😉