2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045242 بازدید | 684441 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من  تابستون گذشته یه سقط داشتم ۱۲هفته بود اونم زیاد مسافرت رفتم ورعایت  نکردم انگار جفتم پ ...

منم دختر ۱۱ ساله دارم البته دوتا سقط داشتم ایشالا خرداد انتقال میدم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
گفت الان برای جنسیت زوده تو سونو ۱۸ هفته میگیم،  به شما جنسیت گفتن؟

البته نمیدونم این جنسیت قطعیه یا نه یادم رفت از دکتر بپرسم 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
عزیزم همه چی عالیه خیالت راحت، داروهات هم ادامه بده تا زمان ویزیت  داروها چیا هست؟

سلام عزیزم خوبی؟ 

دکتر که به من گفت از ۳ پری ال دی بخورم و ۲۱ سیکل قاعدگیم آمپول میکرولین بزنم دو روز بعدشم که قرصم تموم میشه این آمپول باعث میشه پری نشم؟ یا دیر بشم؟؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ومن انتقال قبلیم با سونو بود خیلی تجربه خوبی ندارم از اونروز اگرم بخوام با سونو انتقال بده باید بیهو ...

من خودممم الان بیمار مرکز مام هستم و این ماه سیکلم شروع شده بود که دکتر گفت آمپولا تقلبی بوده و اثر نکرده پس سیکلم متوقف شد و موکول به ماه بعد شد☹️☹️☹️

اینایی که گفتی نداره یعنی چه

مشکلات کروموزومی و سندروم داون 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
باشه ممنونم عزیزم،،  مبارکتون باشه آن شالله بسلامتی بغلش بگیرید

خواهش میکنم عزیزم انشالله برای شما هم سالم و سلامت باشه ❤❤

البته نمیدونم این جنسیت قطعیه یا نه یادم رفت از دکتر بپرسم  

عزیزم مبارکه😍 

اگه شک داشت هیچوقت رو‌برگه سونو نمینوشت  تیکرتو آبی کن 💙

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خواهش میکنم ..سلامت باشی عزیزم ❤❤🌷خوبه خداروشکر امروز رفتم غربال گری اول انشالله به حق این ماه عزیز ...

ان شاالله🤲

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم مبارکه😍  اگه شک داشت هیچوقت رو‌برگه سونو نمینوشت  تیکرتو آبی کن 💙

ممنونم عزیزم 😘انشالله شما هم هر چی از خدا میخوای قسمتت کنه❤❤❤تیکرم یادم رفته بودمرسی که گفتی😅😘

ممنونم عزیزم 😘انشالله شما هم هر چی از خدا میخوای قسمتت کنه❤❤❤تیکرم یادم رفته بودمرسی که گفتی😅😘

فدات 💜💜

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم، خوبی؟ منم تصمیم گرفتم برم پیش نصر ولی اینقدر میگن شلوغه دودل شدم البته قبلش یه بار میخ ...

سلام عزیزم ممنون خوبی خیلی به یادت بودم ببخشید اسمت یادم رفته بود پس هنوز جنین داری خداروشکر انشأالله همون بذاتدنینی سالم وخوب بشه  

ولی من اینترنتی راحت وقت گرفتم حتی صبحها هم تو کیلنیک مام کار می کنن هم صبح هم ظهر حالا نمی دونم شلوغ هست چطوریه یه روزه دارم میرم نمی دونم تو اون یروز چیکار انجام میده برامون 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
منم دختر ۱۱ ساله دارم البته دوتا سقط داشتم ایشالا خرداد انتقال میدم

ایشالا انتقالت موفق باشه منم برا دومی میخوام ivf کنم عزیزم درخواست دوستیمو قبول کن

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍