2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
دوستیتونو قبول کردم عزیزم 

مرسی فدات

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
خداروشكر به سلامتي زايمان كردي🙏براي منم دعا كن عزيزم شما از كي درد پري داشتي تا كي ادامه داشت؟براي ...

عزیزم من از همون اول درد پریود داشتم 

از هفته ۸ دیگه خیلی شدید بود تا ۱۶ هفته که دکتر بهم پرولوتون داد 

تا ۳۷ هفته هم پرولوتون زدم 

درد هم اونقدر زیاد بود که فقط برای دسشویی بلند مبشدم  همه اش خوابیده بودم حتی غذا خوردنم 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من روز ده  ۸ بوده دو تا صبح دو تاشب میخورم خوبه؟ به نظرت خوبه؟ شما باردار شدید؟

انشاالله که خوبه هر جور دکترت صلاح دیده 

اره زایمان کردم  دوقلوهام ۴ ماهشونه 

خدا نصیب شما و آرزومندان کنه بحق امشب 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
عزیزم من کاملا درکت میکنم.وقتی اومدیم این خونه همسایه طبقه بالامون باردار بود.چندوقت بعدش صدای گریه ...

الهی به حق این شب عزیز دامن همه منتظرا سبز بشه.دعا در حق هم زودتر اجابت میشه امشب برا همتون دعا میکنم اگه لایق باشم شما هم منا فراموش نکنید.

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی

خانومای مهربببببببببون خیلی خیلی التماس دعا

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
آخه یبار جنین اهدایی هم گرفتم ۱۸میلیونم خرج کردیم و نشد بنظرتون زود ناامید شدم؟؟؟

عزیزم من چله ی یاسین دارم ۲۷ نفرنوشتم شمارو هم مینویسم میخونم به نیتتون اگه لایق باشم ...بقیه ی دوست هارو هم ببینم توتاپیک اسماشونو مینویسم میخونم 

عزیزم من چله ی یاسین دارم ۲۷ نفرنوشتم شمارو هم مینویسم میخونم به نیتتون اگه لایق باشم ...بقیه ی دوست ...

عزیزم..یاد منم باش. منم نی نی میخوام..

دلتنگتم..از اینجا ک هستم تا انجا که هستی... وجب به وجب..دلتنگتم.. ....دلم برات تنگ شده نفس من. جون من .عمر من..پسر کوچیک مامان...شایانم...... برای مادری ک جگر گوشه اش در خاک است..در خواب است.  دعا کنید.. دعا کنید خدا دوباره بهم فرزند بده..خیلی زود.. 
چه حسودی عزیزم!! خیلی طبیعیه که دلت بخاد مادر بشی..ان شاء الله که به حق این شبهای عزیز به زودی زود د ...

سلام خوبی منو یادت اومد امروز یهو اومدم نی نی سایت اسمتو خوندم گفتم بزار ببینم در چه حالی تاریخ زایمانت کی انشاءالله برای من دکترم گفت ۱۲ خرداد عملت میکنم تو طبیعی انجام میدی یا سز انشاءالله؟

خدایا...شکرت😍
حتما اسمتونو مینویسم ومیخونم 

ممنون نازنین

دلتنگتم..از اینجا ک هستم تا انجا که هستی... وجب به وجب..دلتنگتم.. ....دلم برات تنگ شده نفس من. جون من .عمر من..پسر کوچیک مامان...شایانم...... برای مادری ک جگر گوشه اش در خاک است..در خواب است.  دعا کنید.. دعا کنید خدا دوباره بهم فرزند بده..خیلی زود.. 
عزیزم همه چی عالیه خیالت راحت، داروهات هم ادامه بده تا زمان ویزیت  داروها چیا هست؟

آسپرین،  انوکسارین،  ویتامین دی ۱۰۰۰، و نصف قرص تیرویید 

پس اون خط آخر که پررنگه نوشته میوم مشکلی نیست؟  بزرگتر نمیشه؟

گفت الان برای جنسیت زوده تو سونو ۱۸ هفته میگیم،  به شما جنسیت گفتن؟

آره رو جواب سونو زده پسر الان عکسشو میزارم 

عزیزم میوم اگه اندازش کوچیکه زیاد مشکلی ایجاد نمیکنه ولی افزایش هورمونها بزرگترشون میکنه بنظرم چون پروژسترون استفاده میکنی اگه امکانشو داری یه وقت فوری از دکترت بگیر یازنگ از منشیش حتمابپرس که شیافو میتونی استفاده کنی یانه نگران نباش منم هماتوم داشتم ولی به مرور کوچکتر شده

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》