سلام عزیزم به سلامتی و دل خوش😍😍😍😍
گلم اول از همه بگم قبل از خرید شیشه برو پیج اینستاگرام مربوط به انجمن شیر مادر رو ببین کامل تا ترجیحا تمام همتت بشه شیردهی از خودت،
اما اگر روزهای اول بعد از زایمان شیر نداشتی مثل من قبل از اینکه بلایی که سر من اومد سرت بیاد باید به بچه شیر خشک بدی ولی نه با شیشه، با قاشق یا قطره چکون یا sns و... اگر شیشه بدی دیگه میتونم بگم هیچ وقت سینه هات رو نمیگیره اگر هم بگیره غلط میگیره و...
اما مارک اونت عالیه، اگر مثل من اتفاقی افتاد برات که مجبور شدی شیشه بدی ولی همچنان دوست داری از خودت هم بخوره، نوع مشابه سینه مادر که انعطاف بالا داره بخر (باز تاکید میکنم حتی اگر اینو بخری هم، خیلی سخت سینه خودت رو میگیره)
پستونک هم طبق گفته متخصص اطفال نباید داد چون مرحله تکامل دهانی رو خراب میکنه و اصلا برای بچه خوب نیست، نهایتا اگر دادی به بچه حتما تا قبل از 3 ماهگی باید ترکش بدی
یه چیز دیگه گلم دلم نمیاد بهت نگم، حتما برو پیج اینستاگرام دکتر خدیجه ظریفی رو فالو کن و کتاب من و کودک من دکتر جواد فیض رو بخر
از الان مطالعه کن خیلی کمک کننده است برات
بعدا وقتی موقع تولد بچه ات تسلط داری و توصیه های غلط اطرافیان رو راحت انجام نمیدی
حتی دکتر ظریفی کتاب داره، اونها رو بگیر تو جلد اول در مورد سیسمونی خریدن نوشته
اگر سلامتی خودت و بچه ات مهمه برات اینا که گفتم انجام بده وگرنه یهو چشم باز میکنی و میبینی الکی کلی سردی بهت دادن و کلی اینو نخور بهت گفتن و ضعیفت کردن بعد از زایمان، می بینی بچه ات زردیش با درمان های خانگی که همه غلط هستن خوب نمیشه یا الکی الکی بچه ات شیر خشکی میشه و...