2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045711 بازدید | 684480 پست

بچه ها یچیزی بگم منو دعوا نکنید😓 من رفتم واسه آزمایش غربالگری تو برگه ننوشتم که با میکرو باردار شدم😐😐😐 چون مسئولش دوست صمیمیه خاله م بود و صددر صد بهش میگفت و اینهمه پنهانکاری ما از بین میرفت😢😢 ازمایشگاه دیگه هم نمیتونستم برم چون دکترم فقط اینجا رو قبول داشت ، حالا این خیلی بد؟؟؟؟😪

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام دوستان.نماز روزه هاتون قبول و التماس دعا     هر کس تجربه داره راهنماییم کنه لطفا.من ...

سلام عزیزم طاعات شما هم قبول باشه

برو به فکر خرید سیسمونی در قرنطینه و مطالعه کتاب واسه بعد از تولد باش، زیادی حساس شدی جانم، نی نی حالش خوبه😍😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من شیافت و واژینال استفاده میکنم چندساعتم دراز میکشم ولی باز بیرون میزنه همش باید لباس زیرم ر ...

بله عزیزم خیلی بهتر هست از این جهت که نمیذاره یبوست بشی و احتمال عفونت میاد پایین، رکتال بذار راحت

منم تا هفته 35 مقعدی میذاشتم 

بله عزیزم خیلی بهتر هست از این جهت که نمیذاره یبوست بشی و احتمال عفونت میاد پایین، رکتال بذار راحت ...

سلام عزیزم .خوبی؟گل پسرت خوبه؟

زینبی جان همراه واسه سزارین حتما باید داشته باشیم؟

بیمارستان نیکان اجازه میده همسر همراه باشه ؟به نظرت همسرم میتونه کمکم کنه یا نه حتما باید یه خانم پیشم باشه؟کارای بچه رو پرستارها انجام میدن؟

راستی من دیسک کمر دارم.میخام بگم بیهوشم کنن.چندبار بعد عمل میان فشار میدن شکمو؟ بیحسی خوبیش اینه که درد این فشارو نمیفهمی!سزارین اولم اصلا نیومدن فشار بدن! وای بااینکه بار دوممه ولی نمیدونم چرا ترس افتاده به جونم. شاید چون خیلی سال گذشته!

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
نه متاسفانه بیمه تکمیلیم ظرفیتش پرشده ؟مگه بیمه تکمیلی غربالگری شامل میشه

فکر کنم بستگی به تعهد بیمه تون داره ، به من گفتن آزمایش خون اصلاً با بیمه نیست و کاملاً آزاده ولی سونو یه مقداریشو بیمه پرداخت میکنه دیگه نمیدونم چند درصد پرداخت میشه

خب منم نکفتم مگه واجب بگی؟

اخه تو آزمایشگاه یه لیست دادن پرکنم تو اون سوال پرسیده بود که طبیعی یا ای وی اف و ...؟ من نوشتم طبیعی😐😐

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

@زینبی_بابا    من قند ناشتام همیشه ۱۰۰تا۱۰۵ هست دکتر حسینی گفت اگه باردار بشی احتمال اینکه دیابت بارداری بگیری هست بهم روزی ۲تا گلوکوفاژ داد بعد از ۳ماه ازمایش دادم قندم شده بود۸۸ دوباره ۱۰۰تاقرص نوشت گفت بعد از عید میبینمت ولی به خاطر کرونا نرفتم و خودم ازاد ۱۰۰تا دیگه تهیه کردم و الان باز تموم شده چند روزی هست دیگه نمیخورم به نظرت مشکلی ایجاد میشه یهو قطع کردم.؟؟؟ دوست ندارم دوباره برم رویان خسته شدم .ازخدا یه بارداری طبیعی و بدون دردسر میخوام .بدنم کشش نداره برم دکتر اصلا دوست ندارم برم برای انتقال خیلی خستم دلم شکسته 😔😔😔😔😔😔😔😔😔.

موندم چطوری به روش بیارم چی بگم شبها نمیتونم بخوابم خیلی داغونم تو دلم آشوبه همش دلم به خودم می ...

عزیزم متاسفم بابت این اتفاق...

با مشاور صحبت نکردی؟؟

استاد مشاوری که داشتم میگفت به رو نیارید و از مهربونی امروزشون استفاده کنید برای جذب سرمایه پشتوانه..

مثلا مجابش کنید طلا بخره و یا خریدهایی بکنیدش که منجر به بدهکاریش بشه..ماشین به نام کردن بخشی از خونه..

مثلا وسایل زندگی که نداری بخر با ضامنتش تا درگیر وام بشه و..