2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045600 بازدید | 684475 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبه عالیه،تازه انتقال دادی؟ امروز روز ۱۴ دو روز دیگه باید ازمایش بدم 

ایشالا ک مثبتی عزیزم😍چقد هزینه شد؟جنین چن روزه؟

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
وای این چقدر پست بوده واقعا... اصلا لیاقت زندگی با تو رو نداره. واقعا بی بند و بار بوده که حتی حرف ف ...

درسته هر بار که قران باز کردم و اینا همش دراومده یه زن تو زندگیته که شوهرتو یاد میده و نسبت به تو سردش میکنه و ننیذاره زندگیتونو بکنید که فهمیدم مادرشوهرمه

متاسفانه نه شوهرم میاد جدا شیم نه پدرو مادرش میزارن وگرنه حاظرم بهترین خونه رو بگیرم فقط بیاو

از اولشم اشتباه کردم که قبول کردم باهم باشیم

اونا یه خونه یه طبقه داشتن بعدش فروختین تا باهم شریکی چند طبقه گرفتیم که باهم باشیم

نصف اون خونه بر شوهرمه

ولی از اول نیاید قبول میکردم

الان دیگه نمیزارن

خودشم نمیاد

واییییی چه بد الهی بگردم چه حالی داری الان😢😢😢سختیه قضیش جاییه که کاری نکردی هنوز

موندم چطوری به روش بیارم

چی بگم

شبها نمیتونم بخوابم

خیلی داغونم

تو دلم آشوبه همش

دلم به خودم میسوزه

من دنبال بچه و ivf بودم اون دنبال خیانت و خوش گذرونی

یعنی میشه خودمون بگیم فریز کنن بعدا بزارن اگه دکتر بگه فرش چی؟

برای من که نیاز بود فریز بشه ولی دوستم درخواست کرد فریز کنن فرش انتقال ندن دکتر گفت کیفیتشون پایینه فریز بشه ازبین میرن  که انتقال دادو منفی شد بعضی دکترا شاید قبول کنن راستش نمیدونم 

چی بگم والا خواهر ....من بازم میگم شااایید فقط حرف جنسی دوسداشته که میزده...ممکن بوده پای عمل نره ام ...

اخه قرار گذاشته بودن واقعا رفته بود مشروب گرفته بود

دختره گفت من نمیاد کلی بهش اصرار و التماس میکرد که باید بیای،دنبال جا و مکان بود

اصلا در حد چت هم خیانته

واقعا قابل بخشش نیست

۵ سال با چنگ و دندون حفظ کردم اونوقت اون با یه هوش یه شبه زندگیمونو داغون کردم

همش میگفتم خدایا بهم بچه بده اگه ندی زندگیم خراب میشه

دیگه نمیدونستم این خیانت میکنه و زندگیمونو خراب میکنه

منم‌‌‌‌به‌این‌دلایل‌فرش‌انتقال‌ندادم..گفتم‌فریزمیکنم‌ بعدعیدمیام‌انتقال‌میدم‌‌..ندونستم‌این‌کورنای‌ ...

من کورتاژ شدم انتقال ندادن قبل عید هم قراربود انتقال بدم که بخاطر این کرونا کنسل شد الانم ۵روز عقب انداختم نمیدونم چی به چیه دکتر هم گفته انتقال نمیدن 

موندم چطوری به روش بیارم چی بگم شبها نمیتونم بخوابم خیلی داغونم تو دلم آشوبه همش دلم به خودم می ...

ببین حتما بهش بگو با مدرکم نشون بده فقط موتظب باش دستش ندی مدارکو به خانوادشم حتما بگووو

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
برای چی همسراتونو این مدلی امتحان میکنید  مردها که پیامبر خدا نیستن معصوم باشن با عشوه و حرف د ...

ببین ۴ ماه بود با دختره بود که دختره گفته بود نامزد دارم

اونم گفته نامزدتو ول کن با من باش

دختره هم قبول نکرده بعدش شوهرم گفته پس بیا خواهرم بلش و یکی رو هم برام پیدا کن

تو این ۴ ماه هم هر روز به دختره پیام میداده

خب اون موقع که من نمیدونستم

اینا خیانت نیست

بعدش گفته بود یکی رو معرفی کن منم گفتم شماره دوستمو بده بهش بگو دوست خودمه

اونم داده بود

بعدم که به دوستم گفتم راحت حرف بزن ببین چی میگه که شوهرمم جو گرفته بود و حرفهای رابطه جنسی و اینجور حرفای زشتی بهش گفته بود

اخه من میگم در حد چت هم اگه بوده بازم خیانته و باز اشتباهه وقابل بخشش نیست

ببین حتما بهش بگو با مدرکم نشون بده فقط موتظب باش دستش ندی مدارکو به خانوادشم حتما بگووو

خانوادش ادم نیستن ،هر کار بدی هم بکنه پشتشن

بعد تو لپ تاپم ریختم

چون میدونم پاکشون میکنه

فقط موندم چطوری مطرح کنم

متاسفانه مادرشوهر عوضیم سه هفته اس دعوا انداخته اصلا نمیزارن بیاد بالا که من بخوام باهاش حرف بزنم

فقط میدونم حتی همین پدر و مادرشم باعث خیانتش شدن