2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045837 بازدید | 684484 پست
عزیزم منم هییییییییییچی علائم نداشتم جز روزهای نزدیک آزمایش که حس پریودی اومده بود سراغم و تمام علائ ...

ممنونم از دلداریت شما بیبی چک استفاده نکردی اخه من روز ۱۳ غروب بی بی زدم منفی شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه جالب!!! یک مرد متاهل به صورت واضح خیانت می کنه بعد همه تقصیرها گردن زنش می افته. چون نباید امتحان ...

باور کنید شما پیش بهترین مشاور و روانشناسها هم برین همین حرف رو بهتون میزنن گاهی وقتا مردا اصلا تو فکر خیانت نیستن خودمون میایم با امتحان کردن بهشون یادآوری میکنیم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
باور کنید شما پیش بهترین مشاور و روانشناسها هم برین همین حرف رو بهتون میزنن گاهی وقتا مردا اصلا تو ف ...

عزیزم هیچ مشاوری این حرف را نمی زنه مگر اینکه کاملا بی سواد باشه. هر کس مسئول رفتار خودشه. 

ببین ۴ ماه بود با دختره بود که دختره گفته بود نامزد دارم اونم گفته نامزدتو ول کن با من باش دختره ه ...

عزیزم وقتی دوستت راحت حرف زده که شوهرت نمیگه بیخیال این حرفا بیا از دین و اسلام حرف بزنیم شوهرتم راحت تر میشه راه باز تر میشه 

من نمیگم کار شوهرت خوب بوده میگم به جای که درستش کنی خراب ترش کردی و چیزایی هم که بلد نبوده بهش یاددادین با راحت حرف زدن دوستت

باور کنید شما پیش بهترین مشاور و روانشناسها هم برین همین حرف رو بهتون میزنن گاهی وقتا مردا اصلا تو ف ...

نه اصلا اینطور نیست چطوری اگه زنی اینکار و بکنه نمیگن مرده کم گذاشته مثلا زن احتیاج به محبت داره ولی اکثر مردای ایرانی بلد نیستن به زبون بیارن اگه کتاب زبان زندگی مارشال رو بخونین متوجه میشین که اصلا اینطور که میگین نیست 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه اصلا اینطور نیست چطوری اگه زنی اینکار و بکنه نمیگن مرده کم گذاشته مثلا زن احتیاج به محبت داره ولی ...

من که نمیگم زن کم گذاشته مرد خیانت کرده 

میگمم امتحان کردن شوهر به وسیله دوست بزرگترین اشتباهه 

امتحان نکنین مردها رو همین 

اخه یکدفعه جو گیر شدم چون یکدفعه چند نفر با هم بی بی چک زدم همه هم مثبت شدن هر دفعه میومدم اینجا کلی ...

کلا بی بی چک 🐴🐴🐴🐴 است، فکر کن روزی که مثبت شدم با بتای 500 کلا هیچی خط ننداخت 🤪🤪🤪🤪 اومده بودم خونه گفتم یعنی یادگاری داشته باشم، بی خیر ترسوند منو

هی خواهر دست رو دلم نزار که خونه،  همسر من اصلا به ناز توجه نداره، از هفته ششم تا الان دارم از ...

الهی خواهر، هم خنده ام میگیره هم دلم به حالت میسوزه 

یادته میگفت درمان نکن فایده نداره😬😬😬🤣🤣🤣

من که نمیگم زن کم گذاشته مرد خیانت کرده  میگمم امتحان کردن شوهر به وسیله دوست بزرگترین اشتب ...

اخه شوهر بهاری خیانت میکرده اینم اینکارو کرده یعنی اینطوری مبوده که خیانت نکرده باشه و این اومده باشه با دوستش امتحانش کرده 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام زینبی جان حرفاتون کاملا درسته. ولی خواهشا اشتباه برداشت نکنید من نگفتم الان بچه دار بشن من گفتم ...

فدات گلم من اصلا خبر نداشتم شما چی گفتی به دوستمون و پست گذاشتم 

بعدا خوندم کامنت شما رو و اصلا اصلا روی صحبتم شما نبودی گلم که ناراحت بشی، خاطرت جمع اینجا همه خیر خواه هم هستیم و دوستای هم دیگه حتی از مادر گاهی به هم نزدیک تریم، خود من انتقال داده بودم به مادرم نگفتم ولی اینجا کلی امید گرفتم عزیزم

اخه عزیزم چراپای دوستتوکشیدی وسط،خیلی وقتهاتواین مواقع دوباره زنوشوهرب زندگی برمیگردن،مردمیگه توبرام ...

اخه میخواستم امتحانش کنم

بر همین به دوستم گفتم باهاش راخت تر حرف بزنه

فعلا بهش نگفتم

انگاری زبونم قفل شده

ممنونم از دلداریت شما بیبی چک استفاده نکردی اخه من روز ۱۳ غروب بی بی زدم منفی شد

نه گلم اصلا تا قبل از آزمایش بی بی نزدم، بعدش هم که واسه یادگاری زدم حتی خط تست هم نیفتاد

یعنی در این حد بی بی چک تو ذوق میزنه ها

تو همین تاپیک هم مورد کم نداشتیم بی بی منفی ولی آز مثبت که الان بچه شون بغلشونه