2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
نه نمیگم ولی بهم شک کرده چون دخترره رو بلاک کرد بعدم بهشون گفته بود کی اجیرتون کرده  گفته بود ...

مردا شیطون تر از این حرفا هستن عزیزم لطفا اگه میخوای بمونی باهاش هیچوقت شوهرتو با کسی تقسیم نکن. همین امتحان کردن یعنی تقسیم کردن...با سیاست جذبش کن سمت خودت. به نظرم به خانوادش محبت کن یه چیزی درست کن ببر واسشون از این طریق شوهرتو بیار بالا پیشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم به سلامتی  امیدوارم اولین بار مامان بشی گلم عزیزم منم اندو داشتم و کیست 4 سانتی آن ...

مرسی عزیزم از راهنماییت واقعا ممنونم چقد امیدوار شدم برام دعا کنید ممنون❤️

منو باش که فکر میکردم بچه دار نشم زندگیم از هم میپاشه نگو حکمتی بوده که بچه دار نمیشدیم کلی سختی ک ...

نه اینو نگو عزیزم. اتفاقا بچه بیاد خیلی بهتره مردا اگه از ما بگذرن هیچوقت از بچه هاشون نمیگذرن..تو کار اشتباهی نکردی این حق ماست که مادر بشیم. تو قدرت جذبت خیلی ضعیف بوده. سعی کن خیلی بکشونیش سمت خودت

منم‌۲۹‌سالم‌هس.یه‌پسر۱۲ساله‌دارم..۴سال‌‌‌‌‌هس‌دنبال‌دواودرمونم..چون‌پسرموباداروباردارشدم ازاول‌‌رفت ...

پ دقیقا مث همیم ۸ تا جنین عالیه که خداروشکر ایشالا ک برا بار دوم مامان میشی😍

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
منم😂😂 باخودم‌خیال‌بافی‌میکنم.. دوست‌خوبم‌انشالله‌مصلحت‌خدابا‌خاسته‌ی‌‌‌دلت‌یکی‌بشه دوتانی‌نی‌خو ...

فداتم عزیزم برا هر دومون  ایشالا

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
عسل بانو جان ممنونم از روحیه دادنت خواهری ان شالله شما هم به مراد دلت برسی 

فدات خانومی

خرم آبادی نداریم اینجا

ایشالا دامن همه منتظرا ب زودی سبزشه چون انتظار خیییییییلی سختیه

نه اینو نگو عزیزم. اتفاقا بچه بیاد خیلی بهتره مردا اگه از ما بگذرن هیچوقت از بچه هاشون نمیگذرن..تو ک ...

بخدا هرکاری بگی کردم براش

حتی بیشتر از هر زن دیگه ای

خیلی بیش از حد بهش بها دادم و محبت کردم

بهت بگم میمونی

ولی متاسفانه خانوادشن که یادش میدن

الانم خانوادش نمیزارن بیاد بالا

یعنی منظورت اینکه ببخشمش

به نظر من دیگه با این دختره در تماس نباش به صلاحت نیست..

نه دیگه باهاش کاری ندارم

اخه دختره ام تقصیر نداره

شوهرم بهش پیشنهاد داده

بهش هر روز پیام میداده

تقصیر شوهرمه

بعدم شوهرم وقتی بهش گفته مجردم

اونم باور کرده دیگه

ببین ۴ ماه بود با دختره بود که دختره گفته بود نامزد دارم اونم گفته نامزدتو ول کن با من باش دختره ه ...

اخه عزیزم چراپای دوستتوکشیدی وسط،خیلی وقتهاتواین مواقع دوباره زنوشوهرب زندگی برمیگردن،مردمیگه توبرام فلان جاهاکم گذاشتی زنم قبول داره وبرمیگردن ب زندگی،این چیزای خصوصی مربوط ب خودتوهمسرت،الان داغی میگی طلاق ی مدت ک گذشت نظرت عوض میشه،کاش یه مشاوره بری بااون پیش بری،نحوه برخوردم خیلی مهمه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود