2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045836 بازدید | 684484 پست
به پدرو مادرش بگم بدتر طلبکار و شاخ نیشن قبلا یه بار به باباش گفتم مشروب میخوره که بهش بگه نخوره ب ...

اصلاااااا به هیچ عنوان اگه شوهرتو دوس داری مهریتو نبخش چون تنها صلاح ما زنا یا بچه س یا مهریه. بهش زنگ بزن بگو یه کار واجب دارم بیا بالا هرجور هست بکشونش بیاد بالا اول با دعوا شروع نکن و نگو منم خیانت میکنم اول با سیاست برو جلو بهش محبت کن بگو من برا پدر و مادرت ارزش قائلم احترامشون واجبه اما از این بحث ها بین عروس و مادر شوهر زیاده تا دیدی داره رام میشه بهش بگو من از یه چیزی خیلی بهم ریختم اگه گفت چی همه جریانو بهش بگو و اصلا لو نده که خودت داشتی امتحانش میکردی...

اخه قرار گذاشته بودن واقعا رفته بود مشروب گرفته بود دختره گفت من نمیاد کلی بهش اصرار و التماس میکرد ...

اره همینطوره ....توکل بر خدا ...انشالا خودش یه راهی بزار جلو پات

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میفهممت خیلی سخته ولی به مردا نمیشه اعتماد کرد بهترین زن دنیارو هم داشته باشن بازم چشمشون به یکی دیگ ...

شاید خیلیا گذشت کنن از خیانت ولی بر من خیلی سخته

میدونی از طرفی موندن سخته و تا اخر عمرت با شک زندکی کردن

از طرفی جدایی و زندگی بعد طلاق یه جور سخته 

بر خانم ها

کلا زنها بدبختن

عزیزم منم اهوازم پیش کدوم دکتر انتقال دادی؟ مثبت شد؟ از اول آی وی اف تا انتقال چقدر شد هزینه ات گلم ...

دوست عزیز دکتر من خانم مرمضی هستن سه شنبه باید ازمایش بدم از اول تا الان حدود ۱۲ ملیون 

بیبی چک زدی عزیزم ...برای ما تهرانیم انجام نمیدن بیمارستانا 

راستش یواشکی دیشب زدم منفی بود ولی هیچی نگفتم چون خانوادم میگفتن نباید بزنی مخصوصا خواهر ماماست گفت نزن الان نشون نمیده زوده ولی من وسوسه شدم زدم‌

شاید خیلیا گذشت کنن از خیانت ولی بر من خیلی سخته میدونی از طرفی موندن سخته و تا اخر عمرت با شک زندک ...

واقعا زنها بدبختن هردو سخته ولی یه عمر زندگی باشک سخت تر  از طلاق گرفتنه 

راستش یواشکی دیشب زدم منفی بود ولی هیچی نگفتم چون خانوادم میگفتن نباید بزنی مخصوصا خواهر ماماست گفت ...

شاید زود بوده نا امید نباش ایشالا چند روز دیگه ازمایشت مثبت میشه عزیزم حتما خبر بده بهمون 

راستش یواشکی دیشب زدم منفی بود ولی هیچی نگفتم چون خانوادم میگفتن نباید بزنی مخصوصا خواهر ماماست گفت ...

روز چندم انتقال بودید؟؟؟  نمیخوام امیدواری الکی بدم ولی من روز ۱۴ انتقال بی بی زدم منفی بود و روز ۱۶ انتقال ازمایشم مثبت شدش

روز چندم انتقال بودید؟؟؟  نمیخوام امیدواری الکی بدم ولی من روز ۱۴ انتقال بی بی زدم منفی بود و ر ...

واقعا راست میگی خواهری تو رو خدا الان زایمان کردی یا بارداری دوقلو بود یا تک قل