2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045704 بازدید | 684479 پست
حتما میگیره خیلیااا بودن مثل تو بچه شون الان بغلشونه

من این ماه خودم سرخودلترزول و متفورمین باهم دارم میخورم که روز 12 هم برم سونو اگه سایزش خوب بود برم امپول آزاد سازی بزنم اگه این ماه نشه ماه بعد برم حتما  تو درمان ivf

والا منم اصلا یه درصدم فکرشو نمیکردم خیلی خیلی اعتماد داشتم بهش الانم همش فکر میکنم خوابه شوهر من ...

وااای.

پس برم گوششو بپیچونم!

باردار بودم ، بعد هم زایمان ، 

البته توی بارداریم هر هفته یا دوهفته یکبار دو روز میومد و می موند.

البته شوهرم کلا احساساتی و مهربون بود ، اما تو بارداریم مثل دوران آشناییمون شده.

مثلا برام شعر میگه یا کلیپ درست میکنه.میره عکسای قدیمیمون رو پیدا میکنه میفرسته و ...

منم میذارم پای اینکه ، ما نیستیم سرش خلوتتره ، وقت ابن کار ها رو داره‌

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من این ماه خودم سرخودلترزول و متفورمین باهم دارم میخورم که روز 12 هم برم سونو اگه سایزش خوب بود برم ...

ایشالا اندفعه باردار میشی عزیزممم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من 30سالمه  شیرازی هستم یک سال و چندماهه اقدام هست اما نتیجه نگرفتم ذخیره تخمدانم خیلی کمه لترو ...

عزیزم ای وی اف در وهله اول برای افرادیه که مشکل دارن مثلا همین ذخیره کم یا اندومتر و مشکلاتی که آقایون دارن برای همین نگران نباش حتما اگه طبیعی باردار نشدید با روشهای کمک باروری نتیجه میگیرید،،،  شنیدم بعضی از دوستان مراکز دولتی رفتن و تقریبا رایگان حساب شده،،  اگه تهران بودید میگفتم بیاید رویان که تعرفه هاش از جاهای دیگه بهتره ولی درمورد شیراز اطلاعی ندارم،،، 

فقط اینو بدون که هممون خیلی وقتا ناامید شدیم حتی گریه کردیم کلا این راه سختیه بعضی ها با مشکلات زیاد خودشون و همسرشون سریع نتیجه گرفتن بعضی ها مثل خودم با اینکه مشکل خاصی نداشتم طول کشیده تا نتیجه بگیرم و هنوزم کلی دلواپسی و نگرانی برای ادامه راه دارم،،  ان شالله که خدا نی نی های تپل نسیبتون میکنه.

عزیز دلممممم به خودش گفتی؟

نه هنوز به روش نیاوردم

ولی موندم چیکار کنم

همیشه میگفت خیالت راحت نن فقط دنبال زن و زندگی و کار و پول دراوردنم

هروقت میخواستم رمز گوشیشو میگفت یا گوشیشو میداد دستم

حتی یه بار سه روز دستم بود

بر همین شک نمیکردم و اعتناد داشتم

خیلی خوب بازی کرد

این شانسی شد 

کار خدا بود دستشو برام رو کرد

خب گلم شاید فقط برای سرگرمی تو مجازی چت میکرده...نمیگم چت مجازی خوبه اما قابل بخشش هست  ما زنا ...

راستش با دختره در حد چت بوده

بعد دختره میگه من نامزد دارم نمیتونم باهات باشم

شوهرمم بهش میگه نامزدتو ول کن بیا با من باش

که دختره قبول نمیکنه

شوهرممم بهش میگه پس بیا خواهر برادر باشیم و ولی یکیو جور کن

بعدم ۴ ماه همینطوری فقط چت نیکردن تا اینکه به دختره گفتم بیا دوستمو معرفی کن

اونم‌معرفی گرد

به دوستممم گفتم باهاش راحت حرف بزن ببینم چیکار میکنه

که شوهرممم باهاش حرف میزنه و حرفهای خیلی زشت

دوستم صداشونو برام فرستاده،پیامک های زشت داده

گفته من مجردم ،تورو بر ازدواج میخوام

بیا بریم مسافرت،من جا و مکان دارم ،گفته مشروب میخرم بریم تو ماشین حال کنیم

گفته من رابطه تو ماشینو بیشتر دوست دارم

و حرفهای جنسی زشت زده

بعدم دوستم نتونست ادامه بده

بلاکش کرد

وااای. پس برم گوششو بپیچونم! باردار بودم ، بعد هم زایمان ،  البته توی بارداریم هر هفته یا دو ...

نه همه که مثل هم نیستن

بستگی به ذات ادمها داره

شوهرمن ذاتش خراب بوده حتما 

خب گلم شاید فقط برای سرگرمی تو مجازی چت میکرده...نمیگم چت مجازی خوبه اما قابل بخشش هست  ما زنا ...

داستانش این بوده

بهش گفته بودم خیانت خط قرمز منه

واقعا ببخشش کار سختیه

چون این یه چیز فراموش نشدنیه

چطور وقتی زن خیانت میکنه مردها طلاقش میدن یا ممکنه بکشنش

ولی زتها گذشت میکنن

خیلی بهش اعتماد داشتم

حای یه درصدم شک نداشتم

یه حالی دارم انگاری تو برزخم

میخوام بهش بگم بیاد توافقی جدا شیم

میگم اون که منو دوست نداشت دیگه بجه دار شدن وivf کردن چی بود

خدا میدونه تو این ۵ سال چه خیانت هایی کرده من خبر ندارمم

من این ماه خودم سرخودلترزول و متفورمین باهم دارم میخورم که روز 12 هم برم سونو اگه سایزش خوب بود برم ...

عزیزم شما که ذخیرت پایینه اصلا سر از خود نباید دارو محرک بخوری و سریع تر باید بری مرکز ناباروری 

شیراز رستمی کارش خوبه که هزینش بیشتره فکر میکنم 15-16 و بیمارستان زینبیه که هزینش 7-8-تومن میشه 

ذخیرتون چنده؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
همین پدرو مادرش خیلی بهش بها دادن اصلا نمیزارن شوهرم پیشم باشه یه سره میکشونن پایین فقط بر خواب م ...

وای این چقدر پست بوده واقعا... اصلا لیاقت زندگی با تو رو نداره. واقعا بی بند و بار بوده که حتی حرف فامیل هم براش مهم نبوده...واقعا برای پدر و مادرش متاسفم که همچین پسری تربیت کردن که یه ذره احساس مسئولیت نداشته. و اینو به عنوان یه خواهر بهت میگم عزیزم زندگی پیش خانواده همسر خودش باعث بهم خوردن و اختلاف بین تو و شوهرت میشه..هرچی فاصله بیشتر باشه زندگی راحت تره. من نمیگم نبینتشون چرا برن پیش هم ولی زندگی کردن اینجوری خیلی خیلی سخته. من خواهرم ۱۴سال بالاسر مادرشوهرش اینا بود واقعا تلخ ترین روزای زندگیشو سپری کرد...البته همه هم بد نیستن ولی ۹٠درصد اینجوره

ایشالا زودی این مریضی کم میشه انتقال میدی قرص ال دی از  انشب شروع کردم ویتامین E و ویتامین D د ...

انشاالله گلم نگفت چرا ال دی داده؟ عزیزم از امشب رحمت رو با روغن سیاهدانه گرم نگه دار 

راستش با دختره در حد چت بوده بعد دختره میگه من نامزد دارم نمیتونم باهات باشم شوهرمم بهش میگه نامزد ...

واییییی چه بد الهی بگردم چه حالی داری الان😢😢😢سختیه قضیش جاییه که کاری نکردی هنوز

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود