2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
سلام دوستان ی سوال شانس موفقیت ivf برا من ک یه بچه دارم و یه سقط خودمو شوهرم کاملا سالمیم چقد میتونه ...

سلام.

هر بار انتقال جنین شانس موفقیتش ۴۰٪ هست.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام. هر بار انتقال جنین شانس موفقیتش ۴۰٪ هست.

خدا کنه برا منم بشه دیگ خستم😥

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو یا سه جنین انتقال بدن درصد موفقیت بیشتر میشه درسته؟و اینکه میگن جنین فریز شانس موفقیتش بیشتره صحت داره؟

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
بعله میگن چون فریزو تحمل کرده وسالم اومده بیرون شرایط رحم رو هم تحمل میکنه ومیمونه 

یعنی میشه خودمون بگیم فریز کنن بعدا بزارن اگه دکتر بگه فرش چی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
یعنی میشه خودمون بگیم فریز کنن بعدا بزارن اگه دکتر بگه فرش چی؟

بله می تونین بگین الان نمی خوام انتقال بدین ۲ یا ۳ ماه دیگه انتقال بدین 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بله می تونین بگین الان نمی خوام انتقال بدین ۲ یا ۳ ماه دیگه انتقال بدین 

ممنون عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خدا کنه برا منم بشه دیگ خستم😥

منم‌واقعنی‌خستم😔😔

دوستم‌شماانتقالتون‌کی‌هس؟کجاانجام‌میدین؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
بعله میگن چون فریزو تحمل کرده وسالم اومده بیرون شرایط رحم رو هم تحمل میکنه ومیمونه 

منم‌‌‌‌به‌این‌دلایل‌فرش‌انتقال‌ندادم..گفتم‌فریزمیکنم‌

بعدعیدمیام‌انتقال‌میدم‌‌..ندونستم‌این‌کورنای‌لعنتی‌کلا

‌همه‌چییو‌بهم‌میریزه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچهامیگن‌‌تهران‌‌هشدارقرمزداده..

من‌یکم‌میترسم‌چون‌بیمارستان‌هم‌هس..‌

هی‌باخودم‌میگم‌نریم‌خدانکرده‌مریض‌بشیم..

بچهامیگن‌‌تهران‌‌هشدارقرمزداده.. من‌یکم‌میترسم‌چون‌بیمارستان‌هم‌هس..‌ هی‌باخودم‌میگم‌نریم‌خدانکرده ...

اره بیمارستان خطرناکه 

ما مرکزیم کنترل می کنن قبل انتقالم از کرونا میگیرن بعدشم میاییم خونه جایی نمیریم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
منم‌واقعنی‌خستم😔😔 دوستم‌شماانتقالتون‌کی‌هس؟کجاانجام‌میدین؟

واقعا سخته فقط ماها میتونیم همو درک کنیم من یه پسر ۹ ساله دارم ک اونم پیش دکتر اشرف معینی با دارو باردار شدم ایشالا همیشه تنش سالم باشه واقعا فرشتس من الان ۵ ساله جلوگیری ندارم و نمیشم شوهرم هیچ مشکلی نداره خداروشکر خودمم پریدام منظم از مجردی تا بحال جوری منظم ک اگ ی روزی حتی یک روز عقب بندازم مطمعنم حاملم  دیگ دکترم گفت چون طول کشیده پیشنهاد ivf داد و قراره چن ماه دیگ انجام بدم توکل هممون بخدا