2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045865 بازدید | 684486 پست
ان شاالله خدا دلت رو آروم‌کنه.و بهترین تصمیم رو بگیری. من فقط چون یک ساله تقریبا خونه نیستم ، دل نگ ...

والا منم اصلا یه درصدم فکرشو نمیکردم

خیلی خیلی اعتماد داشتم بهش

الانم همش فکر میکنم خوابه

شوهر منم جدیدا خیلی خوب شده بود

دقیقا همین ۴ ماه اخیر

دخاره هم گفت ۴ ماهه اشنا شدن

چقدر تو دلم خوشحال بودم شوهرم اخلاقش خوب شده

خدا جواب صبوری هامو داده

من چقدر خوشبختم

چرا یک ساله نیستی؟

مرد و اصلا نباید تنها گذاشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانم انشالله عزیزم به حق همین ماه دو تامون باردار میشیم😍 فعلا که اهواز اوضاعش داغون شده ولی مرکز ...

ایشالا زودی این مریضی کم میشه انتقال میدی

قرص ال دی از  انشب شروع کردم ویتامین E و ویتامین D داد ۲۱ قاعدگیمم یه امپول داده نصفشو بزنم با فولیک اسید و آسپرین

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
همین پدرو مادرش خیلی بهش بها دادن اصلا نمیزارن شوهرم پیشم باشه یه سره میکشونن پایین فقط بر خواب م ...

خب گلم شاید فقط برای سرگرمی تو مجازی چت میکرده...نمیگم چت مجازی خوبه اما قابل بخشش هست 

ما زنا همیشه حساس هستیم ....حتما اول تحقیق کن ببین فقط درحد چت بوده یا ببخشید رابطه حضوری ...بعد تصمیم درست رو بگیر

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

من 30سالمه  شیرازی هستم یک سال و چندماهه اقدام هست اما نتیجه نگرفتم ذخیره تخمدانم خیلی کمه لتروزول استفاده کروم جواب نگرفتم شوهرمم یکمی کم تحرکی اسپرم داره دیگه ازبس هرماه پریود شدم و گریه کردم خسته شدم خیلی داغونم میخوام برمivfکنم حتی پولشم ندارم ولی دارم جور میکنم کسی هست شیراز ivfکرده باشه و ذخیره اش هم خیلی کم بوده؟ اگه اینجا کسی هست میشه بگید پیش کدوم دکتر رفتید و هزینه چقدر شد ممنونم 

ای جانم خدا نگهشون داره برات 😁😍 اره تنهایی خیلی سخته تو ماشاالله زرنگی من خواهرم یه بچه آورده ۴ماه ...

قربانت.

من تهران.

مرکز ناباروری ابن سینا.

با دکتر طرازی

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار