2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045865 بازدید | 684486 پست
من دو تا بلاست انتقال دادم یکیش ۶ هفته رشدش متوقف شد ، همش استرس دارم زبونم لال این یکی هم چیزیش بشه ...

نگران نباشین.

نه دلیلش مشخص نشد. ولی برای بار دوم ، آنوکسا زدم.

گفتن مشکل کروموزومی داشته.

زیر ۳ ماه طبیعیه.

من ۸دهفته رفته بودم سونو. ولی گویا دو روز بعدش قلبش ایستاده بود.

ولی آخر گفتن جاش خوب نبوده ، هماتومم داشتم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
وای عزیزم واثعا خیلی سخته

من خیلی عاشقش بودم

خیلی دوسش داشتم

چقدر تلاش کردم بر بچه دار شدن

چقدر ذوق داشتم

الان ازش متنفرم

فقط دلم میخواد بدون دردسر و دادگاه توافقی جدا شم و تنها زندگی کنم

حالم بد میشه از ادم های هرزه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام‌عزیزم میشه‌‌بپرسم‌کدوم‌مرکز‌انجام‌میدی؟ منم‌میخاستم‌‌این‌ماه‌انتقال‌بدم‌..گفتن‌نمیشه‌اول‌باید ...

باور کن چشام پر اشک شد ان شالله از خدا هر چی میخوای بهت بده. ممنون که انرژی مثبت دادی

من بیمارستان آرش میرم آخرین باری که رفتم هفته پیش بود دکتر اشرف معینی گفت که فعلا نمیشه انتقال داد و دوباره آمپول میکرورلین نوشتن میترسم با این آمپول ها تخمدان ها از کار بیوفتن و دیگه نتونم ....

ببخشید ، پیامتون رو بد خوندم. زینبی بار اول بار دار شد ، اما فک کنم ۲ تا جنین انتقال داد. منم ۳ تا ...

اکثرا دو سه تا جنین انتقال میدن که یکی یا دو تا میگیره من خیلی میترسم بعد این همه سختی و انتظار آخرش ....

سلام عزیزممم اوففف ایشالا ماهم بزودی نی نی میاد تو دلمون من ماهه بعد انتقال دارموایشالا  کی با ...

ای جانم انشالله عزیزم به حق همین ماه دو تامون باردار میشیم😍 فعلا که اهواز اوضاعش داغون شده ولی مرکزهای خصوصی انجام میدن ولی بیمارستان من دولتی که هست خیلی گیرن... عزیزم دکتر بهت چه دارویی داد واسه قبل از انتقالت؟

ممنون. چرا خیلی سخته. مخصوصا ک من یه بچه کوچیک دیگم دارم. بچه هامم پستونک نمیخورن. شیر خودمم بای ...

ای جانم خدا نگهشون داره برات 😁😍 اره تنهایی خیلی سخته تو ماشاالله زرنگی من خواهرم یه بچه آورده ۴ماهه یک روز در میون خونه مادرم ایناس میگه تنهایی نمیتونم.. عزیزم شما کجا آی وی اف کرده بودی؟کدوم شهر

ادمی که ذاتش خراب باشه خیانت میکنه من هیچ وقت براش کم نزاشتم شاید اون قدری که من بهش رسیدم هیچ زنی ...

خیر نبینه انشاالله به زمین گرم بشینه ببخشید این نفرین رو کردم چون واقعا حقش بود...چون من یه زنم میفهمم ما زنا چقدر زجر میکشیم..حالا این مادرش کجاست بیاد پسرشو جمع کنه واقعا براشون متاسفم اینا عروس میارن یا برده که زجرش بدن و دو بهم زنی بکنن..عزیزم آدما میرن دنبال لیاقتشون همیشه اون کسی که عاشق تره بزرگترین ضربه رو میخوره.. ما زن ها تاوان فداکاری ها و از خود گذشتگی هامون رو میخوریم..اینارو چجوری فهمیدی؟ کسی گفته یا با چشم خودت دیدی عزیزم

رو من که اصلا قرصه تاثیری نداشت،  نه ب ۶ نخوردم دکترمم چیزی نگفت،،  خواهرمم موقع بارداریش ...

ممنون عزیزم ، ان شاالله بهتر بشین

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
نگران نباشین. نه دلیلش مشخص نشد. ولی برای بار دوم ، آنوکسا زدم. گفتن مشکل کروموزومی داشته. زیر ۳ ...

ممنون عزیزم برام دعا کنید لطفا خیلی استرس دارم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
منم همیشه تو نی نی سایت میخونم و به شوهرم میگفتم خداروشکر تو اهل خیانت نیستی خیلی بهش اعتماد داشتم ...

ان شاالله خدا دلت رو آروم‌کنه.و بهترین تصمیم رو بگیری.

من فقط چون یک ساله تقریبا خونه نیستم ، دل نگرانم . ولی چیزی ندیدم.

همسرمم بهتر و مهربونتر از قبل شده ، مثل دوران آشنایی، ولی خوب از بس زیاد شده ، ب خوبیاشم شک میکنم گاهی.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
خیر نبینه انشاالله به زمین گرم بشینه ببخشید این نفرین رو کردم چون واقعا حقش بود...چون من یه زنم میفه ...

همین پدرو مادرش خیلی بهش بها دادن

اصلا نمیزارن شوهرم پیشم باشه

یه سره میکشونن پایین

فقط بر خواب میاد بالا

راستش منو تو اینستا بلاک کرده بود

هروقت میگفتم چرا بلاک کردی میگفت تو فالورهامو میبینی الکی گیر میدی

میگفت اونا فامیلن،

خلاصه یکی از فامیلا گفت شوهرت درباره یه دختر استوری گذاشته

بعد ادرس پیجشو داد

منم رفتم باز شک نکردم ،به دختره پیام دادم گفتم این اقارو که فالوش کردی میشناسی

اونم گفت اره

بعدش که گفتم زنشم بهم کمک کرد مدرک جمع کنم