2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله ب سلامتی. تا ۴ روز استراحت بیشتر داشتم‌ . بعدش عادی تر بودم. روال قبل خودمو داشتم ، کار ...

عزیزم چیزای مقوی مث چی؟ بعد از انتقال چی خوردی گلم. برا منم دعا کن گلم ۴ساله چشم انتظارم

عزیزم شما دوقلو بارداری؟ عزیزم درسته میگن سونوی دو قلوها دو سونو حساب میشه؟ از لحاظ هزینه

بچه هام دنیا اومدن خانمی.

برای من اینجوری نبود.البته من شهرستانم.

مثلا سونوی آنومالی تک قلو ۳۰۰ بود ، دوقلو ۵۰۰.

یا مثلا سونوهای عادی تک قلو هفتاد بود ، دوقلو ۴۵ بیشتر میگرفت.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم چیزای مقوی مث چی؟ بعد از انتقال چی خوردی گلم. برا منم دعا کن گلم ۴ساله چشم انتظارم

مثلا کباب و گوشت . دو سه وعده میوه.

سبزی اکثر وقتا.

تغذیه ی سالم.

آناناس و مغز ها و ....

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
بسلامتی زایمان کنی عزیزمممم

مامان ماهک داخل چندتا مقاله خوندم آووکادو قبل از انتقال جنین خوبه بخوری اگه گیرتون میاد بگیرین بخورین 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام مامان ماهک فقط منو تو موندیم هنوز انتقال ندادیم😁 من بیمارستانم فعلا بخاطره کرونا انجام نمیده.. ...

سلام عزیزممم اوففف ایشالا ماهم بزودی نی نی میاد تو دلمون من ماهه بعد انتقال دارموایشالا 

کی باز میشه بیمارستانتون؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مامان ماهک داخل چندتا مقاله خوندم آووکادو قبل از انتقال جنین خوبه بخوری اگه گیرتون میاد بگیرین بخوری ...

اره گیرم‌میاد میوه فوشیای اینجا همیشه دارن پس بخرم حتما 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

سلام دوستان اگه کسی میتونه بهم کمک کنه امروز ۱۳ روز از انتقال جنینمه از صبح که بیدار شدم انگار سوزن میزنن توی بدنم مخصوصا پاهام خارش پیدا میکنم هیچ علائم دیگه ای ندارم