2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
عزیزم بستگی داره کدوم آنتی بادی رو نداری....  من خودم هگاتیت رو نداشتم زدم....  ممکنه بر ...

فکر کنم گفت واکسن سه گانه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
هیچ مواد غذایی حدف نشده جز نوشابه و شیرینی و فست فود  برنج و نون می خورم

اوکی عزیز فقط خواستم حواست باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر کنم گفت واکسن سه گانه

خلاصه بزن خیالت راحت بشه.... 

یا دیفتری کزازه احتمالا.... 

یا سرخچه.... 

با هپاتیت.... 

معمولا اینارو چک میکنن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم منم دو بار تخمک کشی شدم و انتقال چهارم نتیجه گرفتم و کاملاً با شما موافقم.

پس راه سختی رفتین.... 

انشالله به سلامتی بغلش کنین خستگیتون در بره... 

پس راه سختی رفتین....  انشالله به سلامتی بغلش کنین خستگیتون در بره...

بله. ممنونم. خدا کوچولوهای شمارو براتون حفظ کنه... 💐

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
نه عزیزم ربطی نداره....  من خودم تو بارداری اولم از 45 روز قبل انتقال روزی دو تا پرد داشتم تا ...

از 45 روز قبل از انتقال؟ روزی دوتا 5 میل؟ اخه میدونی چیه من دکتر نصر دکترمه و اعتقادی به ایمنی نداره، خودم به صورت خودسرانه بعد از دو بار انتقال منفی خوردم البته با دوز 5 میل در روز، البته خداروشکر مثبت شدم ولی رفتم برای سونو قلب متاسفانه قلب نداشت

حالا میخوام ببینم دلیلش چیه و دنبال علتشم

خواهش 
انا جون شما چرا میخوردین؟چطور شد که براتون پردنی تجویز کردن؟

عزیزم من نقص ایمنی داشتم.... 

چند تا از سی دی مارکرای تستم بالا بودن..... 

هم از 45 روز قبل انتقال پرد داشتم تا هفته 17....

هم یه بار قبل انتقال سرم داشتم و هر ماه تکرار شد تا ماه 6 بارداریم.... 

سرم آی وی آی جی منظورمه عزیزم..... 

از 45 روز قبل از انتقال؟ روزی دوتا 5 میل؟ اخه میدونی چیه من دکتر نصر دکترمه و اعتقادی به ایمنی نداره ...

عزیزم پردنیزولون دارویی نیست سر خود بخوری خواهشا دیگه اینکارو نکن!!!! 

اگه میخوایی با دکتر ن ص ر ادامه بدی لااقل کنارش زیر نظر به دکتر ایمونولوژی دارو بگیر تازه اگه برات تجویز میکنن....