2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
سلامت باشی عزیزم،، نه هنوز نرفتم برای ۲۲ اردیبهشت برام غربالگری نوشته،،،  برام دعا کنید بخیر بگ ...

عزیزم

خیلی سخته من خودم هنوز تهوع دارم

ایشالله بسلامتی بارداری راحتی داشته باشی

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
سلام دوستان سوال دارم'جنین سه روزه شانس موفقیتش‌ بیشتره یا پنج روزه؟'چ تعداد جنین انتقال بدن شانس مو ...

فرقی نداره بستگی داره خدا چی بخواد، من دفعه اول جنینام سه روزه بودن و منفی شدم ولی دفعه دوم جنینام دو روزه بودن و مثبت شدم پس قطعا نمیشه گفت که شانس مثبت شدن کدوم بیشتره البته این نظر منه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جااااااانم به این دختر قشنگ😍😍😍😍 ان شاالله زودتر جهان حالت عادی پیدا کنه

وای زینب جون بالاخره پیدات کردم

من یه دکتر رفتم تا گفتم ivf کردم گفت از هفته ۲۸ باید انوکسا بزنی

یکی دیگه گفت اگه مشکلی باشه تجویز میکنم

عموما باید زد؟

@تورک_آنا   توهم اگه میدونی بم بگو لطفا

سلام دوستان کسی میدونه هزینه ازمایش ایمنی انعقادی چنده ؟؟ دفترچه ام نیروهای مسلح ...

من بارداری با ایست قلبی جنین و چندبار ای یو ای منفی و ای وی اف منفی داشتم ... میترسم واقعا مشکل ایمنی اعتقادی دارم و این دکترها توجه نمیکنن🙄😪😪 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عزیزم خیلی جاها وزارت بهداشتمون عالیه، نمیگم گل و بلبل هست ولی کاش همون دستوراتش رو کامل انجام می‌دا ...

اره خیلی جاها عالیه، راجع به خیلی چیزا ولی در زمینه اطفال و تغذیه به روز نیست، حداقل چون من خودم الان دغدغه ام اینه، بخاطر همون حس میکنم، وگرنه تو بحث نازایی، چون یه موج بزرگ نازایی کشور رو فرا گرفت، هم خیلی پیشرفت داشتیم هم اطلاع رسانیشون عالیه

سلامت باشی عزیزم،، نه هنوز نرفتم برای ۲۲ اردیبهشت برام غربالگری نوشته،،،  برام دعا کنید بخیر بگ ...

سلام تیارا جان.خوبی؟ باردار شدی؟ مبارک باشه عزیزم. من چقد عقبم.کی باردار شدی؟ طبیعی یا انتقال دادی؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
وایییی راس میگی‌پس خبری هوراااا

سلام مامان ماهک جان.خوبی شما؟ انگار دوباره رفتی تو سیکل.مرکزتون باز شده الان؟ من هفته پیش که سوم پریودیم بود زنگ زدم رویان هنوز باز نکرده بودن.انگار دوباره لانگ برات انتخاب کردن.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام مامان ماهک جان.خوبی شما؟ انگار دوباره رفتی تو سیکل.مرکزتون باز شده الان؟ من هفته پیش که سوم پری ...

سلام عزیزم اره منتظرم پری بشم ال دی بخورم 

فک کنم مرکزااا مثل همن مطمئنی تعطیله 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام مامان ماهک جان.خوبی شما؟ انگار دوباره رفتی تو سیکل.مرکزتون باز شده الان؟ من هفته پیش که سوم پری ...

سلام عزیزم اره منتظرم پری بشم ال دی بخورم 

فک کنم مرکزااا مثل همن مطمئنی تعطیله 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزم مرسی،توخوبی گلم چخبرا؟نرفتی دکتر؟ من امروز زنگ زدم فاطمیه گفتن هفته بعد زنگ بزن بهت میگ ...

سلام❤ خوبم قربونت

راستش آخر این ماه موعدمه برم ببینم پیله وری چی میگه، بخاطر شوهرم یه بار دیگه انتقال بدم نشد بعدش برم تهران، روز از نو روزی از نو😥

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
وای زینب جون بالاخره پیدات کردم من یه دکتر رفتم تا گفتم ivf کردم گفت از هفته ۲۸ باید انوکسا بزنی ی ...

عزیزم اگر رشد جنین خوب بوده و iugr تو سونو نبوده تا حالا 

و اگر فعالیت داری و زمینه غلظت خون نداری نه نیازی نیست 

من خودم با وجود شیاف پروژسترون تا اون اواخر انوکسا نداشتم، تازه سرکلاژ شده بودم اما فعالیت داشتم تو خونه