2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم مرسی که وقت گذاشتی و پاسخ دادی. والا از تیرماه ۹۸ که تو اقدام هستم، تو هر سیکل دارو میخور ...

اگه سنت اوکیه چندماه به خودت فرصت بده اگه نه واسه آی وی اف پیگیری کن ولی حتما از دکترت مطمئن باش و با یه دکتر خوب پیگیر درمانت باش

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما ما قراره اگه خدا بخواد تا دوماه دیگه میکرو کنیم.شوهرم میگه حتما باید استراحت مطلق باشی ت ...

نه عزیزم اتفاقا باید استراحت به اندازه باشه تا خون رسانی به جنین انجام بشه، من خودم سه روز استراحت نسبی داشتم یعنی هم غذا پختم هم ظرف شستم ولی خیلی آروم و اصلا به خودم فشار نیاوردم بعدشم رفتم سرکار فکر کن حدود ده ساعت بیرون از خونه و کار میکردم،،  

اگه سنت اوکیه چندماه به خودت فرصت بده اگه نه واسه آی وی اف پیگیری کن ولی حتما از دکترت مطمئن باش و ب ...

خودم ۳۱ همسرم ۳۳. حالا به امیدخدا ۲۲ این ماه رویان وقت دارم ببینم چی پیشنهاد میکنن بهم. بازم ممنون که جواب دادین و تجربتون رو در اختیارم گذاشتین

آهان پس دیگه دوره درمان کامل شده. منظورم این بود اگه تا آخر قراره بخوری نگران نباش. انشالله به سلامت ...

بله ممنونم مرسی میترسم ازسزارین 😩

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
سلام دوستان وقت بخیر  من قبل ازدواج رفتم چکاپ . سونو گفت تنبلی تخمدان داری و دکتر هم تایید کرد ...

عزیزم ببین ذخیره بالا یه خوبیایی داره یه بدیهایی اما تو فقط +هاشو ببین.....

ذخیره بالا که داشته باشی احتمالا پلی کیستیک باشی و تنبلی و.... 

خوب اولا خودت و تخمکاتو تقویت کن.... 

پروتئین برات خوبه.... 

اگه قراره تو سیکل تحریک تخمدان بری از الان رژیم پروتئین داشته باش هم رو کیفیت تخمکات اثر میذاره هم جلوی عوارض هایپر شدن رو میگیره.... 

من جات باشم روزی یکی دو تا حداقل دو ماه قبل از شروع تحریک تخمدان سفیده تخم مرغ آپ پز میخورم.... 

من حتی با اینکه ذخیرم کم بود اینکارو کردم و فکر کنم رو کیفیت تخمکام بی‌تاثیر نبود.... 

مایعات زیاد بخور.... 

اگه مشکل اضافه وزن داری سعی کن به روش درست کمش کنی.... 

عزیزم فعلا اینا به ذهنم رسیدن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
استارتر عزیز ممنون از تاپیک خوب و مفیدی که دارین

ممنون عزیزم.... 

منم از تک تک شما ممنونم که چراغ این خونه رو نگه داشتین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچها خوبید؟میگم من ۱۰/۱۲/۹۸ پریودشدم دهم عید حالا یه چند روز اینور اونورشو باید میشدم ولی یادم ...

عزیزم احتمالا یه کم هورمونات به هم ریختن نگران نباش.... 

تست بارداری دادی؟ 

شاید مامان شدی خبر نداری؟ 

سلام دوستان وقت بخیر  من قبل ازدواج رفتم چکاپ . سونو گفت تنبلی تخمدان داری و دکتر هم تایید کرد ...

راستی عزیزم یه سوال در مورد همسرت.... 

کجا آزمایش دادن مرکز ناباروری یا آزمایشگاه‌های معمولی؟ 

معتبر یا غیر معتبر بودن منظورم نیست ناباروری بودن و نبودنش مد نظرمه! 

چون کلا متد اندازه گیری و تستشون فرق داره! 

ذخیره تخمدان بالا نشانه پلکیستیک هست نگران نباش ذخیره بالا بهتره پایینه به نظر من صد البته که نرمالش ...

عزیزم ذخیره تخمدان من ۳ هست.خوبه یا نه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم،  میشه بگید من که ۲۶ بهمن اولین روز آخرین پری بوده ۲۲ اردیبهشت چند هفته م میشه؟؟

عزیزم از 26 بهمن هفته هارو بشمر تهش 2 هفته اضافه کن.... 

عزیزم احتمالا یه کم هورمونات به هم ریختن نگران نباش....  تست بارداری دادی؟  شاید مامان ش ...

سلام انا جون خیلیییی خوشحالم بازم اینجایید وجواب میدید

راستش یه سه ماه ونیمه انا جون من مرتب پودر اینوفولیک ومتفورمین میخورم طبق دستور دکترم تقریبا ده روزی میشه اینوفولیک تموم کردم وفقط متفورمین وویتامین ای میخورم

یعنی با وجود لکه بینی امکان بارداری هست اناجون؟

ولی نه فکرنکنم من ازاینجور شانسا داشته باشم😔😔

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏