2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
واقعا؟مشکلتون چی بود؟انشالله خدا حافظ پسر کوچولوت باشه عزیزم

ممنونم عزيزم 😚😚😚من تنبلي شديد داشتم بدون قرص پريود نمشدم ولي همسرم سالم بود.شما مشكلتون چيه؟؟اگر بتونيد دوشنبه ها برو زير نظر خانم دكتر محمودي نيا باش

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
ممنونم عزيزم 😚😚😚من تنبلي شديد داشتم بدون قرص پريود نمشدم ولي همسرم سالم بود.شما مشكلتون چيه؟؟اگر ...

منم ۱۱ساله خونه دارم.ومشکلم تا ۳یا۴سال پیش بی دلیل بود.به بعدش گفتن تنبلی تخمدان داری.ولی هر ماه پریود میشم مشکلی ندارم شوهرمم سالمه.اخه همه کارامو تو مرکز انجام دادم.۳تا جنین فریز دارم.قرار بود برج۱۲انتقال بدن.که بی دلیل پریودم۲۵روز عقب افتاد ومرکز تعطیل شد.بعدم تعطیلات عید.بعدم بهونه کرونا اوردن.الانم میگن تا بعد ماه رمضون هیچ پذیرشی ندارن.حالا من موندمو حسرت ۳تا جنینم.که انتقال بدن واسم

شما با چه روشی باردار شدین.و بعد چند سال؟

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من۳۱ سالمه اقدامیم برا دومی الان ۵ ساله و متاسفانه نتیجه نگرفتم یبار iui کردم ک منفی شد شوهرم هیچ مشکلی نداره خودمم مشکلی ندارم  و بدون دلیل نمی شیم پریدام از مجردی تا بحال کاملا منظمه حتی وسط سیکل بدون هیچگونه دارویی درد و ترشحات تخمکگذاری دارم  میخوام ب دکترم بگم ivf کنه برام خستم دیگ بنظر شما با این شرایط شانس موفقیتم چقد میتونه باشه

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
من یادم به این دیگه نبود ...یعنی ممکنه بدخیم بشه؟ همش نگرانم باراول میکرو نگیره ومجبوربشی دوسه بار ...

من ۳بارانجام دادم ونشده...

به دلت بدراه نده انشالله دفعه اول جواب بگیری 🙏

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
سلام.یاسی جان.خوبی دیگه پیدات نشد..من یهو پیامت دیدم پسرت چطوره؟بزرگ.شده😍

سلام عزیزم خوبی؟ اگر دیگه در افق محو شدم😂😂 الان فقط تو پیج های تغذیه اینستا دنبال دستور غذایی واسه این فسقل خان میگردم، بعد اینکه رفلاکسش امونمو برید، الان بهتره ولی کامل خوب نشده، گل پسر شما چطوره؟ 

سلام خوبین من امروز روز 12انتقالم هست روز نه ازمایش دادم منفی بود ممکنه الان مثبت بشه?جنینم فریز و ب ...

روز نهم خیلی خیلی زوده عزیزم انشاالله به حق این ماه مثبت میشی گلم نگران نباش. عزیزم کدوم مرکز انجام دادی؟کدوم شهر

پس اوضاع بهتر میشه..واقعا از این امپولا خسته شدم👍 شما میدونید چرا میگن احتمال سقط در افرادی که ivf ...

دکتر منم میگه ..فک کنم چون طبیعی باردار نشدیم و جنین با پای خودش نرفته تو رحم و بزور فرستادنش اون تو این احتمالو میدن جاش سفت و محکم نباشه  و باید احتیاط بیشتری کنیم 😁❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
سلام چرا بهم گفتن پسره

به سلامتی عزیزم..درپناه خدا سالم بغل بگیریش 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
سلام بچه ها من۳۱ سالمه اقدامیم برا دومی الان ۵ ساله و متاسفانه نتیجه نگرفتم یبار iui کردم ک منفی شد ...

هر بار انتقال جنین توی آی‌وی‌اف ۴۰٪ شانس مثبت شدن داره.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام خوبین من امروز روز 12انتقالم هست روز نه ازمایش دادم منفی بود ممکنه الان مثبت بشه?جنینم فریز و ب ...

من روز ۹ آزمایش دادم منفی بود مرکز بهم گفت داروهات رو قطع کن.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

کجا انتقال دادین شما؟پس چرا واسه ما میگن بخاطر کرونا بستس

انشالله مثبت شده باشی عزیزم

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت.