2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من سال ۹۵ بامیکرو سه تا جنین برام انتقال دادن ک نشد،وحالادوتاجنین فریزی دارم و قصد دارم برم برای انتقالشون،خودم پلی کیستیکم و ۲۸ سالمه و همسرم واریکوسل گرید ۳ و عمل نکرده و ۳۳ سالشه،چندتا سوال دارم ازتون

اول اینکه ما بیمه نداریم و هزینه انتقال حدودا چقدرمیشه؟

من ماهاست مدام لکه بینی دارم،مخصوصا وقتی وزنم میاد پایین و تحرک دارم،آزمایش تیرویید و پرولاکتین دادم و مشکلی نداشتم ،دکترم استروژن میداد برای لکه بینیم،اما اصلا نتونستم ادامه داربخورمش

برای انتقال گفتن باید روز۳ پریود برم ک من چون مدام لکه بینی دارم نمیتونم روز اول پریودموپیدا کنم و برم

واینکه بنظرتون باوجوداینک جنین ها۳‐۴ساله فریزشدن درصد مثبت شدن پایین نمیاد‌؟

واینک بعدازمنفی شدن خیلی بهم ریختم و تاالان جرات نکرده بودم اقدامه دیگه ای بکنم،بنظرتون چ کارایی بکنم ک اینسری مثبت بشم؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
نه گلم متوجه شدم ...منظورم این بود من که سینه هام فیبروکیستیک هست میکرو ضررداره؟

عزیزم‌‌یه‌سونوی‌جدید‌بده

انشالله‌که‌کیستت‌ازبین‌رفته

جواب‌سونو‌‌ببربه‌یه‌جراح‌عمومی‌نشون‌بده

اگه‌گفت‌مشکلی‌نیس

باخیال‌راحت‌برو‌‌میکرو‌کن

به‌حق‌این‌روزهای‌عزیز‌انشالله‌‌جواب‌بگیری

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام‌دوستانی که وارد سیکل ivf شدن میدونن الان گونال اف تجویز میشه یا نه؟ یا اصن پیدا میشه؟ من د ...

من‌قبل‌عیدمیکروشدم‌داروی‌اصلیم‌گونال‌‌۷۵‌بود‌..روزی‌۳تا

من‌که‌راحت‌پیدامیکردم..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم‌‌یه‌سونوی‌جدید‌بده انشالله‌که‌کیستت‌ازبین‌رفته جواب‌سونو‌‌ببربه‌یه‌جراح‌عمومی‌نشون‌بده اگه‌ ...

ایشالا وهمچنبن ...کیست ندارم گلم ...بافت سینه فیبروکیستیک هست جنسش...با کیست فرق داره

یعنی خود بافتش فیبروکیستیک...

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
عزیزم چون ivf حاملگی طبیعی نیست ولی بعید میدونم خیلی تفاوت داشته باشه در حد یکی دو درصد یادم میاد گل ...

زینبی جون سلام من رفتم دکتر گفت خییلی کم بقایا مونده..

به من ال دی داد و چرک خشک کن و امپول Dipherline 3/75g که روز ۱۷ قرص ال دی باید ترزیق کنم..

ولی اصلا این امپول رو پیدا نکردم خیلی مهمه این امپول ؟؟و اینکه برای چی به من داد؟؟

ایشالا وهمچنبن ...کیست ندارم گلم ...بافت سینه فیبروکیستیک هست جنسش...با کیست فرق داره یعنی خود بافت ...

والا‌من‌سردرنمیارم

اما‌هرچی‌هس‌‌جوابشوبه‌جراح‌نشون‌بده

خاطرجمع‌درمانتوشروع‌کن

من فیبر‌وکیستیک ام سونو روبردم پیش جراح عمومی گفت مشکل نداره ولی خوب بهتره این داروها رواستفاده نکنی ...

من یادم به این دیگه نبود ...یعنی ممکنه بدخیم بشه؟

همش نگرانم باراول میکرو نگیره ومجبوربشی دوسه بار انجام بدی ....یهو سرطان سینه نگیریم   

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
منم جدیدا متوجه شدم پوست شکمم همش سرده

نمیدونم عزیزم من چون به دکتر طب سنتی که پیشش رفتم کامل اعتماد داشتم و ایشون گفتن رحمم سرد ، دیگه پیگیر شدم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
مرکز نوین مشهد باز هست اما برا تشکیل پرونده و ازمایش تخمک کشی و انتقال و ..... برای بعد ماه رمضون

ممنون عزیزم

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
سلام خانما.مراکزی که شماها همی میرین بسته هستش وکی باز میشه؟مرکز میلاد مشهد که من میرم گفتن تا بعد م ...

وااااي چ بد....من پارسال با كممك اونا باردار شدم☺️☺️☺️انشالله بارداري شما🤗🤗🤗

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻

سلام دوستان لطفت کمکم کنید

من دو سال پیش سقط داشتم علت سقط هم اول قلبش زد بعد رشدنکرد و قلبش وایساد بعد دوسال باردارشدم که دکتر برام اسپرین تجویز کرد تا الان هم که میشم ۳۵ هفته ۴ روز خوردم اینجا خوندم باید برا سزارین قبل ۳ هفته قطع کنی فعلان دسترسی به دکترم ندارم تلگرام بالا نمیاد منم نمیتونم برم تبریز حالا موندم چیکارکنم ۱ خرداد وقت سزارین و همه چی خداروشکر طبیعی 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
وااااي چ بد....من پارسال با كممك اونا باردار شدم☺️☺️☺️انشالله بارداري شما🤗🤗🤗

واقعا؟مشکلتون چی بود؟انشالله خدا حافظ پسر کوچولوت باشه عزیزم

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت.