2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046116 بازدید | 684499 پست
ممنون عزیزم اره دکتر ظریفی رو همونموقع ک خودت معرفی کردی فالو کردم ولی هنوز همه پستهاش رو نگاه نکردم ...

خیلی کار خوبی می کنی زوری نمیدی بهش، آنا کاملا درکت میکنم که گاهی آدم حس میکنه این بچه ها فتوسنتز میکنن از بس چیزی نمیخورن

آره گلم از اول نباید میکس کنی فقط با پشت قاشق له کن، چون اگر از اول عادت کنه به میکس خیلی سخت میشه درستش کرد

چند سال پیش دکتر به بچه خواهر شوهرم گفت اصلا از اول میکس نکن، ولی با قاشق له کن

راستی شنیدم یه شیر خشک هایی هست خیلی پرکالری هستن، در مورد اون هم از دکتر پسرت بپرس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نفسی جان عزیزم اصلا غذای بچه رو میکس نکنی ها، وگرنه گرفتار میشی  با پشت قاشق له کن بهش بده عزی ...

سلام زینبی جون..یه سوال کوچولو!!

من چند هفته ایه تو شکمم نبض حس میکنم😄

الان هفته23ام،فاصله هاش عییین سکسه های خودمونه😅😅 حتی چندتای اولاش شدیده که قشنگ شکمم بالاپایین میشه😆 بعدی هاش یواش میشه

سکسکه هست به نظرت؟

ایشالا برای اینماه اگه دکتر اجازه بده میرم 

انشالله‌این‌دفعه‌‌مثبته..

منم‌‌این‌ماه‌اگه‌‌‌‌‌بخش‌آی‌وی اف‌پیامبران‌بازباشه

میخام‌برم‌انتقال‌بدم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
نه منکه نداشتم ولی خیلی دوست دارم برم چون سینم پروتز هست و اندفعه برم میگم برام بنویسه که سونو بشم خ ...

دکترمن‌براشروع‌سیکل‌میکرو‌نوشته‌بود

ولی‌من‌نرسیدم‌انجام‌بدم..دکترم‌میگف‌اگه‌خدایی‌نکرده

کیستی‌چیزی‌‌داشته‌باشی‌باداروهای‌هورمونی‌احتمال‌داره

بدخیم‌بشه..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ایشالا تو جنینات همون باشه که می خوای  اره یکی انتقال دادم که نشد اندفعه دوتارو انتقال میدم

مرسی عزیزم من فک میکردم جنینی که تعیین جنسیت بشه رو دیگه برنمیگردونن فریز ...برای من قراره قبل از انتقال تعیین جنسیت کنن اینقد استرس دارم ..شماچراهمون اول دوتا یاسه تا نذاشتی  منطورم اینه احتمال داشت که اونطوری بگیره 

مرسی عزیزم من فک میکردم جنینی که تعیین جنسیت بشه رو دیگه برنمیگردونن فریز ...برای من قراره قبل از ان ...

منم که تعینن جنسیت بودم، الان 3 تا جنین دختر دارم که فریز کردن

بله عزیزم من استفاده کردم، سوالی داشتی در خدمتم

فدات .. تا حالا سه بار تخمک کشی کردم قبلا این امپول و بهم نداده بودن الان هم گونال میزنم هم اینو .. شما استفاده کردین نتیجه بهتری داشت روی تخمک ها ؟ 🌺🌺🌺🌺🌺🌺

اره عزیزم البته ببخشید من جواب دادم ولی سکسکه ی فندقته عزیزم 

خیلی باحاله😍😍

ان شالله هرکی دلش میخواد مامان بشه این روزا رو تجربه کنه

ممنونم جواب دادی☺

راستش توی نی نیسایت شنیده بودم سکسکه هست ولی بهداشت رفتم به ماما گفتم گفت نه این سکسکه نیست😒

آبجیمم که دوتا بچه داره بهم گفت تو باز خل شدی؟😓

خیلی باحاله😍😍 ان شالله هرکی دلش میخواد مامان بشه این روزا رو تجربه کنه ممنونم جواب دادی☺ راستش ...

منم نمیدونستم سکسکه رو میشه احساس کرد ولی چند نفری میگفتن تجربه کردن الهی دامن همه منتطرا سبز بشه ماهم ببینیم سکسه جنین چجوریه من پسرمو باردار بودم متوجه نشدم 

انشالله‌این‌دفعه‌‌مثبته.. منم‌‌این‌ماه‌اگه‌‌‌‌‌بخش‌آی‌وی اف‌پیامبران‌بازباشه میخام‌برم‌انتقال‌بدم

ایشالا هردومون مثبت میشیم عزیزممم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود