2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ببخشیدبچها‌یه‌سوال‌دیگ‌هم‌داشتم شماهم‌‌برای‌سیکل‌میکرو‌سونوگرافیه‌سینه داشتین؟ یامثلا‌اجباربود‌حت ...

نه منکه نداشتم ولی خیلی دوست دارم برم چون سینم پروتز هست و اندفعه برم میگم برام بنویسه که سونو بشم خیالم راحت باشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای برعکس پسر من اصلا اب دوس نداره. ولی روزی چندبار باقطره چکون میریزم دهنش میگم بدنش نیاز داره دیگه ...

نفسی جان عزیزم اصلا غذای بچه رو میکس نکنی ها، وگرنه گرفتار میشی 

با پشت قاشق له کن بهش بده عزیزم

یه نکته دیگه اینکه اصلا به زور به پسرت غذا نده و گرنه به اعتصاب غذا و اعتصاب شیر ادامه میده 

گلم شما که شیرازی این دکتر ظریفی همشهری شماست، به نظر میاد دکتر خوبیه، پیجش رو فالو کن، کلی مطلب واسه غذا نخوردن داره و راه حل

سلام عزیزم چرا اییییییییین همه نگرانی!!!!  حال نی نی عالیییییییه، شک نکن😍😍😍😍 تو رو خدا مث ...

باشه عزیزم ممنونم از راهنماییتون،،  التماس دعا،،  الان پیام شما و دوستان دیگه رو خوندم آروم شدم

سلام. من انتقال چهارمم پی‌ار‌پی انجام دادم و مثبت شدم. در مورد پاپ اسمیر هم، برای تشخیص سرطان یا ع ...

مرسی که جواب دادین💖میشه بگین قبل و بعد انتقال چه کارایی کردین استراحت بعد انتقال و تغذیه

مرسی که جواب دادین💖میشه بگین قبل و بعد انتقال چه کارایی کردین استراحت بعد انتقال و تغذیه

کار خاصی نکردم عزیزم. دوشنبه انتقال دادم تا شنبه استراحت نسبی داشتم، نه اینکه همش دراز کشیده باشم. مادرشوهرم پیشم بود غذا درست کردن و کار خونه رو انجام میداد. چهارشنبه پیاده رفتم آمپول زدم. شنبه هم رفتم شمال و قبل از آزمایش برگشتم تهران. دیگه از شنبه به بعد همه کارهام و کارهای خونه رو خودم انجام دادم. از نظر تغذیه هم هیچ تغییری توی خورد و خوراکم ندادم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
بله کلا ۱۸ تا جنین داشتم که ۱۰ تاشو تعیین جنسیت کردم که ز اون ۱۰ تا یکیش کلا خوب نبود و ۳تاش پسر خوب ...

بازخوبه خداروشکر جنینات زیاد بود من ۸تاتخمک ۵تاجنین دارم کلا 😥یعنی شما یدونه ازاون سه تا پسرو انتقال دادی اون دوتایی که مونده دوباره فریز کردن ؟ ایشالا ایندفعه مثبت بشی عزیزم 

نفسی جان عزیزم اصلا غذای بچه رو میکس نکنی ها، وگرنه گرفتار میشی  با پشت قاشق له کن بهش بده عزی ...

ممنون عزیزم اره دکتر ظریفی رو همونموقع ک خودت معرفی کردی فالو کردم ولی هنوز همه پستهاش رو نگاه نکردم

هنوز میکس نکردم ولی  میکس نکنم حالا اوایلش هست میتونه بخوره؟

نه گلم اگه نخوره  اصلا ب زور نمیدم.چون میدونم اینجوری بدتر از غذاخوردن زده میشه. 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام دوستان، من چند روزیه حس میکنم زیر بغل راستم کمی متورم شده، و با لمس کردن درد میگیره؟ کسی تو بارداری این طوری بوده؟ ممکنه به خاطر شیاف پروژسترون یا امپول پرولوتون‌باشه؟ 

بازخوبه خداروشکر جنینات زیاد بود من ۸تاتخمک ۵تاجنین دارم کلا 😥یعنی شما یدونه ازاون سه تا پسرو انتقا ...

ایشالا تو جنینات همون باشه که می خوای 

اره یکی انتقال دادم که نشد اندفعه دوتارو انتقال میدم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود