2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046347 بازدید | 684509 پست
سلام گلم میشه منو راهنمایی کنی من ميخام برم رویان واسه آی وی اف.ميخام دوقلو باشن یه دختر یه پسر.درصد ...

سلام عزیزم به دلیل ماهیت ivf در صد موفقیت گرفتن جنین در هر سیکل انتقال در بهترین حالت حتی در افراد کاملا سالم 46 درصد هست، حالا اینکه دو قلو بشه حتما و یک دختر یک پسر خیلی خیلی درصد میاد پایین

عزیز دلم ivf عوارض خیلی خیلی زیادی داره، حتی اگر کلاهت هم افتاد مراکز ناباروری، بر ندار از اونجا 

رویان هم چون موسسه نیمه خصوصی هست فقط برای زوج های نابارور ivf میکنه و تعیین جنسیت رو فکر نمی‌کنم انجام بدن مگر کسی که بچه اول اونجا باردار شده به خاطر ناباروری و شاید برای بچه دومش انجام بدن

اما گلم تعیین جنسیت در ivf برای بیماری های وابسته به جنسیت هست و اگر هر جا بری مجبور میشن برات پرونده سازی کنن که مثلا به خاطر فلان مشکل تعیین جنسیت باید بکنی و هزینه سنگین هم ازت میگیرن مراکز خصوصی 

خواسته شما قابل احترام هست ولی به دو دلیل سراغش نری بهتره :یکی کرونا و دومی عوارض وحشتناک زیاد ivf

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون. خیلی بیشتر از ۱۰ دقیقه میخورن.هر وعده نیم ساعت دهنشونه. وقتی خوابن ، قشنگ سینه هام پر و سفت ...

بهتر که خوب نیست گلم رابطه شون، واقعا جز موارد خاص نباید داد، که به گفته متخصص اطفال نهایت تا 3 ماهگی باید ترکشون داد چون تو مراحل تکامل دهانی اختلال ایجاد میکنه 

گلم عالیه که سینه هات این مدلی شیر میدی، 10 دقیقه منظورم هر سینه بود، حالا این بشه 15 دقیقه برای هر سینه هم نرماله کاملا که جمعش میشه نیم ساعت

یه نکته دیگه گلم شیر مادر خیلی زود هضم و آسان هضم هست پس احتمال اینکه تا مدتها هر دو ساعت گرسنه بشن هست ولی با شیر خشک تا 3_4 ساعت هم ممکنه سیر بمونن

در کل خدا قوت جانانه، دو قلویی خیلی صبر میخواد عزیزم و فقط دو قلو دارها درک میکنن چه قدر سخت هست ولی شیرین

خدا حفظشون کنه برات عزیزم، ببوسشون

سلام دوستان خوبید؟ میگما حالا ک بخاطر کرونا انتقال انجام نمیدن یعنی ما حالا حالاها نمیتونیم مادر بشی ...

نه گلم این چه حرفیه، ان شاء الله طبیعی من مامان میشی عزیزم

امان از این یه ذره ویروس کل دنیا رو بهم ریخته😢😢😢

همش میگم میشه یه روز بخوابیم و صبح بیدار بشیم، بگن کرونا تمام شد، یه روز خیلی نزدیک، حوصله ندارم خیلی طول بکشه... 

سلام دوستان من هر وقت سوال واسم پیش میاد میام اینجا🤣 الانم یه ذره نگرانم گفتم از شما بپرسم من دو ...

سلام عزیزم طبق گزارش پایین هست ولی فعلا جای نگرانی نیست، به احتمال خیلی زیاد سونو های بعدی بالا میره

بهتر که خوب نیست گلم رابطه شون، واقعا جز موارد خاص نباید داد، که به گفته متخصص اطفال نهایت تا 3 ماهگ ...

ممنون از راهنمایی هات.

خدا گل پسر شما رو حفظ کنه.

آره واقعا سخته. فکر نمیکردم. بارداریش خوب بود.

اما زایمان و بعدش سخت بود.

خدا قدرت و صبر بده ب همه مامانا.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
نه گلم این چه حرفیه، ان شاء الله طبیعی من مامان میشی عزیزم امان از این یه ذره ویروس کل دنیا رو بهم ...

خدا از زبونت بشنوه خیلی غصه دارم این روزا کاش زودتر بگذره😔😢

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
بهتر که خوب نیست گلم رابطه شون، واقعا جز موارد خاص نباید داد، که به گفته متخصص اطفال نهایت تا 3 ماهگ ...

زینبی بابا من باید ۱۴پریود بشم...ولی الان نزدیک‌هشت روز ک من ترشحاتم قهوه ی و کمی خونی قرص استرادیول والرت هم خوردم رفع نشد قبلا ک میشدم استرادیول میخوردم می رفت ولی هنوز نرفتم دلیلشو نمیدونم...دلممم رفته برم واسه انتقال جنین لعنت به این کرونا بخدااا هنوز نمیدونم چندتا جنین واسم تشکیل شده ....

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
قربونت برم ما هم خوبیم عزیزم.منم همون موقه شرو کردم تا الان فقط بهش فرنی و حریره بادوم میدادم الان م ...

منم با لعاب برنج شروع کردم بعد فرنی و.حریره بادوم..امروزم سوپ درست کردم.فقط یکم آبش رو دادم خوردتامعدظ عادت کنه

ن گلم وزنگیریش خوب نشد متاسفانه😔20روزه شیرش روعوض کردم.چون رفلاکس هم داره اپتامیل پپتی دادم ک امروز وزنش کردم و.فقط200گرم.وزن گرفته.تو20روز..ک دیگه نمخام این شیرو بهش بدم..و با مشورت ی دکتر میخام سوپرامیل بدم ..خیلی غصم گرفته نمدونم چرا وزن نمیگیره بچم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹