2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره یه دختر دارم

نمیخوام ناامیدت کنم اما برا چیته میخوای پا تو این راه بزارری راه سختیه.فک نکن آسون هست،برو طبیعی اقدام کن...بهترین راه هست 

سن خوبی هم داری،هرچی خدابخواد همون میشه..

برا ما که فعلا نخواسته 😔

ببخشید شما مشکلتون چی بود پیش کدوم دکتر انتقال دادین؟

پیش دکتر مرمضی کلینیک مهزیار مراجعه میکردم،،مشکل همسرم هست خیلی خیلی ضعیفه،والا خودم مشکل خاصی ندارم...دکترجنین شناس هربار بهم میگفت جنین باکیفیت هستن بلاست میشن،اما نمیدونم چرا هی منفی میشد

سلام دوستان خوبید؟ میگما حالا ک بخاطر کرونا انتقال انجام نمیدن یعنی ما حالا حالاها نمیتونیم مادر بشیم؟ من خیلی افسرده شدم شما چطوری خودتونو کنترل میکنید؟😔

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
نمیخوام ناامیدت کنم اما برا چیته میخوای پا تو این راه بزارری راه سختیه.فک نکن آسون هست،برو طبیعی اقد ...

حق با شماست گلم دیگه پشیمون شدم.انشاالله شما هم خیلی زود مادر میشی😍😍😍

خانمااا کسی بوده قبل انتقال ال دی نخورده باشه و انتقالش موفق بوده باشه؟

من.نخوردم.عزیزم.چون.بعد انتقال منفی تاپریودشدم.سیکل جدید شروع کردم دیکه ب ال دی خوردن نرسید

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خوبی عزیزم؟گل پسر چطوره؟نیستی انگار.میگم برا پسرت غذا شرو کردی؟

سلام.عزیزم.قربونت توخوبی پسرت چطوره...

اره من دیگه همون5ماه ک شد شروع کردم براش دوهفته ای میشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خدا رو شکر عزیزم  ولی حدس میزنم علت اینکه سیر نمیشن اینه که کامل سینه شما رو خالی نمی کنن چند ...

ممنون.

خیلی بیشتر از ۱۰ دقیقه میخورن.هر وعده نیم ساعت دهنشونه.

وقتی خوابن ، قشنگ سینه هام پر و سفت میشه. بعد از خورد شل .

پستونک دادم راستش. ولی فک کنم از بیستم ب بعدشون بود، ک یکیشون خیلی بد گرفت ، یکی دیگم تو خواب میخوره گاهی.کلا میونشون با پستونک خوب نیس‌

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
خانمااا کسی بوده قبل انتقال ال دی نخورده باشه و انتقالش موفق بوده باشه؟

من نخوردم عزیزم. بلافاصله بعد از انتقال منفی رفتم برای بعدی...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...