عزیزم چه قدر اینایی که میگی شبیه علائم پسر من هست
گرفتگی بینی که دکتر گفت احتمالا خونه خیلی گرم هست و حالت خس خس میتونه نشونه ریفلاکس باشه
بله اون حالتها شروع ریفلاکس هست
60 سی سی برای هر یک ساعت حتی زیاد هم هست و دچار پرخوری دارن میشن و به تبع اون ریفلاکس
دکتر گفت پسرم به خاطر پرخوری و وعده های کوتاه و پشت هم این جور شده و اصلا اصلا نباید زودتر از 2 ساعت شیر بدم، و هر گریه ایی نشونه گرسنگی نیست
گل پسرهای شما هم بیشتر بغل کردن رو دوست دارن که با سینه شما آروم میشن پس از این به بعد اصلا زیر 2 ساعت شیر نده
منم همین کارو شروع کردم، اینم بگم پسرم هنوز دوست داره مثل قبل 30 تا 30 تا بخوره ولی یواش یواش ترکش دادم، یعنی الانم که گرسنه میشه شدید یهو 30 تا میخوره و دهنش رو قفل میکنه، منم اصرار نمیکنم ولی دفعه بعد زدتر از 2 ساعت بهش شیر نمیدم، خود بخود دفعه بعد بیشتر میخوره
اینم فهمیدم اول صبح ریفلاکسش تشدید میشه پس اول سگاگریپ میدم بعد شیر
گاهی هم میبینم هنوز اصرار داره 30 تا 30 تا بخوره، لج نمیکنم ولی مثلا 90 سی سی درست میکنم، اجازه میدم هر چه قد دوست داشت بخوره، بعد که شیشه رو ول کرد دوباره 5 دقیقه یا 10 دقیقه دیگه شیشه رو نزدیک دهنش میبرم (یه جورایی بهش فرصت دوباره میدم) اگر خورد که عالیه، اگر نه زودتر از 2 ساعت بعد بهش شیر نمیدم
و خیلی این جوری نظم زندگی خودم بهتر شده و کمتر خسته میشم، این جوری فرصت بازی کردن دارم باهاش ولی قبلا هر کاری میکردم تندی بالا میآورد و با حجم زیاد
ببین طبق قوطی شیر خشک باید تعداد وعده ها حدود 6 تا 8 وعده در روز باشه که من قبلا حتی 15 وعده میشد
الانم گاهی بد قلقی میکنه و مثلا سر یک ساعت و نیم یاد شیشه میفته ولی با اسباب بازی و لوسیون زدن به بدنش سرگرمش میکنم
این دو ساعت که میگم حداقل زمان هستا و تا بتونم سعی میکنم فاصله وعده ها به 4_5 ساعت برسه
شبها هم اصلا بیدارش نمیکنم مگر اینکه 5_6 ساعت بخوابه و خودش بیدار نشه که 99 درصد موارد خودش زودتر بیدار میشه
گلم قبل از این برنامه حتی خواب شب نداشتیم هر دو و، یک ساعت یکبار بیدار میشد و 30 سی سی میخورد و میخوابید و هر دو اذیت میشدیم اما الان نه حتی 6 ساعت هم خوابیده، نگران اون ساعت های خواب نباش چون در طول روز جبران میکنه
فعلا همین نکته ها به ذهنم رسید باز سوالی داشتی در خدمتم
آهان واسه کم خوراک شدن اخیر پسرم هم گفت موقتی هست و نتیجه ریفلاکس و پر خوری گذشته و دیگه بهم گفت اصلا شمارش نکنم در 24 ساعت چه قدر میخوره، هر چی دلش خواست، و به زور هم شیشه بهش ندم که تمامش کنه
گفت بهتر هست(واجب نیست) اول سینه خودمو بدم بعد شیشه، پس شما هم اگر میخوای وعده پسرا رو کم اول این کارو بکن و حالا بعدا اگر صلاح دیدی اول سینه خودتو بده بعد شیشه اگر هم نشد فدای سرت