2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046520 بازدید | 684519 پست
نه عزیزم من طب سنتی رو یکسال قبل رفتم فقط میدونسم رحمم سرد ، اینو یکی از دوستام بهم گفت که چند سال ب ...

عزیزم دکتر واسه شما هم سل فری نوشت؟❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
سلام عزیزم  اغلب ما ivf ی ها به رقیق کننده خون نیاز داریم، و هنوز اثبات نشده آسپرین با مشکلات ...

زینبی جون..تونستی جواب منم بده

من یکی دو ماهه عفونت دارم..دو هفته پیش که دکترم تازه مطبش رو باز کرد..رفتم بهم آموکسی پونصد داد..کاری نشد..بعدش بهم سفالکسی500دادکه اونم کمی بهترم کرده..ولی با اینکه هر شیش ساعت یه بار میخورم بازم در طول روز میاد سراغم

عفونتم اوایل ترشح سفید غلیظ بود بعد پنیری شد بعدشم داشت کم کم سبز میشد😨.نمیدونم چرا دکترم بهم پماد نمیده..نمیدونم داره بی توجهی میکنه یا برای سرکلاژ کردم صلاح نمیدونه

الان22هفته چهار روزمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم از دلگرمی و این همه مهربونیت. اخه تو قسمت آنرمالی ها نوشته large pfo. اما سایزش نزده. بخاطر ه ...

خواهش میکنم عزیزم 

پس اگر large زده همون یک ماه بعد از تولد چک بشه کافیه عزیزم

اگر مشکل ساز بود حتما بهت میگفت بعد از تولد فلان مداخله انجام بشه، و تعارف نداره، اگر مشکل اساسی بود و چیزی نمی‌گفت حتما بازخواست میشه اساسی،پس خیالت کاملا راحت عزیزم 

زینبی جون..تونستی جواب منم بده من یکی دو ماهه عفونت دارم..دو هفته پیش که دکترم تازه مطبش رو باز کرد ...

عزیزم پماد و کرم واژینال احتمال لکل بینی رو بالا میبره واسه همین در دوران بارداری خیلی تمایلی به تجویزش وجود نداره، حتی دیدی معاینه هم تا ماه آخر نمی کنن واسه همین ریسک هاست

گلم منم ترشحات سبز داشتم که به همون آموکسی 500 رفع شد، به نظر مباد میکروب‌های بدنت مقاومت دارویی دارن، یعنی یا شما یا اطرافیان شما زیاد آنتی بیوتیک مصرف کردین، 

یا اینکه کلا میکروبی که شما رو مبتلا کرده نوعش فرق داره

گلم تند تند عوض کردن لباس زیر، یا نپوشیدن لباس زیر رو مد نظر قرار بده

مرسی عزیزم این دو هفته هم به خوبی و خوشی میگذشت دیگه خیآلم راحت میشد

عزیزم خیالت راحت دیگه گلی، بسپار به خدا

خیلی زود میگذره 

اگر کتاب نخوندی حسابی از این روزهای آخر استفاده کن 

از لحطات بارداریت هم لذت ببر، چون دیگه معلوم نیست فرصت بشه تجربه کنیم این روزا. رو

سلام زینب جان و بقیه دوستای گلم یکی از دوستان اینجا یه محصول برا پیشگیری از ترک معرفی کردن که من اس ...

سلام عزیزم، واسه ترک اینو بدون اگر ژنتیکش رو داری بوجود میاد حالا هر کاری هم بکنی اثر نداره

نهایت خارش کمتر بشه

گلم با تغییرات بدنت حال کن، و بهشون افتخار کن، چون داری یه موجود خارق العاده رو در بدنت پروش میدی، یه حیات نو و جدید، یه فرشته دوست داشتنی 😍😍😍 که خیلیا آرزو دارن

پس اول از همه اعتماد به نفس داشته باش

بعد از زایمان نهایت برای کم کردنشون میشه لیزر درمانی کرد

سلام عزیزم، واسه ترک اینو بدون اگر ژنتیکش رو داری بوجود میاد حالا هر کاری هم بکنی اثر نداره نهایت خ ...

ممنون عزیزم که اینقدر همه چیز رو از زاویه مثبتش بهمون نشون میدی،،،،اره واقعا تصمیم گرفتم تو این دوران هیچ چیزی خارج از قاعده استفاده نکنم که برا خودم دغدغه جدید درست کنم.الانم خیلی ناراحتم شکمم خیلی بدجور ملتهب و قرمز شده.  

عزیزم دکتر واسه شما هم سل فری نوشت؟❤❤

بیستم سونو غربالگری نوشته و ازمایش که فرداش برم ،سل فری همون ازمایششه؟؟ 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
 بیستم سونو غربالگری نوشته و ازمایش که فرداش برم ،سل فری همون ازمایششه؟؟ 

به سلامتی انشالله .... واسه من گفته ۲۷م برم دوتاشو..آره عزیزم آزمایش خونه

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
چند وقت قبلش حرکت رو به جلوش ۱۱درصدبود روز میکرو هم تو آزمایش motolittyزده بود سی درصد که تو آزمایشگ ...

نه انجام نداده.پزشکش گفت کلا اسپرماش مشکل دارن.حالا دی اف ای هرچند هم که باشه فقط راهش اینه که میکرو انجام بدین.

خدایا شکرت  
عزیزم حتما بسته میشه. و گرنه نمیگفت یک هفته بعد تولد بیاین‌. توکل ب خدا

عزیزم شما که هم تجربه یک نوزاد رو داری هم دوقلو آیا دوقلو واقعا سخته ؟؟ آیا میشه بدون کمکی از پس کارهای دوقلو براومد ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم شما که هم تجربه یک نوزاد رو داری هم دوقلو آیا دوقلو واقعا سخته ؟؟ آیا میشه بدون کمکی از پس کار ...

سلام.

آره سخته.

مخصوصا اگر بچه دیگه هم داشته باشی.

ولی اگر بچه اول باشن و همسر آدم هم پایه باشه ، شاید بشه یه کاریش کرد.

وگرنه با بچه دیگه ، دقیقا ۳ نفرلازمه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
به سلامتی انشالله .... واسه من گفته ۲۷م برم دوتاشو..آره عزیزم آزمایش خونه

سلامت باشی عزیزم ، ان شاالله که خیر 😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘