2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
اهان منم میخام برم ببینم اوضاع چطوره قرص جلوگیری بخورم یا ن بذارم برا تیر پانکچر بشم.انشالله هممون م ...

خیلی مرقبتشون مثل اینکه خوبه تو ابن سینا رو می دونم رعایت می کنن اول پریودت برو ببین چی میگه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا منم موندم این دیگه چه مدل نسل بچه هست، اون از بارداری شدن و بعدش دوران بارداری، اینم از بعدش ...

مامان منم اصلا تا چهارماهگی متوجه بارداریش نمیشده 😐 اصلا کولیک و رفلاکس هم نداشتیم .همیشه از اروم بودنمون میگه.ولی الان این اوضاع ماو  بچه های ماست 🤔😑

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
گلم این تحربه من هست حالا بچه ها کمک میکن  منم مثل شما کمر درد و درداهای پریودی داشتم حتی گرفت ...

ممنون از جوابت خداروشكر دردهام قطع شده خود به خود

فكر كنم گاهي اين دردا تو بارداري طبيعي باشه

منتها خون تحربه اولمون هست سريع ميترسيم

انشاللع همه به سلامتي زايمان كنيم

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
گلم این تحربه من هست حالا بچه ها کمک میکن  منم مثل شما کمر درد و درداهای پریودی داشتم حتی گرفت ...

ولي حرف شماهم كاملا درسته خوردن آب خيلييييي تو بارداري مهمه هم براي دردها هم جلوگيري از فشار خون و اضافه وزن 

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

سلام خواهرای گلم طاعاتتون  و عباداتتون قبول باشه😍

چند روز پیش یکی از فامیلامون یه حرفی بهم زد میخوام بهم بگید واقعا همچین چیزی هست یا میخواسته بهم تیکه بندازه....

بهم پیام داده میگه من فهمیدم که تو چرا حامله نمیشی😐 اسپرم شوهرت به رحم تو نمیخوره و رحمت اسپرم اون رو پس میزنه 😐میگه توی یه مقاله خوندم...گفتم مقاله رو برام ارسال کن عکسشو گفت نمیدونم گومش کردم...

بچه ها واقعا همچین چیزی حقیقت داره؟؟؟

سلام عزیزم خوبی پسر گلت خوبه اره بچداری کلا سخته تا یه سنی بعدشم مدلش فرق می کنه 😁😁 زینب جون اگه ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ 

والا اگر با پیشنهاد شما طرح درمان دکتر عوض بشه یعنی برای کیس شما خیلی روش آماده سازی رحم به احتمال زیاد فرقی نداره

شلام زينبي جون ...پسر منم سه روزه شكمش كار نكرده فقط زور ميزنه و گريه مكنه..شير خشك مخوره...بنظرتون ...

سلام عزیزم چند ماهشه؟؟ 

گلم تو بچه های زیر 6 ماه حتی ممکنه بچه، سه الی چهار روز شکمشون کار نکنه ولی اگر مدفوع تکه تکه و لوله مدادی نباشه و نرم مشکلی نیست، متاسفانه تو بچه های شیر خشکی این جور مشکلات زیاد هست😢😢😢

عزیزم اطراف مقعد بچه رو یه با روغن زیتون بمال احتمال زیاد راه میفته، ولی این روش رو فقط وقتی به کار ببر که مثل الان چند روز هست کار نکرده 

مامان منم اصلا تا چهارماهگی متوجه بارداریش نمیشده 😐 اصلا کولیک و رفلاکس هم نداشتیم .همیشه از اروم ب ...

من حس میکنم چون ریلکس تر از ما بودن این جور بوده. اصلا حاملگی و بچه داری انگار تو اتفاق عجیبی نبوده براشون

تازه اونها زمان جنگ رو تجربه کردن، نمیدونم شاید قوی تر از ما بودن

سلام دوستان ممنون میشم من و هم راهنمایی کنیید من تو هفته ۲۱ هستم میخواستم بدونم کسی بیمارستان بهمن ز ...

سلام عزیزم، گلم من بهمن زایمان نکردم

گلی مزایا و معایب روش ها رو تا اونجا که میدونم میگم 

مزایای بی حسی: دیدن بچه یه کوچولو بعد از تولد، نداشتن درد تا چند ساعت بعد از عمل، که اگر پمپ درد بگیری کلا درد حس نمیکنی، موقعی که شکم رو فشار میدن تا خون ها تخلیه بشه هم هیچی حس نمیکنی، بسته به نظر دکتر احتمال داره خیلی زود غذا و آب رو شروع کنی، من خودم اصلا دکترم نگفت سرت رو تکون نده و فلان، و خیلی زود هم بلندم کردن

معایب بی حسی : ریسک های بی حسی هست مثل مننژیت و... که خیلی نادر هستن این اتفاقات

مزایای بیهوشی: موقع عمل هیچی متوجه نمیشی و برای کسی که از بی حسی نخاعی می‌ترسه خوبه، بعد از عمل سریع تر میتونی پوزیشن شیردهی بگیری ولی این مزیت اون قدری نیست که مهم باشه چون تو نخاعی هم تو همون ریکاوری بچه رو میذارن رو سینه ات تا شیر بخوره

معایب بیهوشی :بچه ممکنه مواد بی هوشی روش اثر کنه اگر دکتر سرعت نداشته باشه یا پروسه عمل کمی طول بکشه، لحظه تولد رو متوجه نمیشی،بعد از عمل درد داری، موقع فشار دادن برای خروج خون های داخل رحم، حالت تهوع بعد از به هوش اومدن و... 

سلام خواهرای گلم طاعاتتون  و عباداتتون قبول باشه😍 چند روز پیش یکی از فامیلامون یه حرفی بهم زد ...

عزیزم اون چیزی که گفته واقعیت داره ولی خیلی خیلی خیلی خیلی نادر هست و کلا چرت گفته

اصلا به این افراد رو نده و نذار از روند درمانی شما اطلاع پیدا کنن، طرف یا قصد فضولی داشته، یا تازه مقاله خوندن یاد گرفنه

پس فردا بفهمن مثلا ivf کردی به بچه هامون میگن آزمایشگاهی و هزار تا حرف چرند دیگه

عزیزم اون چیزی که گفته واقعیت داره ولی خیلی خیلی خیلی خیلی نادر هست و کلا چرت گفته اصلا به این افرا ...

آره واقعا اشتباه از خودم بود بهشون رو دادم میدونن مشکل نازایی دارم ولی بهش نگفتم که قراره آی وی اف بشم اگه میدونست فک کنم حرفی بدتر از این میزد..

اشکال نداره خدای ماهم بزرگه خواهری🤗

عزیزم اگر هفته های آخر هستی سرم درمانی و نهایتا سزارین اگر از یه حدی کمتر شد از هفته 36 به بعد دیگه ...

هفته ۲۳- مایع ۱۸ بوده

هفته ۳۲- مایع ۱۲ بوده

هفته ۳۶- مایع ۱۰ شده

الان ۳۶ و ۴ روزم. بهتر نبود بتامتازون میزدم?