2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
عزیزم مگه کجا انجام دادی؟ کدوم شهر؟  آخه اینجا خیلیا بودن تو مراکز دولتی باردار شدن، حتی با مش ...

عزیزم من تو شهر خودمون اهواز بیمارستان امام انجام دادم ولی متاسفانه نتیجه نگرفتم😔 ولی بار اول بود حالا ۳تا دیگه جنین دارم توکلم بخداست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون.عزیزم.از چیزایی ک گفتی..خیلی جالب بود من نمیدونستم اینارو.  اون توصیه ها ک دکتر گفته بهت ...

آره واقعا ان شاء الله هیچ وقت زجر نکشن

واسه واکسن پسرم 10 تایی می‌خورد تا 4 روز، نهایت با التماس روزی 400 سی سی میشد

حالا وزن تولد پسرم کم بود، ماه اول عالی وزن گرفت، ماه دوم کمتر شد ولی باز خوب بود، الان خیلی افت کرده 

گلم خیلی سخته مادر اینطوری اب میشه دختر منم دو این ۲ هفته هیچ وزنی اضافه نکرده بود مقصر دکترش هست اص ...

مرسی عزیزم عکس گذاشتی از داروی دخترت

آره خیلی سخته بچه داری، 

گاهی آدم فقط دوست داره گریه کنه از دردی که بچه اش میکشه، واقعا حاملگی خیلی راحت‌تر بود، نمیگم استرس نداشت ولی الان خیلی سخت تره

والا اون روش آروغ گیری و هر وقت دستشو میخوره هم انجام دادم، بدتر نمیخوره یا 10 تا میخوره

حالا باز تو این وضعیت منم باید ببرم دکتر، ببینم چی میگه

عزیزم.... وای اینارو میخونم استرس میگیرم 😰 رفلاکس خیلی بده.من خودم الان درگیرشم.اشکم درمیاد ...

واقعا منم موندم این دیگه چه مدل نسل بچه هست، اون از بارداری شدن و بعدش دوران بارداری، اینم از بعدش

به خدا مامانم میگه من و داداشم حتی کولیک هم نداشتیم، نهایت پنیرک بالا می‌آوردیم، چه حاملگی خوب و راحتی داشت، چه راحت باردار میشد

😢😢😢😢 حسودیم میشه بهش میگم

واقعا منم موندم این دیگه چه مدل نسل بچه هست، اون از بارداری شدن و بعدش دوران بارداری، اینم از بعدش ...

سلام عزیزم خوبی پسر گلت خوبه اره بچداری کلا سخته تا یه سنی بعدشم مدلش فرق می کنه 😁😁

زینب جون اگه دکترم بگه ال دی بخور و من پیشنهاد بدم که نخورم بنطرت چه فرقی می کنه و دکتر قبول می کنه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزمم والا منتظرم پری بشم برم دکتر اگه بگم ال دی بخور می خوام بگم نخورم اگه قبول کنه

اهان منم میخام برم ببینم اوضاع چطوره قرص جلوگیری بخورم یا ن بذارم برا تیر پانکچر بشم.انشالله هممون مثبت باشیم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...

سلام دوستان ممنون میشم من و هم راهنمایی کنیید من تو هفته ۲۱ هستم میخواستم بدونم کسی بیمارستان بهمن زایمان کرده ؟ و یا در کل با چه روشی سزارین شده ؟ بی حسی یا بی هوشی  کلا عوارضی که هر روش داشته رو میخوام بدونم 🙏❤️

نفسی جان برای پسر شما چه دارویی دادن؟ 

شلام زينبي جون ...پسر منم سه روزه شكمش كار نكرده فقط زور ميزنه و گريه مكنه..شير خشك مخوره...بنظرتون جي بهش بدم يبوستش رفع بشه،؟!

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻

@rayykaa    

گلم سوالتو اینجا بپرس...تو این تاپیک  دوستان همه با مشکلات متفاوت ای وی اف کردن یا قصد ای وی اف دارن ... بهت کمک میکنن...

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد