2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684468 پست
عزیزم حداقل یکساعت ازشیر قبل گذشته باشه و نیم ساعت بعدش هم شیرنخوره..2 میل من میدادم.

آهان متوجه شدم 

حالا به نظرت موثر هم بوده؟ شیر میخوره؟ هر دفعه چه قدر حدودی شیر میخوره؟ روزانه چه طور؟ 

وزن گیری پسرت خوب بوده؟ 

آخه پسر من روزانه به زور حدود 500 تا 600 سی سی میخوره، میدونم گرسنه هست ولی وسط خوردن یهو انگار نمیتونه بخوره

ببخشید خیلی سوال پرسیدم، آخه وزن گیریش بد شده 

سلام دوستان نینی من دقیق ۴۰ هفته اش به دنیا اومد😁 ان شالله قسمت همه منتظرا همه مامان جدیدا به خ ...

سلام عزیزم خیییییلی خییییلی مبارکههههههههه 😍 😍 😍 😍 

چشمت روشن، ان شاء الله شاهد موفقیت هاش باشی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس اگر هم ال دی مصرف کنی مشکلی نیست

زینب جان واسم بهتره مصرف کنم یا اگه استفاده کنم مشکل نداره میخوام رحم و تخمدانم واسه انتقال آماده باشه 

مرسی از وقتی که میزاری

متفورمین هم میخورم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
زینب جان واسم بهتره مصرف کنم یا اگه استفاده کنم مشکل نداره میخوام رحم و تخمدانم واسه انتقال آماده با ...

گلم مشکلی نداره استفاده کنی

واسه آماده سازی رحم برای انتقال ال دی به تنهایی نمیدن اغلب، یه داروی هورمونی دیگه هم میدن که نوع و میزانش رو از روی سونو و چند تا عامل دیگه مشخص میکنن که من صلاحیت ندارم اون داروی هورمونی رو مشخص کنم

ولی مصرف ال دی برای شما مشکلی نداره 

دستت درد نکنه گلم خیلی ممنون میشم عکسش رو بذاری پسرم دیگه شیشه هم نمیگیره  شیرم همچنان کمه

زینب جون آش رشته شیر رو زیاد میکنه 

و دنبالریزه گوسفند نمیدونم شما بهش چی میگین 

و اب گوشت آب گوشت بریز تو کاسه مثل آب سر بکش

زینب جون آش رشته شیر رو زیاد میکنه  و دنبالریزه گوسفند نمیدونم شما بهش چی میگین  و اب گو ...

عزیز دلم مرسی گلم😍😍😍 ممنون به فکرمی

چشم انجام میدم

واسه پسرم دعا کنین، کم شیر میخوره، وزنش خوب بالا نمیره، دلم میسوزه میبینم گرسنه است ولی نمیتونه اون قدری که دلش میخواد و نیاز داره شیر بخوره

عزیز دلم مرسی گلم😍😍😍 ممنون به فکرمی چشم انجام میدم واسه پسرم دعا کنین، کم شیر میخوره، وزنش خوب ...

یه کتاب دارم میخونم واسه مراقبت از نوزاده

داخلش نوشته بچه ها طعم سیر رو دوس دارن اکه مامان سیر بخوره بچه ها بیشتر شیر میخورن اینم امتحان کن

فردا از صفحات مربوط به شیر نوزاد واستون عکس میزارم

یه کتاب دارم میخونم واسه مراقبت از نوزاده داخلش نوشته بچه ها طعم سیر رو دوس دارن اکه مامان سیر بخور ...

چه کار خوبی میکنی از الان کتاب میخونی

منم دارم میخونم، خداییش خیلی داشتن اطلاعات به آدم آرامش میده

خیلی لطف میکنی عزیز دلم دستت درد نکنه😘😘😘😘😘

یه کتاب دارم میخونم واسه مراقبت از نوزاده داخلش نوشته بچه ها طعم سیر رو دوس دارن اکه مامان سیر بخور ...

سلام عزيزم ، ولي من شنيدم طعم سير شير رو بدبو ميكنه و بچه ها ديگه شير نميخورن البته من خودم زياد اهل سير خوردن نيستم و امتحان نكردم ولي برام جالب بود اين نوشته شما .

سلام دوستان نینی من دقیق ۴۰ هفته اش به دنیا اومد😁 ان شالله قسمت همه منتظرا همه مامان جدیدا به خ ...

تبریک میگم عزیزم 😍😍💝💝💝💝

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
چه کار خوبی میکنی از الان کتاب میخونی منم دارم میخونم، خداییش خیلی داشتن اطلاعات به آدم آرامش میده ...

سلام زینب جون

قبل از پانکچر ، زمانی که داریم آمپولها رو میزنیم رژیم غذاییمون بهتره چی باشه؟ 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

سلام گلم، مبارک باشه، ان شاالله زیر سایه تون بزرگ شه، طبیعی زایمان کردی؟ آسون بود ،سخت بود چطور بود؟