2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684465 پست
سلام عزیزم قربونت..گل پسرخودت چطوره😍 دکتر ب پسرم شربت.امپرازول داد واقعا تاثیرگذاریش در حد عالی بو ...

قربونت شکر خدا..روش نوشته برای رفلاکسم هست ولی همچین تاثیری نمیبینم ازش

پسرت دفع و وزنگیریش خوب بود؟

خدا جونم شکرت...
خانوما یه سوال بی ربط میپرسم من قبل بارداری لباس سایز ۳۸ یا ۴۰ میپوشیدم. الان میخوام برا بعد سزارین ...

وای منم دقیقا همین معضلو داشتم عزیزم اگه زیاد وزن اضافه نکردی ی یایز بزرگتر از قبل بخری اندازت میشه

خدا جونم شکرت...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی گاهی نگاهی هم به ما بکن😔😭 یا جونم رو بگیر راحت بشم...  یه بچه کجای دنیای تورو میگیره که ...

عزیزم غصه نخور ایشالا زودی دامنت سبز میشه 

تو چه نرحله ای هستی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
آره عزیزم، از دکترای قدیمی شیراز هست ولی خب با چند تا دکتر خوب و قابل اعتماد دیگه هم مشورت کن

اره احساس کردم چون از دکترهای قدیم هستن زیاد اگر مشکل از مرد باشه تبحر ندارن...چون فقط میگفت تعدادش خوبه ومورفو مهم نیست..نمیدونم چرا به دکترهای شیراز نمیتونم اعتمادکنم...بهترینش رستمی بود که برای ما بدترینش بود.......اگر مرد مشکلش زیاد باشه دکترهای شیراز برات کاری نمیکنن فقط پاست میدن

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
عزیزم من با دکتر مهرنوش امیری سزارین میشم ان شاء الله.مطبش روبروی بیمارستان نیکانه..من از اول باردار ...

به سلامتی زایمان کنی، دکتر امیری به نظر خیلی خوب میاد امیدوارم زایمان خیلی خوبی داشته باشی، حتما از خودت خبر بده❤️🌸

به سلامتی زایمان کنی، دکتر امیری به نظر خیلی خوب میاد امیدوارم زایمان خیلی خوبی داشته باشی، حتما از ...

ممنون عزیزم.حتما 💝💝💝💝

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
الهی گاهی نگاهی هم به ما بکن😔😭 یا جونم رو بگیر راحت بشم...  یه بچه کجای دنیای تورو میگیره که ...

اینطور نگو عزیزم 😔

ان شاء الله به زودی زود باردار میشی 💝💝💝💝

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم اوابووست خوردی هیچ منعی برای انتقال نداره اینکه ماه رمضون انتقال بدی یا نه هم به خودت بستگی د ...

زینب  جون من پلی کیستیک هستم اگه چندماه قبل از انتقال ال دی بخورم بهتره یا فرقی نداره ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام مامانها....من ازتون مشورت میخام ممنون که راهنمایی میکنید ...چرا دکترها اینقدر نظراتشون متفاوته؟ ...

دکتر چوبک من پیششون رفتم خیلی دکتر خوبیه یکی از فامیل هامون 15 سال نازایی داشت با چوبک نتیجه گرفت بهش گفته بود هر وقت تونستی لاغر کنی بیا بهت دارو بدم الانم دخترش به دنیا اومده اگه عجله نداری دو سه ماه باهاش ادامه بده

دکتر چوبک من پیششون رفتم خیلی دکتر خوبیه یکی از فامیل هامون 15 سال نازایی داشت با چوبک نتیجه گرفت به ...

اره شنیدم برای مشکل زنان عااالی هست ...ولی احساس میکنم اگر مشکل از مرد باشه تبخر نداره....چون بهم گفت مورفو مهم نیست ..واینکه اصلا به دی اف ای اعتقاد نداشت...عجله که ندارم اما اینکه دارو تحریک تخمدان بهم بده وقتی اسپرم خیلی ضعیف باشه بی فایدست.....

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
اره شنیدم برای مشکل زنان عااالی هست ...ولی احساس میکنم اگر مشکل از مرد باشه تبخر نداره....چون بهم گف ...

چرا با رستمی نتیجه نگرفتی چی شد؟؟

اره شنیدم برای مشکل زنان عااالی هست ...ولی احساس میکنم اگر مشکل از مرد باشه تبخر نداره....چون بهم گف ...

همسرت یه ویزیت پیش دکتر تدین بشه اونم خیلی عالیه هر چی بهت گفت مطمئن باش دیگه درسته

همسرت یه ویزیت پیش دکتر تدین بشه اونم خیلی عالیه هر چی بهت گفت مطمئن باش دیگه درسته

گلم میشه بیای تاپیک اخر خودتون اونجا جواب دادم 

اره احساس کردم چون از دکترهای قدیم هستن زیاد اگر مشکل از مرد باشه تبحر ندارن...چون فقط میگفت تعدادش ...

معمولا برای مشکل مردان میرن یه دکتر متخصص اورولوژی، رفتین تا حالا؟