2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
شلوغ بود ولي نه كامل ، با رعايت بهداشت يكي درميون صندلي ها رو ضبدر زده بودن كه با فاصله بشينن و درب ...

منم دکترم ذنوبی هستش پس رعایت میشد دکتر به شما ال دی داد؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزم قربونت گلم منم خوبم دخترم هم خوبه دو هفته ای بود کلا سینه رو نمیگرفت شک کرده بودم رفلاکس ...

عزیزم خداروشکر ک.خوبین

.یعنی سه روز دخترتو بستری کردن چراااا  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامانها....من ازتون مشورت میخام ممنون که راهنمایی میکنید ...چرا دکترها اینقدر نظراتشون متفاوته؟ ...

عزیزم من فقط میتونم تجربه شخصی خودمو بگم دکترا به ما هم بعد از دیدن آزمایش میگفتن هیچ مشکلی نیست و من بیشتر از یکسال داروهای تحریک تخمدان استفاده کردم مثل لتروزول و اچ ام جی و اچ سی جی ولی باردار نشدم بعد رفتیم مرکز ناباروری اونجا هم بعد کلی آزمایش گفتن مشکلی نیست و آی یو آی انجام دادن که منفی شدش وقتی بعدش رفتم ویزیت که گفتن تا سه بار ای یو ای که خودم قبول نکردم گفتم حدود دو سه ساله ما فقط این دکتر اون دکتر میریم همشونم میگن طبیعی باردار میشی و کلی هم تا حالا دارو هورمونی و هزینه برامون داشته فقط میکرو میکنم،،،،  نمیگم برای شما هم اینطوری میشه چون واقعا خیلی ها با چندین مشکل جسمی که خودشون و همسرشون داشتن طبیعی باردار شدن و خیلی ها هم بدون مشکل نشدن،،  فقط بنظر من با توجه به سنتون و مورفولوژی یک همسرتون اگه داروهای تحریک تخمدان هم استفاده کردید و خدایی نکرده بعد چند ماه نتیجه نگرفتید حتما به فکر میکرو باشید و زمانو از دست ندید،، ان شالله که طبیعی باردار میشید و این پروسه پانکچر و انتقال رو نداشته باشید.

عزیزم خداروشکر ک.خوبین .یعنی سه روز دخترتو بستری کردن چراااا    

سلام عزیرم خوبی؟گل پسرت خوبه؟😍😍

میگم نفسی دکتر به پسرت چی داده بود برای ریفلاکسش؟

من پسرمو بردم دکتر با ترس و لرز دکتر فقط بهش ی سگا گریپ داده بهش بعضی روزا خوبه بعضی روزا هم خیلی بدبالا میاره😔😔

خدا جونم شکرت...
من این ماه اووبوست خوردم با فمیبیون میخاستم طبیعی امتحان کنم.ولی پریود شدم میخاستم ببینم این برج این ...

عزیزم اوابووست خوردی هیچ منعی برای انتقال نداره

اینکه ماه رمضون انتقال بدی یا نه هم به خودت بستگی داره

یادمه پارسال منم مثل شما بودم ولی سیکل انتقالم لانگ شد و خود انتقال افتاد چند روز بعد از عید فطر

شما هم برو ببین چی میشه شاید سیکل لانگ داشتی 

گلم ال دی رو به همراه بوسرلین، یا دیفرلین یا... میدن تا یه مدت رحم و تخمدان رو خاموش کنن و شرایط رو برای پذیرش جنین فراهم کنن

گاهی هم نیاز نیست و حدودا دو هفته بعد از پریود انتقال میدن

کلا روش های انتقال بسته به شرایط هر فرد در هر سیکل متفاوت هست

سلام بچه ها.من اون هفته‌ سرکلاژ شدم.میدونین مراقبتاش چیه؟؟ باید و نبایداش چیه؟؟؟ دکترا که درست جوا ...

سلام عزیزم خدا قوت

گلم منم سرکلاژ بودم ولی دکترم تاکید زیاد داشت استراحت مطلق نباشم و غذا درست کنم و ظرف بشورم ولی جارو نزنم

حتی دستشویی ایرانی هم میتونستم استفاده کنم

فقط تا 14 روز بعد از سرکلاژ هر شب آمپول پروژسترون 50 داشتم یک عدد 

و بعدش تا هفته 35 شیاف پروژسترون 400

طول سرویکس خودت رو طی دوبار که قبل از سرکلاژ اندازه زدن میگی؟ 

مامانا گزگز و کرختی پاها در هفته های آخر طبیعیه? @زینبی_بابا    

عزیزم فشار خونت رو چک کن و همین طور ورم پاها

اگر فشارت طبیعی هست و ورم هر دو پا کم و یک اندازه هست مشکلی نداره 

منم زیاد پاهام خواب میرفت 

زینب جان برا ویزیت کجا میرفتی پیششون؟ فقط سزارین قبول میکنن؟ 

همون مطب خودش تو دولت میرفتم 

الان به خاطر کرونا نمیدونم چه جوری هست ولی زمان من اصرار به هیچ روش زایمانی خاصی نداشت و از طبیعی هم استقبال می‌کرد تازه

همون مطب خودش تو دولت میرفتم  الان به خاطر کرونا نمیدونم چه جوری هست ولی زمان من اصرار به هیچ ...

سلام خواهری شما مرکز دولتی انتقال انجام دادی؟؟؟؟چون منم جنین هام بیمارستان دولتیه...همش پیش خودم میگم حتما چون دولتی بود بار اول نگرفت...چون اصلا با مانتیتور انجام نمیدن فقط رحمو باز کردن با یه دستگاه هیسترو جنین هارو گذاشتند🤔

من اسفند ای وی اف کردم نا‌موفق شد بعد یه بار پریود شدم الان‌نشدم فقط یه روز یکم لکه بینی داشتم الان ۱۰ روزه از پریودم گذشته بی بی چک گذاشتم سریع ۲ خط شد رفتم ازمایش دادم ۳۰ شد حالا دو روز بعد‌باید‌تکرار کنم بنظرتون طبیعی باردار شدم‌؟ کسی تجربه داشته

عزیزم کدوم دکتر شیراز اینو بهتون گفته؟ 

دکتر کیهان چوبک ...میشناسیش؟دکتر زنان هستا

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
سلام عزیزم نمیخوام ناامیدت کنم ولی لازم دوستم تجربه خودم رو بگم من و شوهرم هیچ مشکلی نداشتیم و با حر ...

نه عزیزم من ناامید نمیشم ...اتفاقا خودمم باحرف دکتر زنان مخالف هستم ...چون همسرم اسپرمش خیلی ضعیفه ..همون میکرو هم تازه احتمالش کمه...فقط تعجب کردم ازحرف دکتره...مرسی عزیزم ازراهنماییتون ...ایشالا دلت شاد بشه

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
عزیزم فشار خونت رو چک کن و همین طور ورم پاها اگر فشارت طبیعی هست و ورم هر دو پا کم و یک اندازه هست ...

آره مدام چک میکنم فشار من وقتی تو خونه هستم بالای ۱۰ نمیره ولی تو مطب یا ۱۲ یا ۱۳ میشه