2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
اره  همینه  دیگه  مرد  مرد   اخ مرد  سالم نباشا  😭😭من این ماه ع ...

ای بابا،نمیدونم خداچرایه نیم نگاه ب ماهانمیکنه،الان اگه شوهرامون معتادکارتون خواب بودن۵-۶تابچه داشتیم،نمیدونم چراهمش بایدبجای زندگی ادم بلنگه،خوشبختی کامل قسمت ادم نمیشه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

من  بعد میکرو  پریودیم کمتر شد  بعد یه مدت کلا قطع شد  فقط باپروژسترون میشدم   بعد دوباره برگشت با درمان گیاهی ولی کمم .. بچه ها  کسی میدونه من وقتی پروژسترون میخورم یا دوفاستون  بعد  ا یا دوماه  نشدن  چرا خونریزیم اینقدر با دفع لخته و وحشتناکه   کسی اینجوری هست؟؟😭😭   چسبندگی  رحمم  دارم   که فک کنم   چسبندگی نیست  از همون  پریودی  کم شدنم بود    تو رحمم پرخون   که چسبندگی نشون داده

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا،نمیدونم خداچرایه نیم نگاه ب ماهانمیکنه،الان اگه شوهرامون معتادکارتون خواب بودن۵-۶تابچه داشتی ...

چیبگم  سهم مام  اینجور شد  😭باز شکر  خداییش من  به بچه زیاد فکر نمیکنم  سلامتی خودم واسم مهمتر   

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

ضخامت رحم  چند باید باشه  در حالت عادی   روز ۲ پریودی ۸ زیاد؟؟

ای بابا،نمیدونم خداچرایه نیم نگاه ب ماهانمیکنه،الان اگه شوهرامون معتادکارتون خواب بودن۵-۶تابچه داشتی ...

تو چند سالته جانان  چرا شیمی درمانی شدی

بچه ها یه سوال موقع رابطه من دو سه ساعت دراز میکشم یا شب تاصبح میخوابم باز صبح که بیدار میشم اسپرم ...

ربطی نداره عزیزمم اون مقدار که باید باشه هست نگران نباش 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خانمی ببخشید که جواب میدم تو همه جدولای گوگل که نگا کنی بهترین وزنه حالا برای ۳۰ هفته تو جدول زده ۱۳ ...

مرسی عزیزم.اخه گفت دور شکم کمتره نگران شدم.به نظرت پودر لیدی میل بگیرم ؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
والا به نظرم با دکترت مشورت کن. وقتی وزنش خوبه چرا میخوای پودر بگیری?

به خاطر دور شکمش دیگه.راست میگی.هفته دیگه از دکتر بپرسم بعد بگیرم.اخه شنیدم لیدی میل حساسیت میاره به بچه.دو دل بودم بگیرم یا نه.

راستی عزیزم پریروز خیارشور خوردم.دو روزه پاهام باد کرده.قبلش اصلا ورم نداشتما.میگم دیگه این ورم میمونه تااخر بارداری یا نمک نخورم میره؟شما ورم کرده بدنت اصلا؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚