2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
به خاطر دور شکمش دیگه.راست میگی.هفته دیگه از دکتر بپرسم بعد بگیرم.اخه شنیدم لیدی میل حساسیت میاره به ...

انشالله که خوبه نگران نباش. سعی کن تو این ماه ها اصلا چیزای شور نخوری. تا میتونی نمک رو محدود کن.زیر پاهات هم بالش بذار.شکر خدا من اصلا ورم ندارم در حالی که ۱۷ کیلو وزن اضافه کردم

خوب خداروشکر از فردا مرکز شروع بکار می کنه منم ایشالا خرداد می رم 

خداروشکر

ان شاء الله که اوضاع خوب بشه به زودی زود

و همه بچه های تاپیک تااخر سال نی نی های خوشگلشون بغلشون باشه 😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله که خوبه نگران نباش. سعی کن تو این ماه ها اصلا چیزای شور نخوری. تا میتونی نمک رو محدود کن.زیر ...

مرسی عزیزم

باشه حتما

من هفت هشت کیلو اضافه شدم تاالان ‌. دوروزه حس کردم پام یکم ورم کرده.دیگه دور نمکو خط میکشم 😕

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بله

قبلا آزمایش داده بود مورفولوژیش چند بود؟همسر منم سال اول ازدواجمون ۲درصد ببود بعد از یکسال شد یک درصد دوبار رویان آی یو آیم منفی شد تصمیم گرفتم یه جا دیگه آی یو آی کنم رفتم پیش دکتر بهناز شاکری واسه همسرم آزمایش نوشت دیدیم مورفولوژیش صفر شده  دیگه بهمون گفت که با میکرو هم نتیجه نمیگیریم مگر اهدایی و واسه سه ماه به همسرم دارو داد که بعدش میکرو کنیم که  خداروشکر بعد از سه ماه هم دی اف آی اومده بود پایین و هم مورفولوژیش دوباره یک شد گفت یه بار آی یو آی امتحان کنین که انجام ندادیم وبعدش دیگه معطل نکردیم و برگشتیم رویان و میکرو کردیم

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
خداكنه مرجانو جون ، اين موضوع رفته تو مخم  آخه دكترم رو عوض كردم اون بهم گفت تزريق اينهمه آمپو ...

البته منم دکتر پرینالوژیستم گفت ک لازم نیست.

من البته پرولوتون میزدم‌

و‌گفت چون از قبل زدی ، قطعش ایجاد زایمان زودرس میکنه.

ولی شیاف رو گفت قطع کن. هر چند دکتر قبلیم شیاف رو با آمپول تجویز میکرد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام بچه هاخوبین یه سوال دارممن الان هفته نه بارداری هستم زیرنافم گاهی اوقات احساس میکنم سفت میشه ای ...

عادیه عزیزم خیالت راحت 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اینجا کسی مرکز ناباروری مام رفته ویزیت شده؟

عزیزم من رفتم بهمن ماه پیش دکتر مینو طاهری 

مرکز خوب و تمیزی همه چیم روی نظم بود از نظر من 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستای گلم.میگم من الان معذرت میخوام رفتم دستشویی دیدم لباس زیرم اندازه یه کف دست خیس شده.کسی ت ...

عزیزم ترشحات تو بارداری زیاد میشه و با مایع کیسه آب اشتباه کرفته میشه.اگه ادامه داشت یا دل درد داشتی با یه دکتر مشورت کن.تو نت علائم کیسه آب رو سرچ کن ولی بعید میدونم چیزی باشه چون من و خیلیای دیگه تو کل دوره لارداری همش اینجوری میشدیم و فک میکردیم کیسه آبه.اگه استرس داری میتونی تست آمینوشور بدی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم ترشحات تو بارداری زیاد میشه و با مایع کیسه آب اشتباه کرفته میشه.اگه ادامه داشت یا دل درد داشتی ...

اره عزیزم منم از همین ترسیدم که نکنه از کیسه اب باشه.اصلا دل درد نداشتم فقط زیر شکمم سفت شده بود.تا سه شنبه که سونو انومالی دارم اگه دکتر نرم مشکل داره؟

اره عزیزم منم از همین ترسیدم که نکنه از کیسه اب باشه.اصلا دل درد نداشتم فقط زیر شکمم سفت شده بود.تا ...

آها پس عادیه.کیسه آب باشه آبش مثل آب شیر هست نه چسبناک و معمولا لکا بینی هم همراهشه و دل درد.و مدام میاد اینطور نیس ک یه بار باشه یه بار نباشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آها پس عادیه.کیسه آب باشه آبش مثل آب شیر هست نه چسبناک و معمولا لکا بینی هم همراهشه و دل درد.و مدام ...

موقع نشت کیسه اب متوجه میشیم یا حس میکنیم؟اخه من چیزی متوجه نشدم فقط موقع دستشویی رفتن دیدم رو لباس زیرم خیسه

انشالله که خوبه نگران نباش. سعی کن تو این ماه ها اصلا چیزای شور نخوری. تا میتونی نمک رو محدود کن.زیر ...

عزیزم اشتباه نکنم شما هم تبریز بودین درسته؟ برای زایمان انشاءالله کدوم بیمارستان میرین؟ اخه میگن جز بیمارستان شفا بقیه شون بیماران کرونایی پذیرش کردن آدم نگران میشه

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........