2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان گلم یه سوال دارم. شما معمولا برا انتقال دومتون چه داروهایی بهتون میدادن که احتمال باردار ...

بار دوم فولیک اسید ۵ و کپسول اوابوست روزی سه تا برام تجویز کردن و خودمم سرخود به همسرم ویتامین ای و سی میدادم

انشاالله...عزیزم پس بازم این قرصو بخورم؟شما موقع Ivfقبلش ازین مدل قرصا بهتون دادن؟

والا اگر مشکل آندومتریوز نداری، نخوری بهتره چون معلوم نیست تا کی این شرایط باشه و شانس اقدام طبیعی رو از دست میدی 

قرص ال دی رو گاهی قبل از سیکل پانکچر یا انتقال تجویز می کنن و این جوری نیست برای همه یکسان باشه

خودم برای سیکل انتقال ال دی داشتم ولی برای پانکچر نه

والا اگر مشکل آندومتریوز نداری، نخوری بهتره چون معلوم نیست تا کی این شرایط باشه و شانس اقدام طبیعی ر ...

اهان مشکل اندومتریوز و کیست ندارم ولی پریودم نمیشم خود ب خود

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
سلام به روی ماهت خوبی پسر گلمون خوبه  اره شکر خدا فقط ی ذره جای بخیم اذیت میکنه فکر کنم حدود د ...

به سلامتی عزیزم 

خیلی ممنون بابت دعای قشنگت😍😍😍😍

ان شاالله شما هم همیشه شاد و خرم باشی گلم

فقط تا اونجا که میدونم زردی دارو نداره ها، فقط دستگاه فتوتراپی موثر هست، باز بپرس

هرکاری میکنم نمیتونم عکس جواب آزمایش رو بفرستم... دوستان کسی میدونه dfi 22% یعنی چی؟؟ @زینبی_بابا ...

عزیزم عددش بد نیست و برای ivf خوبه گلم

البته هنوز جا داره تلاش کنین پایین تر بیاد ولی جای نگرانی نیست، 

ما با dfi خیلی بالاتر که 38.5 بود جواب گرفتیم

فقط یه نکته گلم تلاش بکن که پایین تر بیاد، با خنک نگه داشتن بیضه ها، ورزش تو خونه، مصرف غذاهای سرشار از آنتی اکسیدان و میوه و آبمیوه طبیعی و... 

پس حتما طبیعیه که هر هفته ضربانشون بره بالا،،،  خدا براتون حفظش کنه

آره گلم درسته، تو هفته 6 باید ضربان قلب جنین بالای 110 باشه و تا حدود هفته 8 بالا میره، بعدش یواش یواش میاد پایین تر، موقع زایمان حدود 140 میشه

اهان مشکل اندومتریوز و کیست ندارم ولی پریودم نمیشم خود ب خود

پس حتما با یه دکتر زنان دیگه مشورت کن، چون واسه امثال شما خیلی عملکرد خوبی داره این قرص

خیلی از پزشکان این روزا مشاوره غیرحضوری انجام میدن، نمونه اش دیوار بهشتی تو پیج دانشگاه شهید بهشتی هست، که اسم آیدی خودشون رو گذاشتن، برای ماها که سوالاتمون رو بدن

دوستان کبودی و ورم  و درد جای بخیه تا چند روز مهمونمونه 🙈

سلام عزیزم خوبی قدم نورسیده مبارک انشاللله در صحت و سلامتی کامل بزدگ شه دخملی😘😘😘😘

درد بخیه تا۱۰روز بخیه رو کشیدم خوب شد البه باید استراحت کنی حتما

و زیاد نشین اگه میشینی درست بشین به بخیت فشاز نیاد عزیزم😍😍😍😍

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه ها برای سلامتی پدرم صلوات میفرستین 

هر ماه ۱هفته میره پدر و مادرش و نگه میداره شهرستان و کمر و پا درد شده امشب بیمارستان بود دعا کنید انشالله چیزی نباشه و انشالله خدا سلامتی کامل بده بهش👐

ممنون🌺🌺

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم