2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
اره گفت ظاهرا همچیزش خوبه ولی درمورد جفت ازش پرسیدم گفت فعلا مشخص نیست پس چرا مال بقیه مشخص شده. ا ...

آره واقعا فعلا ازبارداری فقط استرس‌ تا الان کشیدیم، ان شاالله که ختم به خیر بشه، منم امروز دل درد پريودي دارم همش نگرانم که اتفاقی نیفتاده باشه

دکتر نوشته دور ناف بزنم حقیقتش رو بازو ترس ندارم چون بوسرلین هم به بازو میزدم ولی به ران میترسم،،، & ...

اره منم میگم روی شکم بهتره ، منم ک چند بار زدم رو بازو هم کبود میشد زیاد هم درد میومد.

ببین من نمیدونم باید هوا رو گرفت یا نه؟

منم نمیگرفتم.کبود نمیشد، چون خیلی آروم میزدم، ولی گاهی باد میکرد، موادش ، سفت میشد.

یکی گفت من هواشو میگیرم.

من یک ماه آخر گرفتم هواشو، 

بهتر بود.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها هماتوم چیه؟؟ قبل از انتقال متوجه میشید یا بعدش؟؟؟ با سونو گرافی؟؟؟ من بعداز مثبت شدن فقط د ...

لخته خون کنار کیسه ها یا جفت.

قاعدتا اگر باشه یا بزرگ باشه ، دکتر خودتم توی سونو میبینه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
شما هفته چندم بودید? کی سونو دادید? ضربانش چند بود ?

من یه سونو هفته پیش دادم و دوباره امروز رفتم سونو هفته هشت هستم ضربانش امروز ۱۶۹ بود ولی هفته پیش ۱۴۲ بود نمیدونم چرا ظرف یک هفته زیاد شده،،،  ضربان نی نی شما چنده؟

اره منم میگم روی شکم بهتره ، منم ک چند بار زدم رو بازو هم کبود میشد زیاد هم درد میومد. ببین من نمید ...

ممنونم عزیزم از راهنماییتون، منم همه جوره امتحان میکنم ببینم کدوم حالت بهتره،،  شما آمپولو داخل یخچال میزاشتید؟؟

سلام عزیزم.راستش نمیدونم. ولی من دیدم اونایی هم ک مشکل ایمنی انعقادی ندارن و از هم ندادن ، ولی چون ...

ممنون ، کاش رویان بودن جوابمو میدادن قطع نمیکردم😔😔 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
اره گفت ظاهرا همچیزش خوبه ولی درمورد جفت ازش پرسیدم گفت فعلا مشخص نیست پس چرا مال بقیه مشخص شده. ا ...

عزیزم در مورد جفت به منم چیزی نگفتن انقد استرس نداشته باش ،توکلت بخدا باشه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
گفتم تو تهران جایی رو می شناسین که سونو رو با بیمه  حساب کنه؟ الان قیمت سونوی شما نصف من شده

عزیزم دکتر صدری بیمه قبول میکنه زنگ بزن باز بپرس 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اره به نطرت تا حالا روی جنین اثر منفی گذاشته ؟چکارکنم امروز دکتر برام قرص نوشت رروزهای فرد یکی و روز ...

چند هفته ای؟تو کل بارداری تاثیر میزاره رو جنین و حتی بعد زایمان هم تو شیردهی تاثیر میزاره.اگه اوایل بارداریته مشکلی نیس الان شرو کن دارو رو

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
من یه سونو هفته پیش دادم و دوباره امروز رفتم سونو هفته هشت هستم ضربانش امروز ۱۶۹ بود ولی هفته پیش ۱۴ ...

عزیزم ضربان تا ۱۸۰ نرماله خیالت راحت 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سلام خانم های گل من شوهرم آزمایش شکست اسپرم داده خودم از جوابش چیزی نمیفهمم ممنون میشم کسی اطلاع داره بهم بگه مرسی. عکس جواب آزمایش رو پست پایین میفرستم

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊